Προς το περιεχόμενο

η απατη

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι απατη ειναι - κοιταχτε να δειτε <P>τον οκτόβριο εκανα συνδεσι 6μηνι με οτενετ και μου είπαν οτι οποια προσφορα γινει μεσα στους 6 μήνες μας πιάνει - τελειοσαν οι 6 μήνες και εγώ έμπενα κανονικα - ροταω στην οτενετ δεν ηξεραν λένε ΄΄ισως λόγο της προσφορας (λίγο πριν λίξει είχανε 3 μηνες δώρο σε κάθε 6μηνι)τελειοσαν και οι 3 μηνες και έμπενα κανονικα - σ΄΄ημερτα όμος βλέπω στο λογαριασμο του οτε οτι είχε περιπου 30.000 πάγια της οτενετ !!!!! τα οποια ήταν μέχρι τον οκτόμβριο ! <P>τι να πεις ...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Gary:<BR><STRONG>γιατι απατη ειναι - κοιταχτε να δειτε <P>τον οκτόβριο εκανα συνδεσι 6μηνι με οτενετ και μου είπαν οτι οποια προσφορα γινει μεσα στους 6 μήνες μας πιάνει - τελειοσαν οι 6 μήνες και εγώ έμπενα κανονικα - ροταω στην οτενετ δεν ηξεραν λένε ΄΄ισως λόγο της προσφορας (λίγο πριν λίξει είχανε 3 μηνες δώρο σε κάθε 6μηνι)τελειοσαν και οι 3 μηνες και έμπενα κανονικα - σ΄΄ημερτα όμος βλέπω στο λογαριασμο του οτε οτι είχε περιπου 30.000 πάγια της οτενετ !!!!! τα οποια ήταν μέχρι τον οκτόμβριο ! <P>τι να πεις ...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>ela re c kati 8a ekanes...apokleietai na annanewnetai monh ths

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...