giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Είπα υγρό betadine, χωρίς να σκεφθώ οτι θα έχει τρίχωμα. "Έφερα" στο μυαλό μου ένα σκυλί που είχαμε εδώ στη γειτονιά και του είχε φύγει σε ένα σημείο το τρίχωμα μετά από χτύπημα, για αυτό είπα υγρό.
kiko666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Επικοινωνησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι και εσεις , αλλα τελικα δν πηρα σπρευ βοηθεια και του βαλαμε αυτο το αθλιο.Ψαχνει σπιτι να ξερετε..
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Χοχο, ωραίος είναι!!! Εσύ πως και δεν τον κρατάς που 'σαι επαρχία ρε 'συ; Δεν έχεις χρόνο/χώρο; Επίσης, πέρνα και από δω.
livewire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Χαχα, δεν κάνω καν κλικ αυτή τη φορά. Άλλο πήρα να πω όμως... kiko666 και σκυλάκια με πληγούλες.
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Χαχα, δεν κάνω καν κλικ αυτή τη φορά. Άλλο πήρα να πω όμως... kiko666 και σκυλάκια με πληγούλες. Καθόλου παράξενο... "ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666)"
kiko666 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 δν μπορω να το κρατησω εχω αλλα 3! Τεσπα, κικο666 και σκυλακια με πληγουλες?δηλαδη τι ?εγω εκανα αυτο στο σκυλι? wtf?
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 δν μπορω να το κρατησω εχω αλλα 3! Τεσπα, κικο666 και σκυλακια με πληγουλες?δηλαδη τι ?εγω εκανα αυτο στο σκυλι? wtf? Σε πειράζουν... Btw μήπως έχεις δει και την τελευταία του Lars von Trier? Γιατί τότε θα αρχίσω πραγμτικά να φοβάμαι... Μπράβο πάντως για την κίνηση σου με το σκυλί...
kiko666 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ωραιο πειραγμα!ΚΑΦΡΟΙ!! οχι δεν την ειδα αλλα καταλαβαινω τι εννοεις...αλλα το dogville δν ηταν ταινιαρα? το τελος βασικα.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μονο μην αρχισετε να πετατε spoilers για την ταινια τωρα ε Στο θεμα: ΜΠΡΑΒΟ kiko για την κινηση σου, αλλα προσπαθησε να του βαζεις betadine, ειναι πολυ καλο αντισηπτικο και θα βοηθησει αρκετα να γινει το σκυλακι καλα γρηγορα και να μην μολυνθει η πληγη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Pulvo κλπ δεν βοηθάει μιας και θα κλείσει επιφανειακά το τραύμα και από κάτω θα γίνει ...πάρτυ μολύνσεων! Σε κάθε περίπτωση ακολουθείς ότι σου πει ο γιατρός (άσχετα αν είναι λίγο ...μπακάλης μιας και δεν έχεις και άλλη επιλογή).
ManosR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω άν τελείωσες με τη θεραπεία. Απο εκπαιδευτικής απόψεως ακούμπατον με το ξιλάκιι χώρίς φάρμακο, και δίνε του λιχουδιές. να καταλάβει ότι είναι καλό. Γιατί άν το πάρει απο φόβο κάθε φορά θα ειναι και πιό αντιδραστικό. Το πάν είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Τώρα όσο αναφορά το ότι ψάχνει σπίτι δοκίμασε το παρακάτω link. Μπράβο για την κίνηση σου και καλή τύχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.