Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση ποντικιού από e-shop!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα το ποντίκι της logitech το G7 και χρειάστηκε να αντικατασταθεί δεύτερη φορά από το eshop αλλά τώρα δεν είναι διαθέσιμο και πρέπει να πάρω κάποιο άλλο.

Μου προτείνουν το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570280

και τους είπα για το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570224 αλλά περιμένω να μου πούνε διαφορά τιμής αν υπάρχει.

Βέβαια εγώ το είχα πάρε το G7 70€ αλλά τώρα δεν ξέρω πόσο περίπου κοστίζει.

Από τα 2 πιο προτείνεται? Αυτό που μου προτείνουν είναι καλό?

Δημοσ.

Σε ολόιδια περίπτωση με τη δικιά σου, μου έδωσαν το mx revolution. Τελικά επειδή ήθελα το dual cartridge, το πούλησα κατευθείαν και πήρα από ebay ξανά το g7.

Από περιέργεια, τι πρόβλημα σου έβγαλε το ποντίκι? Εμένα είχε χαλάσει το αριστερό πλήκτρο και έκανε τις μισές φορές διπλό κλικ με ένα πάτημα. Πολύ εκνευριστικό...

Δημοσ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις και για απ'ευθείας αλλαγή από την Logitech.

Έχουν ιδιαίτερα εξυπηρετικό service.

;)

Δημοσ.

Το revolution είναι καλό ή δεν το δοκίμασες? Εγώ δεν θα το έπαιρνα από ebay και δεν ξέρω αν θα το ξανά έπαιρνα αν και είναι πολύ βολικό με της δύο μπαταρίες!

Μία φορά δεν έκανε σύνδεση με τον αντάπτορα και την δεύτερη όπως είπες ήταν το πρόβλημα με το αριστερό πλήκτρο το οποίο ήταν πολύ μα πάρα πολύ σπαστικό. Έκανε ότι ήθελε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:33 ----------

Μπορείς να επικοινωνήσεις και για απ'ευθείας αλλαγή από την Logitech.

Έχουν ιδιαίτερα εξυπηρετικό service.

;)

Το έχω στείλει ήδη στο service του eshop!

Για τα 2 ποντίκια του πρώτου ποστ τι έχεται να πείτε?

Δημοσ.

Το έχω στείλει ήδη στο service του eshop!

Για τα 2 ποντίκια του πρώτου ποστ τι έχεται να πείτε?

Πήγαινε πάρ'το πίσω. Τι θα σου πούνε, όχι; :P

Από τα 2 πρώτα, προφανώς διαλέγεις το MX Revolution.

Δημοσ.

Και να στείλω email μετά στην logitech?και θα πρέπει να τις στείλω το ποντίκι με δέμα?

Πάντως ξαναρωτάω για τα ποντίκια αν είναι καλά και τα 2

Δημοσ.
Το revolution είναι καλό ή δεν το δοκίμασες? Εγώ δεν θα το έπαιρνα από ebay και δεν ξέρω αν θα το ξανά έπαιρνα αν και είναι πολύ βολικό με της δύο μπαταρίες!

Μία φορά δεν έκανε σύνδεση με τον αντάπτορα και την δεύτερη όπως είπες ήταν το πρόβλημα με το αριστερό πλήκτρο το οποίο ήταν πολύ μα πάρα πολύ σπαστικό. Έκανε ότι ήθελε

Δεν το δοκίμασα, γιατί ήθελα να το πουλήσω σφραγισμένο... Πάντως σαν τεχνολογία είναι καλύτερο από το g7. Απλά εγώ θεωρώ ότι το σχήμα του g7 (που το μοιράζονται και άλλα της logitech) είναι αξεπέραστο, ταιριάζει ιδανικά στο χέρι.

Το πρόβλημά του είναι ότι καταπίνει το battery pak σε 2-3 μέρες (το ξεπερνάμε αφού το 2ο είναι πάντα φορτισμένο). Και φυσικά ελπίζω να μη μου βγάλει και το 2ο το ίδιο πρόβλημα...

Δημοσ.
...Το πρόβλημά του είναι ότι καταπίνει το battery pak σε 2-3 μέρες (το ξεπερνάμε αφού το 2ο είναι πάντα φορτισμένο). ...

Αναφέρεσαι στο G7 να φανταστώ

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει το mx revolution να πει πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία και πόση ώρα θέλει για φόρτιση

• Super Moderators
Δημοσ.
Και να στείλω email μετά στην logitech?και θα πρέπει να τις στείλω το ποντίκι με δέμα?

Πάντως ξαναρωτάω για τα ποντίκια αν είναι καλά και τα 2

όχι δεν το στέλνεις στο εξωτερικό...

συνήθως στέλνεις πληροφορίες και photos, μετά σου λένε να το σπάσεις (και photos πάλι) και μετά σου στέλνουν new

Δημοσ.

Τελικά θα μου δώσουν το mx revolution στο οποίο ήμουνα πριν από καιρό σε δίλημμα με αυτό και το G7!

Μπορεί να μου πει καποιος εντυπώσεις από το mx revolution?

Δημοσ.

Μόλις πριν από λίγο πήρα το mx και το δοκίμασα. Είναι καλό αλλά δεν ξέρω αν πιάνει το κουμπί όταν πατάς την ροδέλα μέσα ώστε να πατας σε λινκ και να ανοίγει σε καινούρια tab!Το ρωτάω γιατί το δοκίμασα σε linux και όσο και να το πάταγα το μόνο που κατάφερα ήταν να αλλάζω από απλό scroll σε fast scroll!

Δημοσ.

Αν και διόρθωσα το πρόβλημα στα windows από το πρόγραμμα της logitech παρόλα ταυτα άμα πατήσω την ροδέλα σε ένα tab την σβήνω αλλά για να σβήσω την επόμενη πρέπει να την πατήσω 2 φορές!Έχει άλλος τέτοια προβλήματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...