alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Αν και είναι software και οι πρόσφορες είναι στο"Hardware" section είπα να το βάλω εδώ... πως σας φαίνεται η τιμή του amazon; [ame]http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windows-Home-Premium-Version/dp/B002DUCMT2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=software&qid=1254392357&sr=1-1[/ame] 65 λίρες ~ 72€ να το κάνω;;;
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πολύ καλή. Μην περιμένεις τέτοια νούμερα στην Ελλάδα...
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Σκέφτομαι σοβαρά για πρώτη φορά να αγοράσω ΛΣ... στο laptop δικαιούμαι δωρεάν αναβάθμισή και λέω να τα αγοράσω για το desktop. Στο revo θα συνεχίσω να είμαι παράνομος... μην το παρακάνουμε κιόλας.
antonl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Να το κάνεις, να το κάνεις. Μετά από το παραστράτημα με τον mac οφείλεις κάτι τέτοιο στην microsoft για να εξαγνιστείς
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 που είσαι εσύ ρε; χρόνια και ζαμάνια !!! το έκανα... 26 του μηνού θα είναι εδώ λέει...
yannis18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Lol, είναι φτηνότερο ακόμα και από την έκδοση για αναβάθμιση.
deadp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ελληνικά θα έχει η συγκεκριμένη έκδοση (όταν κάνουμε εγκατάσταση) ;
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ελληνικά θα έχει η συγκεκριμένη έκδοση (όταν κάνουμε εγκατάσταση) ; Όχι. Αλλά... αν και δεν μπορείς θεωρητικά να αλλάξεις γλώσσα στα home premium κάποιος χρήστης εδώ μέσα είχε ποστάρει των τρόπο με κάποιες εντολές που να γίνεται. (προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα ελληνικά απλά λέω ότι γίνεται)
Greenday13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ελληνικά θα έχει η συγκεκριμένη έκδοση (όταν κάνουμε εγκατάσταση) ; Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση : Τι εννοειτε αν θα εχει ελληνικα η εκδοση απ'το amazon? Αν θα μπορεις να γραψεις με ελληνικα απο τ α languages ή αν οι λειτουργιες των windows θα παρεχονται με ελληνικη γλωσσα, π.χ. folders--φακελοι κλπ αηδιες ? Προσωπικα ειμαι εντελως αντιθετος με το να μεταφραζονται τα λειτουργικα συστηματα και τα προγραμματα, αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση. Θα ημουν ευγνωμων αν μου δινατε μια ξεκαθαρη απαντηση πανω σ'αυτο γιατι ειναι φοβερη προσφορα πιστευω. Με λιγα λογια, με alt+shift θα αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα ? (οχι τα κινεζικα και λοιπες γλωσσες δεν με ενδιαφερουν)
tolis_01 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Με λιγα λογια, με alt+shift θα αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα ? (οχι τα κινεζικα και λοιπες γλωσσες δεν με ενδιαφερουν) Φυσικά και θα μπορείς (και σε κινέζικα αν αλλάξεις γνώμη )
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ελληνικά γράφεις κανονικά... όπως και τώρα που είμαι σε αγγλικά seven... τα μενού κτλ, όχι δεν θα είναι στα ελληνικά... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:03 ---------- Φτουυυυυ σουυυυυ tolis_01
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Βάλε Linux! Ορίστε το είπα. ας μου θυμίσει κάποιος... το "report" ποιο κουμπί είναι;;;
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα να δεις τι βρήκα. Αν είναι δυνατόν!!! :p:p:p http://www.pinktie.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.