Προς το περιεχόμενο

Dreamweaver ή όχι

zipos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείτε το Dreamweaver για σχεδίαση ιστοσελίδων ή όχι?

Αν ναι γιατί?

Αν όχι, ποιό πρόγραμμα (ή μάλλον ποια προγράμματα) χρησιμοποιείτε?

ps: Polls δεν έχει το Insomnia?

Δημοσ.

κλασσική ερώτηση κι επίσης κλασσική απάντηση.

Ναι dreamweaver για στατικές κυρίως ιστοσελίδες (και για όποιον επιθυμεί να στήσει το δικό του CMS).

Οτι κάνεις με το dreamweaver μπορείς να το κάνεις και με έναν ωραίο free editor (πχ notepad++). Εμένα με έχει βολέψει το dreamweaver γιατί όταν φτιάχνω το css κυρίως με βολεύει η λίστα με τις εντολές για να μην πληκτρολογώ όλο το ίδιο και το ίδιο. Μόνο γι'αυτό το χρησιμοποιώ

Όλα εξαρτώνται απο τι θες να φτιάξεις.

Δημοσ.

Εμένα με έχει βολέψει το dreamweaver γιατί όταν φτιάχνω το css κυρίως με βολεύει η λίστα με τις εντολές για να μην πληκτρολογώ όλο το ίδιο και το ίδιο. Μόνο γι'αυτό το χρησιμοποιώ

Όλα εξαρτώνται απο τι θες να φτιάξεις.

Ακριβως...για κανέναν άλλο λόγο!!!!

Δημοσ.

andrip μία απορία μόνο έχω σε αυτά που είπες:

Εάν θέλω να φτιάξω μία δυναμική σελίδα τότε γιατί να μην χρησιμοποιήσω το Dreamweaver και τι να χρησιμοποιήσω εντέλει?

Δημοσ.

δε λέω να μη χρησιμοποιήσεις. Αλλα ότι σου προσφέρει το dreamweaver τα ίδια σου προσφέρει κι ένας free text editor. Κι εγώ dreamweaver χρησιμοποιώ και είπα παραπάνω ποιος είναι ο κύριος λόγος.

Το dreamweaver είναι ένα μέσο, δεν είναι η τεχνολογία για να φτιάξεις σελίδες.

Αν θες αρκετά πολύπλοκη δυναμική σελίδα ασχολείσου με κάποιο CMS και θα κάνεις τη δουλειά σου αναίμακτα (αλλά μην μπούμε στην κλασσικά αντιπαράθεση CMS ή όχι)

Δημοσ.

Ναι dreamweaver για στατικές κυρίως ιστοσελίδες (και για όποιον επιθυμεί να στήσει το δικό του CMS).

Οτι κάνεις με το dreamweaver μπορείς να το κάνεις και με έναν ωραίο free editor (πχ notepad++). Εμένα με έχει βολέψει το dreamweaver γιατί όταν φτιάχνω το css κυρίως με βολεύει η λίστα με τις εντολές για να μην πληκτρολογώ όλο το ίδιο και το ίδιο. Μόνο γι'αυτό το χρησιμοποιώ.

Άρα σε βολεύει πολύ για το μέρος html/css. Και όχι για το προγραμματιστικό μερος. ?

Δημοσ.
Άρα σε βολεύει πολύ για το μέρος html/css. Και όχι για το προγραμματιστικό μερος. ?

ακριβώς δεν παρέχει κάτι ιδιαίτερο προγραμματιστικά

Δημοσ.

ok. Αλλά αν έχεις εγκατεστημένη php και έναν http server και φτιάχνεις την εμφάνιση φαντάζομαι ότι μπορείς να κάνεις preview αρχεία php.

Γιατί μου άρεσε που είδα στη διαφήμηση ότι κάνοντας αλλαγές στο αρχείο, σε διπλανό παράθυρο έβλεπες live τις αλλαγές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...