Προς το περιεχόμενο

pws mporw (an mporw) na dw poios mou ebale asterak

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr>Τι εννοείς; <hr /></blockquote>

Αν δεν κάνω λάθος πέταξες μια σπόντα για όσους βοηθάνε άλλα μέλη του forum στις απορίες τους. Τον εαυτό σου τον βγάζεις απ' έξω ή θεωρείς πως έχεις ηθική υποχρέωση να απαντάς σε κάθε κλήση για βοήθεια;

Τίποτα προσωπικό, απλά θεωρώ πως την είπες πολύ άγρια στον Gabriel. <hr /></blockquote>

Δεν θεωρώ ότι έχω καμία ηθική υποχρέωση, απλά μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους αν τύχει να γνωρίζω αν τύχει και γνωρίζω κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει. Αν αυτό σου είναι άγνωστο συναίσθημα, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω διαφορετικά.

Δεν πιστεύω ότι του την είπα άγρια, αλλά αυτό που είπε ήταν επιεικώς βλακεία. Έχω την εντύπωση ότι τα forum του hardware υπάρχουν κυρίως για να βρίσκουν βοήθεια όσοι την χρειάζονται σε αυτό το θέμα. Αν η ανταμοιβή σε αυτούς που προσπαθούν να βοηθήσουν είναι να τους λένε ξερόλες, τότε ίσως οι 'ξερόλες' θα πρέπει να σταματήσουν να βοηθούν για να νιώθουν καλύτερα όσοι νιώθουν κομπλεξικά εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Δεν το παίζω τίποτα απλά τυχαίνει να έχω 2-3 γνώσεις σε 2-3 θέματα, όπως έχουν όλοι σε 2-3 θέματα. Εμένα για παράδειγμα δεν με ενοχλεί καθόλου αν έχεις παραπάνω γνώσεις στο θέμα της αναπαραγωγής του Ασιατικού ελέφαντα και βοηθήσεις κάποιον που χρειάζεται πληροφορίες για το θέμα και δεν πρόκειται ποτέ να τον πω ξερόλα. Αν εσύ και ο κολλητός σου ο Gabriel νιώθετε άσχημα, βάλτε μου από 1 αστεράκι και αφήστε με να προσπαθώ να βοηθήσω όταν μπορώ σαν ξερόλας που είμαι. Αν δεν καταλάβατε και συνεχίσετε σαν αντιπαράθεση, δεν πρόκειται να απαντήσω. <hr /></blockquote>

Καταρχήν βιάστηκες πολύ να βγάλεις συμπέρασμα και καλό θα είναι να μήν αναφέρεσαι σε κολλητηλίκια και αηδίες.Το γεγονός οτι τον γνωρίζω προσωπικά δεν σημαίνει ότι είμαστε σύμμαχοι,ούτε έχουμε κάτι με σένα.Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανένα,μιλησα για μένα οτι ίσως επειδή βοηθάω,θεωρούμαι ξερόλας και αντιπαθής.Που αναφέρθηκα σε άλλον;Το γεγονός οτι κάποιος έχει 2 αστέρια αυτό δεν δείχνει;για αυτό ζήτησα και να μην έχω βαθμολογία.Είναι κακό αυτό;

Δεν θεωρώ αυτό το σύστημα ό,τι καλύτερο μάλλον κακό κάνει τελικά.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr>Δεν θεωρώ ότι έχω καμία ηθική υποχρέωση, απλά μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους αν τύχει να γνωρίζω αν τύχει και γνωρίζω κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει. Αν αυτό σου είναι άγνωστο συναίσθημα, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω διαφορετικά.

Δεν πιστεύω ότι του την είπα άγρια, αλλά αυτό που είπε ήταν επιεικώς βλακεία. Έχω την εντύπωση ότι τα forum του hardware υπάρχουν κυρίως για να βρίσκουν βοήθεια όσοι την χρειάζονται σε αυτό το θέμα. Αν η ανταμοιβή σε αυτούς που προσπαθούν να βοηθήσουν είναι να τους λένε ξερόλες, τότε ίσως οι 'ξερόλες' θα πρέπει να σταματήσουν να βοηθούν για να νιώθουν καλύτερα όσοι νιώθουν κομπλεξικά εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Δεν το παίζω τίποτα απλά τυχαίνει να έχω 2-3 γνώσεις σε 2-3 θέματα, όπως έχουν όλοι σε 2-3 θέματα. Εμένα για παράδειγμα δεν με ενοχλεί καθόλου αν έχεις παραπάνω γνώσεις στο θέμα της αναπαραγωγής του Ασιατικού ελέφαντα και βοηθήσεις κάποιον που χρειάζεται πληροφορίες για το θέμα και δεν πρόκειται ποτέ να τον πω ξερόλα. Αν εσύ και ο κολλητός σου ο Gabriel νιώθετε άσχημα, βάλτε μου από 1 αστεράκι και αφήστε με να προσπαθώ να βοηθήσω όταν μπορώ σαν ξερόλας που είμαι. Αν δεν καταλάβατε και συνεχίσετε σαν αντιπαράθεση, δεν πρόκειται να απαντήσω. <hr /></blockquote>

Προσωπικά βοηθάω επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι όσα ξέρω με τους άλλους, με μοναδικό αντάλλαγμα τις γνώσεις που λαμβάνω από τα άλλα μέλη. Αν κάποιος με χαρακτηρίσει ξερόλα επειδή γράφω πολλά δεν θα με πειράξει, επειδή ξέρω πως αυτός που θα με χαρακτηρίσει έτσι το κάνει για να μειώσει και να "φανεί" ο ίδιος, που ενδεχομένως να ξέρει και λιγότερα. Ωστόσο το σημείο που συμφωνώ με τον Gabriel είναι πως το να βάζεις αρνητική βαθμολογία σε κάποιον επειδή ξέρει περισσότερα από εσένα είναι μια κίνηση γεμάτη κακία, την έχεις πάθει και εσύ απο όσα έχω διαβάσει και πιστεύω θα συμφωνήσεις. Αυτή η σκέψη είναι που ενοχλεί, ότι υπάρχουν δηλαδή κακοί άνθρωποι στο forum.

Επίσης, θέλω να ξέρεις ότι ούτε αντιπαράθεση θέλω να υπάρχει ούτε τίποτα παρόμοιο, εξάλλου η απάντησή μου πιστεύω ήταν όσο ευγενική θα μπορούσε να είναι, απλά πιστεύω η απάντησή σου στον Gabriel (με τον οποίο όντως είμαι γνωστός και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό) θα μπορούσε να εξηγηθεί καλύτερα, επειδή όπως την διατύπωσες ίσως θα έπρεπε να μην postάρεις και εσύ, εξ' ου και το "Look who's talking".

Τέλος, η παρατήρησή σου για το αστεράκι είναι επιεικώς άτοπη (πρόσεξε πως αποφεύγω τη λέξη "βλακεία"), αφού την στιγμή που πέταξες το σχόλιό σου συζητούσαμε για το αν τελικά χρειαζόμαστε τα αστεράκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...