raziels Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 χτες το amazon, έστειλε το πακέτο με τα windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 χτες το amazon, έστειλε το πακέτο με τα windows 7. και μένα σήμερα το πρωί... αναμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 εγω αυριο το μεσημερι θα τα παραλαβω οπως με ενημερωσαν απο το pnpshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μολις τα εγκατεστησα αγορασμενα απο Πλαισιο και ...τιμης ενεκεν το πρωτο μου ποστ εδω !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 εχουν επιλογη browser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 εχουν επιλογη browser; Oχι...Μου εβαλαν ie και εγω προσθεσα firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ε τοτε τι π@π@ ριες διαβαζουμε για συμφωνιες με την ΕΕ για λιστα με επιλογες browsers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ε τοτε τι π@π@ ριες διαβαζουμε για συμφωνιες με την ΕΕ για λιστα με επιλογες browsers; Η ιστοσελίδα θα εμφανιστεί αυτόματα σε όλες τις εκδόσεις Windows μέσω του Windows Update και συγκεκριμένα μόλις ξεκινήσει η πρώτη αναζήτηση ενημερώσεων. Με το τρόπο αυτό δε χρειάζεται να εγκατασταθεί από τους κατασκευαστές επιπλέον λογισμικό ούτε να καθυστερήσει η κυκλοφορία των Windows 7 που αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου. Από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiwi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας και από μένα, με κάθε επιφύλαξη ότι μάλλον δεν είμαι στο σωστό thread, υπάρχει μία προσφορά από την γερμανική Microsoft που σήμερα αρχίζει η πώληση των windows 7 στη Γερμανία, μέχρι τις 31.10.2009 μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν e-book για τα window 7 ( στη γερμανική γλώσσα ). Παραθέτω την Ιστοσελίδα απλά θα συμπληρώσετε το e-mail σας και θα σας αποσταλεί το downloadlink http://register.microsoft-press.de/ Εγώ το κατέβασα είναι πάρα πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μολις τα εγκατεστησα αγορασμενα απο Πλαισιο και ...τιμης ενεκεν το πρωτο μου ποστ εδω !!!! θείο Γιάννη... τόσο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 θείο Γιάννη... τόσο;;; Sorry για το offtopic αλλά τι εννοούνε στο Πλαίσιο όταν λένε: 1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 απο συνηθεια το γραφουνε,δεν υπαρχει εγγυηση για λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 θείο Γιάννη... τόσο;;; Οχι... Τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Sorry για το offtopic αλλά τι εννοούνε στο Πλαίσιο όταν λένε: 1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας; Πολλά λέει το Πλαίσιο που δεν βγάζουν νόημα (όπως και άλλα sites) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Οχι... Τοσο. ααααα... τρόμαξα για μια στιγμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.