Προς το περιεχόμενο

pws mporw (an mporw) na dw poios mou ebale asterak

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LOOOOL

απο stranger, εγινες newbie

μαλλον φιλε μου καποιος εδω

μεσα σε αντιπαθει πολυ... biggrin.gif

παντως στο FAQ λεει

0 stranger

25 newbie

50 journeyman

100 member

200 enthusiast

400 addict

700 old hand

1200 veteran

1600 Pooh-Bah

2500 Carpal Tunnel

το ερωτημα ειναι γιατι εισαι ο

μονος που πηγαινει συμφωνα με

αυτο... rolleyes.gif

Δημοσ.

Απλά ρε παιδιά όσοι βοηθάνε,είναι ξερόλες συνεπώς αντιπαθητικοί.Για αυτό θα ήταν καλύτερα να είχαμε επιλογή να τα απενεργοποιήσουμε.

Δημοσ.

Τότε ίσως αυτοί οι ξερόλες που βοηθάνε θα έπρεπε να σταματήσουν να βοηθάνε...

Δημοσ.

Παλιότερα από όσο θυμάμαι, είχαμε την δυνατότητα να βλέπουμε και πόσο είναι η εκάστοτε βαθμολογία και όχι μόνον ο αριθμός των ατόμων που μας ψήφισαν.

Υπάρχει κάπου αυτό πλέον;

Δημοσ.
Τότε ίσως αυτοί οι ξερόλες που βοηθάνε θα έπρεπε να σταματήσουν να βοηθάνε... <hr /></blockquote>

Έλα μου ντε. Πες τα ρε KWSN-Men!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote ex_tep:</font><hr> pantos afth i vlakeia me ta asteraki prepei na katargithei..H prosfora tou kathena einai faneri kai den xreiazontai ta asterakia. <hr /></blockquote>

Hal please katargise kai ta dika mou den ta mporo

Δημοσ.

και εγώ θα συμφωνήσω να καταργηθούν. Η απλά να εγαρμοστεί ένα άλλο σύστημα ranking.

Για τους ξερόλες είναι γνωστό... δεν πειράζουν τα αστεράκια αλλά η αγένεια να μην μπορούν να πούνε ένα ευχαριστώ.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Τότε ίσως αυτοί οι ξερόλες που βοηθάνε θα έπρεπε να σταματήσουν να βοηθάνε... <hr /></blockquote>

Look who's talking... :mad:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Τότε ίσως αυτοί οι ξερόλες που βοηθάνε θα έπρεπε να σταματήσουν να βοηθάνε... <hr /></blockquote>

Look who's talking... :mad: <hr /></blockquote>

Τι εννοείς;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr>Τι εννοείς; <hr /></blockquote>

Αν δεν κάνω λάθος πέταξες μια σπόντα για όσους βοηθάνε άλλα μέλη του forum στις απορίες τους. Τον εαυτό σου τον βγάζεις απ' έξω ή θεωρείς πως έχεις ηθική υποχρέωση να απαντάς σε κάθε κλήση για βοήθεια;

Τίποτα προσωπικό, απλά θεωρώ πως την είπες πολύ άγρια στον Gabriel.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr>Τι εννοείς; <hr /></blockquote>

Αν δεν κάνω λάθος πέταξες μια σπόντα για όσους βοηθάνε άλλα μέλη του forum στις απορίες τους. Τον εαυτό σου τον βγάζεις απ' έξω ή θεωρείς πως έχεις ηθική υποχρέωση να απαντάς σε κάθε κλήση για βοήθεια;

Τίποτα προσωπικό, απλά θεωρώ πως την είπες πολύ άγρια στον Gabriel. <hr /></blockquote>

Δεν θεωρώ ότι έχω καμία ηθική υποχρέωση, απλά μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους αν τύχει να γνωρίζω αν τύχει και γνωρίζω κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει. Αν αυτό σου είναι άγνωστο συναίσθημα, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω διαφορετικά.

Δεν πιστεύω ότι του την είπα άγρια, αλλά αυτό που είπε ήταν επιεικώς βλακεία. Έχω την εντύπωση ότι τα forum του hardware υπάρχουν κυρίως για να βρίσκουν βοήθεια όσοι την χρειάζονται σε αυτό το θέμα. Αν η ανταμοιβή σε αυτούς που προσπαθούν να βοηθήσουν είναι να τους λένε ξερόλες, τότε ίσως οι 'ξερόλες' θα πρέπει να σταματήσουν να βοηθούν για να νιώθουν καλύτερα όσοι νιώθουν κομπλεξικά εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Δεν το παίζω τίποτα απλά τυχαίνει να έχω 2-3 γνώσεις σε 2-3 θέματα, όπως έχουν όλοι σε 2-3 θέματα. Εμένα για παράδειγμα δεν με ενοχλεί καθόλου αν έχεις παραπάνω γνώσεις στο θέμα της αναπαραγωγής του Ασιατικού ελέφαντα και βοηθήσεις κάποιον που χρειάζεται πληροφορίες για το θέμα και δεν πρόκειται ποτέ να τον πω ξερόλα. Αν εσύ και ο κολλητός σου ο Gabriel νιώθετε άσχημα, βάλτε μου από 1 αστεράκι και αφήστε με να προσπαθώ να βοηθήσω όταν μπορώ σαν ξερόλας που είμαι. Αν δεν καταλάβατε και συνεχίσετε σαν αντιπαράθεση, δεν πρόκειται να απαντήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...