Προς το περιεχόμενο

τρέχοντα πακέτα δορυφορικού ιντερνετ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόκειται για ένα φίλο μου που μένει σε χωριό , όπου δεν υπάρχει δυνατότητα adsl σύνδεσης , ούτε ασύρματης. Κάποιος μου είπε για δορυφορικό πακέτο CONN-X χωρίς ογκοχρέωση . Γενικότερα , τι παίζει με τις δορυφορικές συνδέσεις , υπάρχουν συμφέροντα πακέτα ? περιλαμβάνουν τον αναγκαίο εξοπλισμό ή μπορεί κανείς να αγοράσει δικό του ?? δώστε μου παρακαλώ τα φώτα σας

ευχαριστώ

Δημοσ.

Φίλε μου για δορυφορικό conn-x δε νομίζω να υπάρχει καν. Μήπως το μπερδεύεις με το Conn-x TV που παίζει απο πολλούς η λέξη δορυφορική και έχει γίνει ένας αχταρμάς ορολογίας???

Αν κάνω λάθος ας με διορθώση κάποιος.

Τώρα για δορυφορικό internet feed μπορώ να σου πώ με σιγουριά ότι δίνει η Hellas Sat.

Μπορώ επίσης να σου πώ ότι νομίζω πως το κόστος είναι αποτρεπτικό για κάποιον οικιακό χρήστη. Αν δε κάνω λάθος να υπολογίζεις το Mbps στα 250-300 €!.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι σε κάποιες περιπτώσεις δίνουν δωρεάν τον τερματικό εξοπλισμό για την παραλαβή της υπηρεσίας.

Έχε όμως κατά νου ότι το δορυφορικό internet feed δεν φημίζεται για την ποιότητα του και ιδιαίτερα κατά τις ημέρες με αυξημένες νεφελώσεις.

Για mobile internet μέσω κάποιου παρόχου κινητής τηλεφωνίας την έχεις ψάξει? Αυτό εννοείς ασύρματη??

Δημοσ.

σε ενα χαρτι που μου χανε στειλει ελεγε καπου στα 300 ευρω ο εξοπλισμος και 39 ευρω το μηνα τα 512 και 49 ευρω τα 1024...καπου ετσι ητανε οι τιμες αν θυμαμαι καλα.δεν ειχε ογκοχρεωση αλλα ειχε μεγαλο πινκ.

Δημοσ.
σε ενα χαρτι που μου χανε στειλει ελεγε καπου στα 300 ευρω ο εξοπλισμος και 39 ευρω το μηνα τα 512 και 49 ευρω τα 1024...καπου ετσι ητανε οι τιμες αν θυμαμαι καλα.δεν ειχε ογκοχρεωση αλλα ειχε μεγαλο πινκ.

Φίλε stivi χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω πως οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι τιμές που ανέφερα παραπάνω είναι πολύ κοντά στις πραγματικές και επαληθευμένες από δύο συνδρομητές.

Όσον αφορά το latency, σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει και το 1sec!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...