Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens 640gb usb2 external στα 48,99 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω οτι είναι μια πολύ καλή προσφορά για εξωτερικό δίσκο:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=82741

P.S. Μπορεί να μην είναι ενημερωμένο το προσωπικό για την προσφορά όμως αν χτυπήσουν τον κωδικό βγαίνει η σωστή τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τον παρέλαβα πριν λίγο, δεν τον άνοιξα ακόμα για να σας πω εντυπώσεις, αλλά είναι ο κλασσικός storagebird της f - j. Είχα πάρει κ έναν ίδιο στο 1ΤΒ πιο παλιά.

Αν χτυπησουν τον κωδικο βγαινει η σωστη τιμη ......κι αν τους χτυπησω και εγω κατω θα βγαλω το αχτι μου . Πηγα χθες πατρα και τον πηρα .

Εχουμε και λεμε .

1) Η τιμη στην βιτρινα ηταν στα 62 και οχι στα 49 ( δεν ειχαν ιδεα για την προσφορα , στον υπολογιστη το τσεκαραν ).

2) Τα κομματια που ειχε δεν ηταν σφραγισμενα κατι που φυσικα μου κινησε υποψιες γι αυτο και ζητησα καποιο σφραγισμενο απο την αποθηκη που ομως δεν υπηρχε .

3) Τελος παντων παω σπιτι , το συνδεω και βουαλα .

Ο δισκος ειχε μεσα ενα φακελο με τραγουδια και με το που τον τσεκαρω και με το hd sentinel βλεπω οτι ειχε ηδη 106 ωρες λειτουργιας , ειχε ενεργοποιηθει για πρωτη φορα κατι μηνες πριν και ειχε αβερτα bad sectors . Δεν περασε καν ουτε το πιο μικρο τεστ απο το διαγνωστικο της WD ( WD σκληρο ειχε μεσα ).

Το πηγα πισω , τους εκανα ρομπα μεσα στον κοσμο πηρα τα λεφτα μου κι εφυγα . Ουτε αλλαγη δεν δεχτηκα ουτε τιποτα .

Προσεξε λοιπον να ειναι σε ναιλον γιατι κατι τετοια τα κανουν .

3) Τελος παντων παω σπιτι , το συνδεω και βουαλα .

Ο δισκος ειχε μεσα ενα φακελο με τραγουδια και με το που τον τσεκαρω και με το hd sentinel βλεπω οτι ειχε ηδη 106 ωρες λειτουργιας , ειχε ενεργοποιηθει για πρωτη φορα κατι μηνες πριν και ειχε αβερτα bad sectors . Δεν περασε καν ουτε το πιο μικρο τεστ απο το διαγνωστικο της WD ( WD σκληρο ειχε μεσα ).

Το πηγα πισω , τους εκανα ρομπα μεσα στον κοσμο πηρα τα λεφτα μου κι εφυγα . Ουτε αλλαγη δεν δεχτηκα ουτε τιποτα .

Προσεξε λοιπον να ειναι σε ναιλον γιατι κατι τετοια τα κανουν .

Κλασική περίπτωση Κωτσόβολου. Μεγάλοι τσάτσοι. Ας αλλάξει επιτέλους την ταμπέλα του μαφγαζιού να λέει "μεταχειρισμένα ηλρκτρικά & ηλεκτρονικά", να βάλει και τις ανάλογες τιμές, και θα γνωρίσει μέρες δόξας. Ούτε καν στοκ δεν θα χρειαστεί να αλλάξει.

Μερικες φορες νομιζω οτι ο κοτσος και το ελεκτρο υπαρχουν μονο για να παιρνουν οι τραπεζες τοκους απο τις δοσεις... Τα πιο μεγαλα μαγαζια, αδεια σχεδον παντα, με κατι πωλητες ζομπι.

Δυστηχως η δεν με θελει η δεν ξερω τι.Πηρα το δισκο μεσω ιντερνετ και το παρελαβα απο καταστημα προς εκπληξη μου οπως δεν ειναι οπως ακριβως στην περιγραφη.Ο δισκος ειναι οντως FJ και ειναι 640gb αλλα δεν εχει εξοδους για τηλεοραση ουτε παιζει mp3 ειναι αυτο το μοντελο http://ts.fujitsu.com/home/products/accessories/storage/storagebird_35ev821.html.

Μην την πατησετε.ενταξει τουλαχιστον η τιμη ειναι καλη για σκετο 640 δισκο 49 ευρω.Ευτυχως :lol::lol:

Βεβαια πηρα τηλεφωνο στα μαγαζια που τον ειχαν διαθεσιμο και ολοι μου ελεγαν οτι αυτος ειναι και οτι μαλλον εχει γινει λαθος στο σιτε.Αλλο ενα μαγαζι μαυρο απο εμενα.

Ο δισκος ειναι οντως FJ και ειναι 640gb αλλα δεν εχει εξοδους για τηλεοραση ουτε παιζει mp3

Εγω στην θεση σου θα εκανα μεγαλη φασαρια και θα απαιτουσα εναν σκληρο δισκο 1ΤΒ που να παιζει mp3/Divx/Δισκους Βινυλιου και κασετες του Gameboy,να εχει εξοδους HDMI VGA DVI και με ειδικες αναβαθμισεις (Firmware Updates) να φτιαχνει καφε και να πλενει τα πιατα χωρις απορυπαντικο!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Μην τρελαινεσαι ενα Copy Paste εκαναν λαθος απο κανενα DVD player,αφου η τιμη σου αρεσε και τον τσιμπησες με γεια!

Ηταν κανονικα στην συσκευασια του ή μηπως ηταν ανοιγμενος;

Τρεξε ενα scan με το Hard Disk Sentinel και πες αν μπορεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...