Προς το περιεχόμενο

Αγγελία - Webdeveloper, SEO

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο site της υπογραφής είναι υλοποιημένο σε Joomla με Virtuemart, θα ήθελα κάποιον ή να με βοηθήσει να το κάνω καλύτερο. Δεν είναι ανάγκη να είναι ένα άτομο. Τι θα ήθελα:

1. Σε κάποια προϊλοντα προς πώληση και γενικά σε όλη την σελίδα SEO, tags, γενικά μια έρευνα αγοράς για λέξεις κλειδιά και προτάσεις, καθώς και την υλοποιήση στο Joomla
  2. Κάποια μικρά πράγμματα στο Joomla που δεν ξέρω πως να κάνω, κυρίως συμβουλευτικά
  3. Ανάπτυξη ακόμη μεγαλύτερης καμπάνια στο AdWords

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά πράματα από Joomla, θα ήταν καλό να βγάλεις το ικονίδιο του Joomla από το template και αν θες να βάλεις κάποιο δικό σου.

Δημοσ.
Δεν ξέρω πολλά πράματα από Joomla, θα ήταν καλό να βγάλεις το ικονίδιο του Joomla από το template και αν θες να βάλεις κάποιο δικό σου.

Το έβαλα στην θέση του πάλι, γιατί με την αναβάθμιση αντικαταστάθηκε μόνο του.

Δημοσ.

???

Το θέμα είναι να μην βλέπει κανείς το σήμα του Joomla όταν μπαίνει στη σελίδα σου... (όπως το βλέπω τώρα δηλαδή...)

Δημοσ.
???

Το θέμα είναι να μην βλέπει κανείς το σήμα του Joomla όταν μπαίνει στη σελίδα σου... (όπως το βλέπω τώρα δηλαδή...)

Γιατί, τι κακό έχει? Τα site σε Joomla κάνουν μπαμ, αν θέλεις να δεις αν κάποιο site είναι σε Joomla υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Δημοσ.

Προσωπική άποψη και μόνο: Όταν βλέπω σε μια σελίδα ότι δεν έχει αλλάξει τα default εικονίδια του κάθε Joomla, τότε σχηματίζω αρνητική εικόνα για τον σχεδιαστή. Άλλο το να ψάξεις τι cms είναι και άλλο να βλέπεις μια ταμπέλα που να λέει "ΤΡΕΧΩ ΣΕ JOOMLA". Στο κάτω κάτω της γραφής οι περισσότεροι επισκέπτες δεν ξέρουν καν τι είναι το Joomla.

Πάντως τώρα που μπήκα πάλι στο GadgetHouse.net το ico έχει αλλάξει. Και νομίζω λίγει εκεί το θέμα γιατί για άλλο λόγο ξεκίνησε το thread ο άνθρωπος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...