cosmos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 OC δεν έχω κάνει. Στις ρυθμίσεις ενέργειας όλα είναι στο "ποτέ"...γενικά δεν τρέχει κανα schedule task. Memtest θα του κάνω κάποια στιγμή μέσα στην μέρα...μάλλον θα του αλλάξω τις θέσεις και στις μνήμες.... (Ξέρω έχει χαβαλέ σαν θέμα γιατί είναι αξιοπερίεργο...αλλά thanks για την προσπάθεια που κάνετε να βοηθήσετε ;-)) εδιτ: Θα του κοπανήσω τώρα το memtest οπότε σε κανά 2ωρο -3ωρο θα σας ενημερώσω κ γι αυτό! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:48 ---------- Update: Έτρεξε memtest με 0 errors στο τέλος. Άλλαξα τις θέσεις απ τις μνήμες. Έκανα microsoft update. Clean στην registry. Νέο defragment. Full backup με Acronis. (Μεχρι εδώ ούτε υποψία κολλήματος ή restart....πετάει το μηχάνημα) Νύχτωσε......κ αρχίζω και ανησυχώ!!!! Αν το ξανακάνει και απόψε...θα αλλάξω την ώρα....... euklidis: Ναι σαν κάτι να συμβαίνει με τα ρεύματα...αλλά γιατί το κάνει μόνο μετά τα μεσάνυχτα?? (Το πισι είναι συνεχώς ανοιχτό 24/24 7/7 σχεδόν 3 χρόνια....)
snik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Στον πινακα ελεγχου εχει μια επιλογη ενεργεια, καπου εκει λεει κατι για απενεργοποιηση σκληρων δισκων... για ριξε μια ματι εκει γιατι δεν μου παει καπου αλλου το μυαλο μου.
cosmos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 μήπως το πρόβλημα λέγεται "ο πατέρας σου";;;που τραβάει την πρίζα και λέει έχεις δουλειά ή σχολείο αύριο ρε..... να στε καλά πάντως πάνω που χάλασε το ΜΟΒΟ και είμαι μέσα στη πίκρα.....ΠΕΘΑΝΑ στα γέλια :-):lol::lol: χαχαχαχαχαχαχαχ μακάρι να χα τέτοιο πρόβλημα...θα ήξερα την λύση.... Ωχ.....κουράγιο συντεκνε...διαολομηχανήματα...αυτά τα παλιοπισι...χαλάνε όλη την ώρα.Τουλάχιστον εσύ ξεμπέρδεψες...σου χάλασε/κάηκε έχεις το γνώθι!!!! Στις ενέργειες όλα στο "ποτέ" είναι....ξανατσεκαρίστηκε. Περιμένω να πάω για ύπνο να δω αν θα το ξανακάνει!!!!
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ......ΌΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ.....(μετά τις 12 πάντα και όταν βάζω καμιά ταινιούλα για ύπνο) κλείνει από μόνο του!!! Μένει ανοιχτό το κόκκινο φωτάκι και κολλάει το πισι. Πρωτοφανές πραγματικά.Δεν έχω ξανασυναντήσει πρόβλημα δίσκου όταν αναπαράγει τσόντες! ...αντι-σπαμ, ναι. ...Αντιβάιρους, αντιμάλγουερ, αντιφίσινγκ μπλαμπλαμπλα ...ΑΝΤΙ-ΣΕΞ (pc) όμως..................έλεος! ...σοβαρά όμως τώρα, αφού λες ότι δεν μπουτάρει καν, έχεις δοκιμάσει (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ) να το βγάλεις ΤΕΛΕΙΩΣ από ρεύματα; (Δλδ ακόμα και κλειστό να είναι, να μη φτάνει καλώδιο ρεύματος στο τροφοδοτικό του) Αν ναι, και το έχεις αφήσει κανένα πχ 10λεπτο (και στο μεταξύ έχεις αποφορτίσει και το τροφοδοτικό με μερικά συνεχόμενα πατήματα του power), και.....ΔΕΝ, τότε δε πλοτ θίκενς... ..."λίγα" μας λές όμως, πχ, όταν "κολλάει", εννοείς ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, απλά κολλάει και βλέπεις εσαεί στην οθόνη, αυτό που έδειχνε όταν κόλλησε; Πχ αν έπαιζε ταινία, κολλάει στις Γιαπωνέζες; Έχει πετάξει καμμιά μπλε οθόνη, κι αν ναι, έχει μείνει εκεί κολλημένο; Καμμιά....μαύρη; (οθόνη ) Έχει ποτέ κάνει μόνο του ρηστάρτ - ΕΣΤΩ κι αν μετά δεν έτρεξε καν το BIOS POST, ή δεν κατάφερε να μπει Windows ; Πόσο καιρό έχει που άρχισε το στόρι; Κάτι είπες για βδομάδα; Κανένα chkdsk EXEI τρέξει (το πρωί) από μόνο του, πριν μπεις στο desktop σου; Και πόσο παλιό είναι το εργαλείο (μητρική/τροφοδοτικό) αν....επιτρέπεται; (....παίζει επίσης η φάση να είναι ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ πραγμάτων, ε. Δλδ "κάτι" να ευθύνεται για ρηστάρτ -κάποιο πρόγραμμα, πχ μπορεί ο player να είναι προγραμματισμένος μετά το τέλος ενός βίντεο, να κάνει shutdown, ρηστάρτ, κωλοτούμπες ξερωγω. Καθ' όσο ακόμα ΒΛΕΠΕΙΣ ταινία, γίνεται το σκηνικό;- και ΚΑΠΑΚΙ να τραβάει κάποιο ζόρι κάποιο hardware = μητρική, τροφοδοτικό, δίσκος....Επίσης, το pc, μένει ΟΛΗ ΜΕΡΑ ανοιχτό; Έχεις δοκιμάσει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, και να το δουλέεις το....βράδυ "ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12" ; ) ...Aν απαντήσεις στο 80% των αποπάνω, θα εκπλαγώ...) *...ΤΩΡΑ είδα ότι έπαιξε και ΔΕΥΤΕΡΗ σελίδα... Χμμμμ Xm αυτο μου κανει για harware θεμα. Εχεις κανει OC; Αν οχι ριξε ενα memtest. Reset bios γινεται συνηθως οταν εχεις hw failure κυριως λογο ρευματων.. ...βασικά reset κάνει όταν η μπαταρία (λιθίου/χάπι/στη μητρική/3V/υπεύθυνη για τη διατήρηση των custom ρυθμίσεων του BIOS όταν δεν παίζει AC ρεύμα...) το πάει για ψόφο... Για βάλε μία νέα. [χωρίς να έχω να εκφέρω διαπιστωμένη γνώμη, και να το συσχετίσω μάλιστα "με το ΟΛΟ συγκεκριμένο πρόβλημα", γενικώς θυμάμαι να έχω διαβάσει πως ακόμα και σε περιβάλλον λειτουργικού, το BIOS ενδέχεται να...ψιλοσυμμετέχει ( ; ). ΑΝ παίζει τέτοια περίπτωση, άλλαξε απλά τη μαπταρία, χωρίς να έχω να εξηγήσω το πώς γίνεται και γιατί, ΜΠΑΣ και είναι η λύση....Το ότι ξεκινάει σε DEFΑULTS όμως, νομίζω ότι είναι ΚΑΛΟΣ λόγος για να την αλλάξεις-ΟΥΤΩΣ ή άλλως...)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 OXI AΛΛΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑΑΑΑ!!!!:cry::devil::cry:
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...τί λε ρε, τώρα που τα έχω και σ' εκπτώσεις;
kinq1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Είναι πρόβλημα διαχείρησης ενέργειας: Οταν βλέπεις πολλή ώρα ταινία, δεν κουνάς το ποντίκι ούτε συμβαίνει τίποτε άλλο στο pc. Οπότε ενεργοποιείται η διαχείρηση ενέργειας και απενεργοποιεί το σκληρό δίσκο. Η επιλογή για απενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας ισως να είναι στο bios, ίσως να είναι στο λειτουργικό σύστημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλά τον βάζει σε μια φάση "stand by" δεν τον κλείνει τελείως...
cosmos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τα περισσότερα ερωτήματα είναι ήδη απαντημένα. Εν μέσω Παναθηναικού όμως θα απαντήσω (Την πανάθα απ το πισι την βλέπω...δεν το έχει πιάσει ακόμα η νύστα φαίνεται!!) 1)Το έκανα αυτό με τα ρεύματα...έβαλα-έβγαλα απο mobo ktl (μέχρι και 1 τσιγάρο διάρκεια τ αφησα στο νεκρό) αφού μέχρι και καλώδιο IDE άλλαξα. 2)Μπλε οθόνες ΔΕΝ είχα σε καμία περίπτωση.Κολλάει εννοώ: Τις πρώτες μέρες το έβρισκα το πρωί όπως το άφηνα το βράδυ δλδ ανοιχτό το λειτουργικό αλλά παγωμένο (και το κοκκινο φωτάκι τσίτα πορεία) 3)"Έχει ποτέ κάνει μόνο του ρηστάρτ - ΕΣΤΩ κι αν μετά δεν έτρεξε καν το BIOS POST, ή δεν κατάφερε να μπει Windows " --->Ναι αυτό το παρατήρησα χτες που το πιασα και ήμουν ξύπνιος ακόμα!!! 4)Απ την προηγούμενη Τετάρτη το κάνει αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί κανα conflict υπέθεσα ότι θα ήταν και θα του περνούσε και δεν είχα και τον χρόνο να ασχοληθώ. 5)Scandisk από μόνο του δεν πήρε την πρωτοβουλία να τρέξει...μόνο μετά από δικιά μου χειροκίνητη παραίνεση έκανε. 6)Ο Player δεν είναι ρυθμισμένος για γυμναστικές επιδείξεις...τα απλά κάνει μόνο. 7)Σε ταινία ναι το κάνει....αλλά άλλη ώρα όταν δω την ταινία με τον ίδιο player--> No problem (ευτυχώς δεν το πιάνει και μεσημεριανή σιέστα!!) 8)όλημερις κ ολονυχτίς βγάζει το μεροκάματο το pc-άκι 9)Να μην ανοίξει όλη την μέρα όχι όχι ...δεν έχει τύχει....(Να του δώσω κανά ρεπό λες??) Ουφ...και δεν έβαλε και γκολ η πανάθα ακόμα!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 κατέβασε τα official tools του κατασκευαστή των HDDs και κάνε τα tests, αν γίνουν pass τότε δεν φταίνε οι δίσκοι
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 κράτα κατά νου τα περί μπαταρίας, και δωσ' του και το ρεπό - όχι για τίποτ' άλλο, αλλά αν έτσι δουλέψει βράδυ και κολλήσει πρωί, τότε απλά κανένα μητρικοτροφοδοτικό ψοφάει (λέω)...
cosmos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Είναι πρόβλημα διαχείρησης ενέργειας: Οταν βλέπεις πολλή ώρα ταινία, δεν κουνάς το ποντίκι ούτε συμβαίνει τίποτε άλλο στο pc. Οπότε ενεργοποιείται η διαχείρηση ενέργειας και απενεργοποιεί το σκληρό δίσκο. Η επιλογή για απενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας ισως να είναι στο bios, ίσως να είναι στο λειτουργικό σύστημα. Το μεσημεράκι όμως όταν το τρέχω ακριβώς με συνθήκες βραδιού(δεν κουνάω τπτ κτλ)...γιατί δεν το κάνει?Επίσης αν ήταν κάτι τέτοιο...γιατί μετά δεν ανοίγει κατευθείαν και μου αλλάζει τα φώτα? Μπαταριούλα ή cmos clear δεν έκανα...καλή σκέψη...θα εφαρμοστεί απόψε Μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
firewalker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Στείλε ένα μήνυμα στα παιδιά παρακάτω. http://www.cwtv.com/shows/supernatural
cosmos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 κράτα κατά νου τα περί μπαταρίας, και δωσ' του και το ρεπό - όχι για τίποτ' άλλο, αλλά αν έτσι δουλέψει βράδυ και κολλήσει πρωί, τότε απλά κανένα μητρικοτροφοδοτικό ψοφάει (λέω)... ΧΑ!!! εσένα αν σου αντιστρέψω τις ώρες δλδ θα καταλάβεις τι παίζει!!!!!Σήμερα θα ναι το τελευταίο του βράδυ......ή θα με τρελλάνει...ή θα το τρελλάνω!!! (Θα του κάνω και π£$%"%&ιά....θα παίξω με άλλον πλειερ)
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 όχι δε θα καταλάβω ΤΙ παίζει - αλλά τουλάχιστον για 'μενα θα επιβεβαιωθεί υπό μία έννοια η υπογραφή μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.