Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή STB port σε ethernet

gnomonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.έχω ένα modem-router του ΟΤΕ που έχει 3 ethernet και μιά STB,το ερώτημα που κάνω είναι μπορεί αυτή να αλλάξει και να γίνει κανονική ethernet γιατί τη χρειάζομαι λόγω αύξησης Η/Υ το modem είναι ασύρματο μοντέλο BaudTec TW-263R,ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Λογικά αν του περάσεις ένα εργοστασιακό firmware θα γίνει κανονική η θύρα.

Μήπως μπορείς να μου πεις τι κάνει αυτή η θύρα;επίσης που θα μπορούσα να βρω το εργοστασιακό firmware και αν το περάσω θα έχει επιπτώσεις στο modem,μείωση ταχύτητας κλπ θα σου ήμουν υπόχρεος αν με διευκόλυνες γιατί είμαι λίγο χαμένος με όλα αυτά,ευχαριστώ

Δημοσ.

κατάλαβα,θεραπεία υπάρχει μόνο να περάσω το εργοστασιακό firmware όμως που θα το βρω μήπως γνωρίζεις;μήπως μου μειώσει την ταχύτητα;μέσα από τις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό;γιατι όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό

Δημοσ.

firmware απο το site της ετερειας.οχι δεν μειωνει ταχυτητα.με αλλο τροπο δεν νομιζω να μπορει να γινει αφου ειναι κλειδωμενο το μενου τοy stb.αλλιως παιρνεις με 10 ευρω ενα switch.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερώτηση... Έχω και χρησιμοποιώ ένα pstn modem-router Thomson tg585 μένω στο ισόγειο και επειδή έχω σπίτι και στον 3ο όροφο θέλω να έχω internet και εκεί. Μπορώ να πάω καλώδιο μέσω του φωταγωγού στο εν λόγο διαμέρισμα αλλά έχω και ένα baudtec isdn modem router σαν αυτό που αναφέρετε παραπάνω και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να τα ενόσω ενσύρματα για να έχω και εκεί ασύρματο δίκτυο.

Δημοσ.

ναι μπορεις κανονικα.καλωδιο ethernet Μιλαμε.thomson το σεταρεις κανονικα 192.168.1.254

baudtec του δινεις Ip 192.168.1.253 και του κλεινεις ton dhcp.μετα συνδεεις ethernet me ethernet και εισαι οκ.στο baudtec το μονο που θα πειραζεις θα ειναι το wireless

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...