Προς το περιεχόμενο

HD 320GB σε fat32...γινετε?

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχω ενα δισκο 320gb και ειναι σε ntfs και 8ελω να τον κανω σε fat32 γινετε με κανενα προγραμμα? (απο τι γνωριζω το fat32 ειναι εως τα 32gb μετα γινετε σε ntfs)....

• Moderators
Δημοσ.

"Ο υπολογιστης μου" -> δεξι κλικ στο σκληρο που θες -> διαμορφωση -> αλλαζεις το NTFS σε FAT. Επιλεγεις "γρηγορη διαμορφωση", και αυτο ηταν !

Εναλλακτικα, βαλε οποιοδηποτε partitioning προγραμμα και κανε τη διαμορφωση που θες σε FAT.

• Moderators
Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά από το άρθρο εδώ μπορείς να δημιουργήσεις partition μέχρι 127GB.

Το ερώτημα είναι γιατί να θέλεις να το κάνεις αυτό, λογικά κάτι θα σκέφτηκες, αλλά πιθανών να υπάρχει καλύτερη λύση.

Οχι, τα προβληματα αυτα εχουν λυθει με την χρηση διευθυνσιοδοτησης 48bit LBA εδω και αρκετα χρονια.

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά από το άρθρο εδώ μπορείς να δημιουργήσεις partition μέχρι 127GB.

Το ερώτημα είναι γιατί να θέλεις να το κάνεις αυτό, λογικά κάτι θα σκέφτηκες, αλλά πιθανών να υπάρχει καλύτερη λύση.

φιλε εχω το ps3 και δεν διαβαζει ntfs ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:46 ----------

"Ο υπολογιστης μου" -> δεξι κλικ στο σκληρο που θες -> διαμορφωση -> αλλαζεις το NTFS σε FAT. Επιλεγεις "γρηγορη διαμορφωση", και αυτο ηταν !

Εναλλακτικα, βαλε οποιοδηποτε partitioning προγραμμα και κανε τη διαμορφωση που θες σε FAT.

φιλε δεν σε πιανω ακου που πατω μου δεινχει exFAT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAT32

Δημοσ.

Μόνο από FAT32 σε NTFS γίνεται με τον τρόπο που περιγράφει ο George. Το αντίστροφο που θέλει ο φίλος μας δεν είναι τόσο απλό. Google it και θα βρεις διάφορους τρόπους για να το κάνεις...

Δημοσ.
Μόνο από FAT32 σε NTFS γίνεται με τον τρόπο που περιγράφει ο George. Το αντίστροφο που θέλει ο φίλος μας δεν είναι τόσο απλό. Google it και θα βρεις διάφορους τρόπους για να το κάνεις...

SOSTOS φιλε μου αλλα απο το web το εχω ψαξει αλλα ματαια και για αυτο εχω ανοιξει αυτο το 8εμα....:-(

Δημοσ.

- Paragon Partition Manager

- Partition Magic (αν θυμάμαι καλά)

Αν δεν κάνω λάθος σου επιτρέπουν να διαμορφώσεις partitions άνω των 32/127GB (δε θυμάμαι πιο είναι το όριο που χει θέσει η microsoft στα δικά της utilities). Ίσως χρειαστεί να παίξεις με το cluster size.

Δημοσ.

[off-topic]

[...] ( γουέρ χαβ γιου μπιν μέιτ; )

Δουλιά (περισσότερο ο τόνος είναι λάθος παρά το «ι» :P)

Απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες αδείας...

[/off-topic]

Sorry για το off-topic dimi5.

Δημοσ.

Αν θέλεις freeware λοιπόν για να κάνεις τη δουλειά σου, μπορείς να κατεβάσεις το gParted, κάντο bootable CD και θα μπορέσεις να διαμορφώσεις το δίσκο σου σε FAT32.

Δημοσ.
[off-topic]

Δουλιά (περισσότερο ο τόνος είναι λάθος παρά το «ι» :P)

Απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες αδείας...

[/off-topic]

Sorry για το off-topic dimi5.

ειναι ενταξει

Δημοσ.

λοιπον παιδια το εχω ψαξει καλα και βρικα αυτο norton partition magic ειναι καλο?ακουω σχολια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:50 ----------

Απ' το it's ok; :Ρ

Τι έκανες τελικά με την αλλαγή file system;

το παλευω φιλε phanispal :P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...