Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για PHILIPS 32'' LCD TV 32PFL7404H

vasilis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι γνωμη εχετε για αυτην την οθονη.?

Δεν ξερω αν ειναι οικονομικο το θεμα αλλα αν δεν εχεις προβλημα παρε ενα πιο καινουργιο μοντελο και μεγαλυτερο (42)

Εγω προσφατα πηρα την 9664 και ειναι φοβερη.Εχει μικροτερο χρονο αποκρισης (1) ενω η δικη σου εχει 3 και ειναι 200Hz .Και εγω θα εκανα το λαθος και θα επαιρνα 32αρα.Φυσικα η τιμη της ειναι στα 1450 ευρω

Δημοσ.
Δεν ξερω αν ειναι οικονομικο το θεμα αλλα αν δεν εχεις προβλημα παρε ενα πιο καινουργιο μοντελο και μεγαλυτερο (42)

Εγω προσφατα πηρα την 9664 και ειναι φοβερη.Εχει μικροτερο χρονο αποκρισης (1) ενω η δικη σου εχει 3 και ειναι 200Hz .Και εγω θα εκανα το λαθος και θα επαιρνα 32αρα.Φυσικα η τιμη της ειναι στα 1450 ευρω

Το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά μεγέθους.:-(

Δεν μπορώ να βάλω 40-50:cry:

Δεν χωραει εικει που θα μπει.

Έχεις να προτείνεις καμία καλή 32.?:-)

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά μεγέθους.:-(

Δεν μπορώ να βάλω 40-50:cry:

Δεν χωραει εικει που θα μπει.

Έχεις να προτείνεις καμία καλή 32.?:-)

Κατα αρχην πιστευα και εγω οτι δεν χωραει.Το πλατος ειναι μολις 1 μετρο ενω το παχος μονο 5 cm.Τωρα αμα θες να παρεις Philips θα παρεις σιγουρα σειρα 9.Κοιτα αυτη και προτιμησε το πρωτο μαγαζι (αψογη εξυπηρετηση Απο εκει την πηρα και εγω)

http://www.skroutz.gr/s/75182/Philips-32PFL9604H.html

Θα δεις οτι και αυτη που ειναι 32αρα εχει πλατος 78 cm (πολυ μικρη διαφορα απο την 42)

Δημοσ.

εγω πηρα την 32PFL5604H και δεν λεει και τιποτα..

ουτε σε ποιοτητα εικονας ουτε σε τιποτα πολυ μετρια.. και εχει και ενα καμμενο πιξελακι..

δεν καμια LG ή SAMSUNG

Δημοσ.

θελω βοηθεια παιδια εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου τον παλιο με την 42'' πλασμα τηλεοραση και δεν μπορω να βγαλω ηχο ειναι με vga συνδεμενο,αλλα δεν ξερω τι να κανω γιατι δεν μου βγαζει

Δημοσ.

καποια εξοδο θα εχει η καρτα ηχου σου ή η μητρική, αν η καρτα γραφικων ειχε θυρα hdmi θα επαιρνες εικονα και ηχο με ενα καλωδιο, Αν το συνδεεις απο θυρα dvi τοτε θα παιρνεις μονο εικονα και θελεις επιπλεο καλωδιο για τον ηχο...

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...