Sotosgl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 E,ξέχασες να προσθέσεις και μια τρυπούλα στο πλάϊ,να μας τη λιμάρει... Το εψαξα μην νομιζεις αλλα αυτη η ιδιοτητα θα ειναι διαθεσιμη με το καινουργιο Firmware Update που αναμενετε το 2010 προς απογοητευση μας...
special Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 βασικα εγραψα για να μην την πατησει κανεις και περιμενει και multimedia δυνατοτητες.Και σαν σκετος usb2 δισκος ειναι καλος για τους εξης 2 λογους 1.Λενε οτι ειναι 7200 στροφες (ετσι λενε ο κοτσος και η FJ-S 2.640 εξωτερικο usb2 δεν βρισκεις σε αυτην την στιγμη στα 49 ευρω (δεν παιρνω και ορκο ) Παντως ελπιζω να μας διαφωτισει το παιδι που πηρε την ιδια προσφορα με multimedia δυνατοτητες ποιο μοντελο του εδωσαν.
sintalkas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά τον παράγγειλα ,και θα παω να τον πάρω σημερά το απογευμά ,μολις μπήκα στο site και είδα και έναν storex media player με 500 γιγα σκληρό στα 59 και ψηθηκά να πάρω εκεινόν τον σκληρό αντι για τον futsitsu εσείς λετε οτί αξιξεί να παρώ τον storex?
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά τον παράγγειλα ,και θα παω να τον πάρω σημερά το απογευμά ,μολις μπήκα στο site και είδα και έναν storex media player με 500 γιγα σκληρό στα 59 και ψηθηκά να πάρω εκεινόν τον σκληρό αντι για τον futsitsu εσείς λετε οτί αξιξεί να παρώ τον storex? Νομιζω οτι δεν υποστιριζει ελληνικούς υποτιτλους και δεν διαβασα και τα καλυτερα με ενα γρηγορο search
sintalkas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εισαί σιγουρός ρε φίλε γιατί ειναί σε πολύ καλή τιμή!
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εισαί σιγουρός ρε φίλε γιατί ειναί σε πολύ καλή τιμή! Δεν περνω και ορκο παντα μιλαμε για εξωτερικο αρχειο srt ενσωματομενους παιζει.Αν πας απο καταστημα ρωτα
default Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου τα reviews & customer opinions για το συγκεκριμενο μιντια ντραιβ ειναι απογοητευτικα θα ελεγα: http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2055248584 http://www.videohelp.com/forum/archive/storex-mpix-355-subtitle-problem-t323460.html
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ...Μην τρελαινεσαι ενα Copy Paste εκαναν λαθος απο κανενα DVD player,αφου η τιμη σου αρεσε και τον τσιμπησες με γεια! Ηταν κανονικα στην συσκευασια του ή μηπως ηταν ανοιγμενος; Τρεξε ενα scan με το Hard Disk Sentinel και πες αν μπορεις... Δεν ειναι απο DVD η περιγραφη, ειναι απο mediaplayer της F-S. Συγκεκριμενα απο αυτο, οπως και η λαθς φωτο που εχουν στο site. http://www.bntelectronics.com/bntelectronics/datasheets/fsc/fsc_accs/ds_storagebird_solo_35-um.pdf Αυτο το προιον το εχει ο κοτσωβολος με αυτη την λαθος περιγραφη σχεδον ενα χρονο! Το ειχα δει στη σελιδα τους πριν 9-10 μηνες (το ειχε στα 65 ευρω τοτε, οσο ειχε ενας 640GB εξωτερικος). Μολις το ειδα (θυμαμαι ηταν Παρασκευη βραδακι 8 η ωρα) εκανα τα αποραιτητα παντα googlings, ειδα οτι εξω ειχε 150 ευρω, δεν επαιζε HD/H.264 αλλα εδειχνε οτι εκαναν ενα λαθος που θα μου εδινε εναν media player δωρεαν για την 2η TV (αφου θα πληρωνα την τιμη ενος απλου εξωτερικου δισκου). Πηρα το αυτοκινητο και σε 5 λεπτα ειδα οτι ειχαν μια εντελως ασχετη περιγραφη στο προιον και οτι απλα ειχαν μπερδεψει τα μπουτια τους! Οι υπαλληλοι εκει (οπως ολοι ξερουμε) ισα που γνωριζαν τι ειναι σκληρος δισκος. Δεν τους ειπα τιποτα για το λαθος τους και γυρισα σπιτι. Προφανως αν ολοι τωρα τα βρισκετε ανοιχτα σημαινει οτι ειναι οι επιστροφες λογω της λαθους περιγραφης. Γι αυτο και ειναι 5-10 ευρω φθηνοτερο απο την κανονικη τιμη ενος 640αρη εξωτερικου. Το οτι εμεινε σχεδον ενα χρονο με την ιδια ασχετη περιγραφη και φωτο, λεει πολλα!
katcos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειναι απο DVD η περιγραφη, ειναι απο mediaplayer της F-S. Συγκεκριμενα απο αυτο, οπως και η λαθς φωτο που εχουν στο site. http://www.bntelectronics.com/bntelectronics/datasheets/fsc/fsc_accs/ds_storagebird_solo_35-um.pdf Αυτο το προιον το εχει ο κοτσωβολος με αυτη την λαθος περιγραφη σχεδον ενα χρονο! Το ειχα δει στη σελιδα τους πριν 9-10 μηνες (το ειχε στα 65 ευρω τοτε, οσο ειχε ενας 640GB εξωτερικος). Μολις το ειδα (θυμαμαι ηταν Παρασκευη βραδακι 8 η ωρα) εκανα τα αποραιτητα παντα googlings, ειδα οτι εξω ειχε 150 ευρω, δεν επαιζε HD/H.264 αλλα εδειχνε οτι εκαναν ενα λαθος που θα μου εδινε εναν media player δωρεαν για την 2η TV (αφου θα πληρωνα την τιμη ενος απλου εξωτερικου δισκου). Πηρα το αυτοκινητο και σε 5 λεπτα ειδα οτι ειχαν μια εντελως ασχετη περιγραφη στο προιον και οτι απλα ειχαν μπερδεψει τα μπουτια τους! Οι υπαλληλοι εκει (οπως ολοι ξερουμε) ισα που γνωριζαν τι ειναι σκληρος δισκος. Δεν τους ειπα τιποτα για το λαθος τους και γυρισα σπιτι. Προφανως αν ολοι τωρα τα βρισκετε ανοιχτα σημαινει οτι ειναι οι επιστροφες λογω της λαθους περιγραφης. Γι αυτο και ειναι 5-10 ευρω φθηνοτερο απο την κανονικη τιμη ενος 640αρη εξωτερικου. Το οτι εμεινε σχεδον ενα χρονο με την ιδια ασχετη περιγραφη και φωτο, λεει πολλα! Κατατοπιστικότατος +1
default Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Παιδες χαλαρωστε λιγο. Το σκλρο τον ειδα στο σαιτ τους και αμεσως καταλαβα οτι η περιγραφη ειναι λαθος επισης οταν πηγα εκει το προιον δεν ταιριαζε με αυτο της φοτο και ο υπαλληλος μου ειπε οτι σε αυτο το κωδικο αυτο το προιον ειχαν. Εξαλλου media drive με 640 gb στα 49 ευρο ειναι παραλογη απαιτηση. Οποιοι πιστευατε οτι θα βρειτε κατι τετοιο πραγματικα κυνηγατε ανεμομηλους. Ποσταρα την προσφορα διοτι για εξωτερικο σκληρο ειναι τρομερη τιμη. Υ.Γ. Πηρα με την παρεα μου 2 κομματια και ηταν και τα 2 σφραγισμενα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Παιδες χαλαρωστε λιγο. Το σκλρο τον ειδα στο σαιτ τους και αμεσως καταλαβα οτι η περιγραφη ειναι λαθος επισης οταν πηγα εκει το προιον δεν ταιριαζε με αυτο της φοτο και ο υπαλληλος μου ειπε οτι σε αυτο το κωδικο αυτο το προιον ειχαν. Εξαλλου media drive με 640 gb στα 49 ευρο ειναι παραλογη απαιτηση. Οποιοι πιστευατε οτι θα βρειτε κατι τετοιο πραγματικα κυνηγατε ανεμομηλους. Ποσταρα την προσφορα διοτι για εξωτερικο σκληρο ειναι τρομερη τιμη. Υ.Γ. Πηρα με την παρεα μου 2 κομματια και ηταν και τα 2 σφραγισμενα. Αμεσως καταλαβες οτι ειναι λαθος η περιγραφη; Αν εβλεπες την φωτο του προιοντος και το εψαχνες θα εβλεπες οτι δεν ειναι λαθος η περιγραφη, αλλα ειναι λαθος ΠΡΟΙΟΝ. Γιατι ΚΑΙ η φωτο ΚΑΙ η περιγραφη ειναι για το ιδιο προιον. Γι αυτο που δινω στο λινκ παραπανω. Το μονο λοιπον που ειναι με πρωτη ματια λαθος ειναι η τιμη. Απλα οπως ειπα τα εχουν κανει σαλατα. Φυσικα με 49 ευρω δεν παιρνεις media player και δεν νομιζω να εχει κανεις απαιτηση να παρει με 49 ευρω μαζι με δισκο. Σκετα υπαρχουν. Οσο για την τιμη των 49 ευρω, καλη ειναι αν ειναι σφραγισμενα, αλλα ΔΕΝ ειναι "τρομερη" αφου με 55 παιρνεις αυτον τον 640GB απο το MM http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333533 και με 65 ευρω επαιρνες 1ΤΒ πριν ενα περιπου μηνα απο το saturn.
default Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Φυσικα διοτι: 1) Τα χαρακτηριστικα που δινουν στην περιγραφη ειναι οτι να ναι 2) Επαναλαμβανω εξωτερικο μιντια ντραιβ με 500gb στα 49? Ελεος! 3) Αναφορικα με τη φοτο το καταλαβα στο καταστημα. Και συνεχιζω, το λινκ που μου δινεις ειναι οκ ομως γιατι ο Toshiba ειναι γ@@ω? Και οι 2 εχουν παθητικη ψυξη και το ιδιο μεγεθος και ο Toshiba ειναι και πιο ακριβος. Επισης φιλε μου ολοι δε μενουμε Αθηνα η Θεσσαλονικη για να εχουμε το ΜΜ διπλα μας και αν δε κανω συγκλονιστικα λαθος το ΜΜ δε στελνει παραγγελειες. Αν εχεις κι αλλες αποριες εδω ειμαστε.
Sotosgl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Πφφφφφφ ελεος σας βαρεθηκα ! Σε ποια κατηγορια ειναι το προιον; =ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ= Τωρα αν βρισκατε πληντυριο σε αυτην την κατηγορια και σας ελεγε παιζει mp3 και εχει 640GB χωρητικοτητα θα μπαιναμε σε αυτη την διαδικασια; Αλλωστε αυτο που εχει νοημα ειναι οτι σκληρο δισκο 640GB πουλαγε σε αυτη την τιμη και αυτο το προιον αγορασατε..
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Φυσικα διοτι:1) Τα χαρακτηριστικα που δινουν στην περιγραφη ειναι οτι να ναι 2) Επαναλαμβανω εξωτερικο μιντια ντραιβ με 500gb στα 49? Ελεος! 3) Αναφορικα με τη φοτο το καταλαβα στο καταστημα. Και συνεχιζω, το λινκ που μου δινεις ειναι οκ ομως γιατι ο Toshiba ειναι γ@@ω? Και οι 2 εχουν παθητικη ψυξη και το ιδιο μεγεθος και ο Toshiba ειναι και πιο ακριβος. Επισης φιλε μου ολοι δε μενουμε Αθηνα η Θεσσαλονικη για να εχουμε το ΜΜ διπλα μας και αν δε κανω συγκλονιστικα λαθος το ΜΜ δε στελνει παραγγελειες. Αν εχεις κι αλλες αποριες εδω ειμαστε. 1ον "Αμεσως καταλαβες οτι ειναι λαθος η περιγραφη;" Αυτη δεν ηταν ερωτηση για να την απαντησεις αλλα δεν με καταλαβες! Ηταν εκπληξη και διαφωνια μου για το τι επρεπε να καταλαβεις. Επιμενω οτι οταν απο "περιγραφη-φωτο-τιμη" τα δυο συμφωνουν και το ενα ειναι ασχετο , τοτε το λαθος ειναι το ενα δηλαδη σε αυτητην περιπτωση η τιμη, και οχι τα δυο που συμφωνουν. Εκτος αν εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους. ΑΝ ειχες καταλαβει οτι ηταν αλλη η φωτο ή ειχες δει το player καπου αλλου τοτε δεν θα αμφισβητουσες με την πρωτη σου ματια την περιγραφη αλλα την τιμη. Εχω δει και αγορασει αρκετες φορες προιοντα με (πολυ προς τα κατω) λαθος τιμη, οποτε μην λες ελεος, απλα ψαχνε περισσοτερο 2ον Ειπα οτι ο toshiba ειναι γ@@ω οπως λες, ή οτι ο F-S δεν ειναι; ΕΙπα οτι η τιμη ΔΕΝ ειναι τρομερη (η λεξη που εβαλες) και οτι ειναι απλα 5 ευρω πιο φτηνος απο τον ανταγωνισμο. Αυτη ειναι τρομερη τιμη; Ειπα οτι ειναι απλα καλη τιμη (αρκει να ειναι κλειστα το κουτια αλλιως ουτε καλη δεν ειναι). 3ον Αν δεν εισαι Αθηνα -Θεσ/κη οπως λες, ΟΚ, εχεις λιγοτερες επιλογες και λογικο να χαιρεσαι με μετριοτερες προσφορες, εχεις δικιο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:21 ---------- Πφφφφφφ ελεος σας βαρεθηκα !Σε ποια κατηγορια ειναι το προιον; ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ Τωρα αν βρισκατε πληντυριο σε αυτην την κατηγορια και σας ελεγε παιζει mp3 και εχει 640GB χωρητικοτητα θα μπαιναμε σε αυτη την διαδικασια; Αλλωστε αυτο που εχει νοημα ειναι οτι σκληρο δισκο 640GB πουλαγε σε αυτη την τιμη και αυτο το προιον αγορασατε.. Και για να τελειωνουμε, καλο θα ειναι πριν γραψει κανεις κατι, να σκεφτει και λιγο: Αυτα ειναι δλδ πλυντηρια στην σελιδα του Κωτσοβολου; Ειναι στην κατηγορια "σκληροι δισκοι" http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=52111 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=94361 Σε αυτη κατηγορια εχει ενταξει τα MP με δισκο, ριξε μια ματια, ειναι απλο.
special Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ασχετα με το τι περιμεναμε να παρουμε με 49 ευρω αυτο που κανουν ειναι λαθος.Λογικα το εχουν επισημανει πολλοι αλλα δεν το εχουν αλλαξει.Μια καταγγελια στη Γενικη Γραματεια καταναλωτη ισως τους βοηθηση να ξεμπλεξουν τα μπουτια τους. Επισης πολυ ασχετο το τι περιμενατε με 49 ευρω.Περιμεναμε αυτο που περιγραφει και οχι κατι λαθος η ας το διορθωσουν.Δηλαδη εγω που πηρα psp με 91 ευρω τη επρεπε να περιμενα?ενα τουβλο που γραφει PSP.Στις προσφορες το ειχαν οχι σε κανονικα τιμη αλλα σε super ευκαιρια οποτε Λες ξεστοκαρουν ειναι ανοιγμενα ειναι χαλασμενα αλλα περιμενεις την περιγραφη να ανταποκρινετε στο προιον και οχι η τιμη να ανταποκρινετε στην αγορα?Λες πουλαω αυτο τοσο θελεις,οχι μολις πεις ναι σου δινει αλλο και λεει ε και αυτο που σου δινω καλη τιμη εχει.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ οπως και να το κανουμε. Τωρα στο θεμα μας ο δισκος ο δικος μου χτυπαει στην κυριολεξια οταν ανοιγει και μια παιζει μια δεν παιζει.Η συσκευασια ηταν σφραγισμενη οποτε δευτερα επιστροφη και χρηματα πισω και επισης εαν δεν εχω πολυ δουλεια μια καταγγελια στην ΓΓΚ ετσι για να νιωσουν λιγο.Αλλο το στιγμιαιο λαθος ανθρωπινο και φυσιολογικο και αλλο το επαναλαμβανομενο λαθος που μαλλον δολο εχει παρα λαθος ειναι. Αυτα και κουλαρετε παιδια δεν χρειαζετε να τσακωνεστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.