Προς το περιεχόμενο

Διάθεση προσκλήσεων Google Wave - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάθε φορά που θα σβήνω ένα post με invitation request, θα έχουμε encore του παρακάτω:

Όποιος έχει προσκλήσεις απλά να δηλώνει πόσες μπορεί να διαθέσει και αντίστοιχα όσοι ενδιαφέρονται, είτε να δηλώνουν ενδιαφέρον με μήνυμα είτε με pm. Εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή.

Φαντάζομαι πως η όλη διαδικασία θα λειτουργήσει ως εξής:

όποιος έχει προσκλήσεις θα βγάζει ανακοίνωση σε αυτό το topic και οι πρώτοι που θα του στείλουν pm θα τις αποκτήσουν - σωστά; έτσι θα κρατήσουμε ίσως και το topic πιο "καθαρό"

Yeap, έτσι είναι το καλύτερο

Όχι requests μέσω δημόσιων μηνυμάτων εδώ, μόνο στέλνοντας p.m. (Προσωπικό Μήνυμα) στο μέλος ή στα μέλη που θα δηλώσουν εδώ ότι διαθέτουν προσκλήσεις. Και παρακαλώ οι διαθέτοντες αυτές να ελέγχουν αν υπάρχει αρκετός χώρος στο p.m. inbox τους πριν κάνουν την ανακοίνωση. ;)

Τα δημόσια μηνύματα με requests διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση!

Επίσης, ο αλλαγμένος (πλέον) τίτλος του thread θα έπρεπε να αποτελεί σοβαρό και αξιοπρόσεκτο hint...

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ ilakast! Την έλαβα!

Να ειστε καλα παιδια, σε οσους εχουν στειλει και επιβεβαιωση με πμ.

12 μου εχουν μεινει ακομα

Δημοσ.

Αρχικά thanks for sharing! Γράφω εδώ γιατί, έστειλα pms στον dermitzos και ilakast με δυο μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση από κανέναν από τους δυο, έστω ότι στάλθηκε ή ότι δεν στάλθηκε το invite...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...