Gary Δημοσ. 3 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2001 γιατι απατη ειναι - κοιταχτε να δειτε <P>τον οκτόβριο εκανα συνδεσι 6μηνι με οτενετ και μου είπαν οτι οποια προσφορα γινει μεσα στους 6 μήνες μας πιάνει - τελειοσαν οι 6 μήνες και εγώ έμπενα κανονικα - ροταω στην οτενετ δεν ηξεραν λένε ΄΄ισως λόγο της προσφορας (λίγο πριν λίξει είχανε 3 μηνες δώρο σε κάθε 6μηνι)τελειοσαν και οι 3 μηνες και έμπενα κανονικα - σ΄΄ημερτα όμος βλέπω στο λογαριασμο του οτε οτι είχε περιπου 30.000 πάγια της οτενετ !!!!! τα οποια ήταν μέχρι τον οκτόμβριο ! <P>τι να πεις ...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Gary:<BR><STRONG>γιατι απατη ειναι - κοιταχτε να δειτε <P>τον οκτόβριο εκανα συνδεσι 6μηνι με οτενετ και μου είπαν οτι οποια προσφορα γινει μεσα στους 6 μήνες μας πιάνει - τελειοσαν οι 6 μήνες και εγώ έμπενα κανονικα - ροταω στην οτενετ δεν ηξεραν λένε ΄΄ισως λόγο της προσφορας (λίγο πριν λίξει είχανε 3 μηνες δώρο σε κάθε 6μηνι)τελειοσαν και οι 3 μηνες και έμπενα κανονικα - σ΄΄ημερτα όμος βλέπω στο λογαριασμο του οτε οτι είχε περιπου 30.000 πάγια της οτενετ !!!!! τα οποια ήταν μέχρι τον οκτόμβριο ! <P>τι να πεις ...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>ela re c kati 8a ekanes...apokleietai na annanewnetai monh ths
Gary Δημοσ. 4 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2001 kala me doyleyeis ?? soy leo den ekana tipota APOLYTOS - apla den tin ekopsan -
tiger3000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2001 8A HTAN KALYTERA NA PAS NA DIAPRAGMATEYTEIS TO OLO 8EMA APO THN ARXH.AKOMA KAI TWRA OMWS AN PAS KAI TO SYZHTHSEIS PISTEYW OTI KATI MPOREI NA KATAFEREIS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.