kiko666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Παιδια βρηκα χτες ενα σκυλο μικρο ασχημα τραυματισμενο και το πηγα σε γιατρο το εραψε ΟΜΩΣ μου εδωσε bedatine για να βαλω στη πληγη (παχειρευστη αλοιφη να το απλωσω με ξυλακι....).Με το που το ακουμπαω τρελενεται και φρικαρω και εγω μαζι του. τι να κανω?
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Να τον αγνοήσεις και να συνεχίσεις να του βάζεις αν θες να γίνει καλά. Σκυλόνι είναι, που να καταλάβει ότι είναι για το καλό του, το τσούζει το μπεταντίν και σαλτέρνει. Δίνε του κάνα μεζέ μετά για παρηγοριά. Και παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια για την κίνηση που έκανες ε. Total respect. =)
Str Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 υπομονή, επιμονή, αγάπη και σταθερότητα... κράτα το καλά, αν χρειαστεί κάλεσε κάποιον για να σε βοηθήσει. προσοχή, όταν λέμε καλα, δεν εννοούμε με δύναμη, εννοούμε σταθερά...
kiko666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω παιδια...δν μπορω να το αγνοησω, σας λεω ισα που το ακουμπαω και σεληνιαζεται πως θα το αλοιψω ειναι και παχυρευστο γαμω πρεπει να εφαρμοσω δυναμη... oh god what to do
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Συγχαρητήρια κι από μένα, η ανθρωπιά φαίνεται ότι δεν σπανίζει στις μέρες μας. Μήπως να δοκιμάσεις: α. να πάρεις ένα φίμωτρο για να αποφύγεις πιθανή βίαιη αντίδραση του σκύλου όταν βάζεις το betadine. β. να φωνάξεις φίλο-φίλη-αδερφό για να σε βοηθήσει να κρατήσει τον σκύλο όσο του βάζεις το betadine.
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Και καλό θα ήταν για κάποια λίγα λεπτά αφότου τα καταφέρεις να τον απασχολήσεις με κάτι μη γλύφεται. Όχι ότι θα πάθει τίποτα και το betadine έχει σχετικά στιγμιαία δράση, αλλά ε, ας μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα.
million_voices Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 υπαρχουν κατι περιλαιμια σαν χωνια για να μην μπορει το ζωντανο να γλυψει τις πληγες του
kiko666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Φοραει αυτο το κολαρο για να μην πειραζει το τραυμα...Θα φωναξω αλλον γιατι ειμαι πολυ κοτα τελικα.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:10 ---------- Ναι αυτο του εβαλα ...
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Φώναξε κάποιον. Οσο και να τον λυπάσαι, βάλτου μπεταντιν. Ειναι για το καλο του. Φύσα κι ολας στην πληγή.
kiko666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Το αγχος μεγαλωνει καθως ειμαι μονη μου, οι φιλοι μου δουλευουνε, συγγενεις μακρια βρισκομαι επαρχεια, ΚΑΙ η συνταγη γιατρου λεει επαλειψη 3-4 φορες τη μερα...αν ειναι δυνατον.Ο γιατρος δν μου φανηκε και πολυ επαγγελματιας (ασχολειται κυριως με προβατα των τοπικων ) και σε τι μπελα με εβαλε με την αλοιφη!Σε παροιμοιο περιστατικο γιατρος μου εδωσε σπρευ god damn! προβληματισμος τελος κουραγιο κανενα
freedubus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Α μπράβο, πούλβο. Μήπως να έπαιρνες τον κτηνίατρο τηλέφωνο και να τον ρωτούσες, εξηγώντας του την κατάσταση, αν μπορείς να του ρίχνεις πούλβο αντί μπεταντίν;
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Αρχικά, συγχαρητήρια και από μένα. Είναι όμορφο να ακούς κάτι τέτοιο, όταν άλλοι τα κλοτσάνε κάτι τέτοια σκυλάκια. Ρώτησε τον γιατρό για Pulvo όπως προανέφεραν και τα παιδιά από πάνω, αλλά μήπως γίνεται να βάλεις υγρό betadine; Με το Pulvo, το σκυλάκι θα "χαλιέται" όταν πατάς την φιάλη για να ψεκάσεις. Είναι σίγουρο αυτό, φοβούνται. Με το υγρο betadine, θα βαζεις σε ενα βαμβακάκι, και απλά θα το αλοίφεις λίγο φυσώντας με αποτέλεσμα το σκυλάκι να μη νιώθει τέτοιο πόνο.
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, αυτό με το υγρό betadine είναι καλό, αλλά δεν ξέρω μήπως μειώνεται η αποτελεσματικότητα λόγω απορρόφησης από τρίχωμα και άλλες ιστορίες -ρώτα το πάντως. Δευτερευόντως, το pulvo ως ψυκτικό ναι μεν θα διευκολύνει την επούλωση και θα την επισπεύσει, το betadine όμως δρα ως αντισηπτικό, εντελώς διαφορετικές δουλειές. Συνδυασμένα, πρώτα betadine και μετά pulvo (όχι για χόρταση αυτό το τελευταίο) νομίζω θα είναι καλύτερη η δουλειά. Και ναι, όπως λέει ο γιώργος το pulvo έχει την τάση να φρικάρει τα ζώα, ο ήχος, το ψύχος... Ειδικά οι γάτες αντιδρούν μοναδικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.