Προς το περιεχόμενο

Επάλειψη betadine σε τραύμα σκύλου

kiko666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα υγρό betadine, χωρίς να σκεφθώ οτι θα έχει τρίχωμα. "Έφερα" στο μυαλό μου ένα σκυλί που είχαμε εδώ στη γειτονιά και του είχε φύγει σε ένα σημείο το τρίχωμα μετά από χτύπημα, για αυτό είπα υγρό.

Δημοσ.

Επικοινωνησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι και εσεις , αλλα τελικα δν πηρα σπρευ βοηθεια και του βαλαμε αυτο το αθλιο.Ψαχνει σπιτι να ξερετε..

post-143307-129063027626_thumb.jpg

Δημοσ.
Χαχα, δεν κάνω καν κλικ αυτή τη φορά.

Άλλο πήρα να πω όμως...

kiko666 και σκυλάκια με πληγούλες.

Καθόλου παράξενο...

"ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου

καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666)"

:P

Δημοσ.

δν μπορω να το κρατησω εχω αλλα 3! Τεσπα, κικο666 και σκυλακια με πληγουλες?δηλαδη τι ?εγω εκανα αυτο στο σκυλι? wtf?

Δημοσ.
δν μπορω να το κρατησω εχω αλλα 3! Τεσπα, κικο666 και σκυλακια με πληγουλες?δηλαδη τι ?εγω εκανα αυτο στο σκυλι? wtf?

Σε πειράζουν...

Btw μήπως έχεις δει και την τελευταία του Lars von Trier? Γιατί τότε θα αρχίσω πραγμτικά να φοβάμαι...

Μπράβο πάντως για την κίνηση σου με το σκυλί...

Δημοσ.

Ωραιο πειραγμα!ΚΑΦΡΟΙ!! οχι δεν την ειδα αλλα καταλαβαινω τι εννοεις...αλλα το dogville δν ηταν ταινιαρα? το τελος βασικα.....

• Moderators
Δημοσ.

Μονο μην αρχισετε να πετατε spoilers για την ταινια τωρα ε :P

Στο θεμα: ΜΠΡΑΒΟ kiko για την κινηση σου, αλλα προσπαθησε να του βαζεις betadine, ειναι πολυ καλο αντισηπτικο και θα βοηθησει αρκετα να γινει το σκυλακι καλα γρηγορα και να μην μολυνθει η πληγη :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Pulvo κλπ δεν βοηθάει μιας και θα κλείσει επιφανειακά το τραύμα και από κάτω θα γίνει ...πάρτυ μολύνσεων! Σε κάθε περίπτωση ακολουθείς ότι σου πει ο γιατρός (άσχετα αν είναι λίγο ...μπακάλης μιας και δεν έχεις και άλλη επιλογή).

B)

Δημοσ.

Δεν ξέρω άν τελείωσες με τη θεραπεία. Απο εκπαιδευτικής απόψεως ακούμπατον με το ξιλάκιι χώρίς φάρμακο, και δίνε του λιχουδιές. να καταλάβει ότι είναι καλό. Γιατί άν το πάρει απο φόβο κάθε φορά θα ειναι και πιό αντιδραστικό. Το πάν είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Τώρα όσο αναφορά το ότι ψάχνει σπίτι δοκίμασε το παρακάτω link. Μπράβο για την κίνηση σου και καλή τύχη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...