Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πως κανω add βρε παιδιά? Προσπαθώ να το καταλάβω αλλά το "κύμα" δεν βοηθάει... Στην μπάρα του wave γράφεις το >with:public The official insomnia.gr wave και πατάς enter. Θα σου εμφανίζει το wave μας. Δες και το screenshot που επισυνάπτω:
vaso7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το έκανα add (ελπίζω...)
szaf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν έστειλα σε: argiro79, DioNiSis_000, eViL_BoNo, Acid_raiN, Pitsi, _eLpiS_, skywritergr, tasosonic, shodan, panofori, patates, skous, kotlid, MetallicA, zach888 Μη μου στέλνετε άλλα pm για προσκλήσεις γιατί τελείωσαν!
karolos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Οταν λεμε αργουν οι προσκλησεις ποσο εννοειτε περιπου? Τη πηρατε μετα απο 5 μερες, 2 βδομαδες?Δεν μπορω να περιμενωωω!
555majee Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 εγω εκανα ελεημοσυνη στο twitter κ μου ειπαν οτι θα μου στειλουν...αρα κ εγω στην αναμονη... ελπιζω οτι η google θα ειναι μεγαλοψυχη κ θα μου μεταβιβασει γρηγορα την προσληση...
argiro79 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν έστειλα σε: argiro79, DioNiSis_000, eViL_BoNo, Acid_raiN, Pitsi, _eLpiS_, skywritergr, tasosonic, shodan, panofori, patates, skous, kotlid, MetallicA, zach888 Μη μου στέλνετε άλλα pm για προσκλήσεις γιατί τελείωσαν! Σ' ευχαριστώ πολύ szaf !!!!
TSOPK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Εμενα ηρθε η προσκληση μετα απο 3 μερες. Το θεμα ειναι οτι δεν μου εχει δωσει προσκλησεις ωστε να δωσω και εγω με την σειρα μου. Μηπως πηγαινω καπου αλλου για να στειλω προσκληση?
karolos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Οταν λεμε αργουν οι προσκλησεις ποσο εννοειτε περιπου? Τη πηρατε μετα απο 5 μερες, 2 βδομαδες?Δεν μπορω να περιμενωωω! μου ηρθε και μενα σημερα, τωρα το κοιταω και δεν εχω προσκλησεις. Θα κανω add το insomnia wave.
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Κάθε φορά που θα σβήνω ένα post με invitation request, θα έχουμε encore του παρακάτω: Όποιος έχει προσκλήσεις απλά να δηλώνει πόσες μπορεί να διαθέσει και αντίστοιχα όσοι ενδιαφέρονται, είτε να δηλώνουν ενδιαφέρον με μήνυμα είτε με pm. Εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή. Φαντάζομαι πως η όλη διαδικασία θα λειτουργήσει ως εξής:όποιος έχει προσκλήσεις θα βγάζει ανακοίνωση σε αυτό το topic και οι πρώτοι που θα του στείλουν pm θα τις αποκτήσουν - σωστά; έτσι θα κρατήσουμε ίσως και το topic πιο "καθαρό" Yeap, έτσι είναι το καλύτερο Όχι requests μέσω δημόσιων μηνυμάτων εδώ, μόνο στέλνοντας p.m. (Προσωπικό Μήνυμα) στο μέλος ή στα μέλη που θα δηλώσουν εδώ ότι διαθέτουν προσκλήσεις. Και παρακαλώ οι διαθέτοντες αυτές να ελέγχουν αν υπάρχει αρκετός χώρος στο p.m. inbox τους πριν κάνουν την ανακοίνωση. Τα δημόσια μηνύματα με requests διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση!
dermitzos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Έχω στείλει ήδη στον patates! Να βλέπετε σε ποιους στέλνετε να μην πηγαίνουν άδικα οι προσκλήσεις!
karolos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στην μπάρα του wave γράφεις το >with:public The official insomnia.gr wave και πατάς enter. Θα σου εμφανίζει το wave μας. θελω να στειλω σε μελη του σαιτ μου το wave που εφτιαξα. Η διευθυνση πρεπει να ειναι κατι αναλογο?
Members gsarig Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 θελω να στειλω σε μελη του σαιτ μου το wave που εφτιαξα. Η διευθυνση πρεπει να ειναι κατι αναλογο? Ναι... πες τους να γράψουν το >with:public Ο τίτλος του wave σου για να το βρουν. Πριν το στείλεις μπορείς φυσικά να το δοκιμάσεις και μόνος σου στο δικό σου λογαριασμό για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις γράψει κάτι λάθος και ότι σου εμφανίζει το αποτέλεσμα που θες
dermitzos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Είναι η τρίτη (νομίζω) φορά που λέω να σταματήσει το spaming!Δεν έχω προσκλήσεις!
karolos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ναι... πες τους να γράψουν το >with:public Ο τίτλος του wave σου για να το βρουν. Πριν το στείλεις μπορείς φυσικά να το δοκιμάσεις και μόνος σου στο δικό σου λογαριασμό για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις γράψει κάτι λάθος και ότι σου εμφανίζει το αποτέλεσμα που θες Παταω αυτο with:public This is the wave for board-it. αλλα δεν μου βγαζει το wave. εσυ βρισκεις κατι?Πρεπει με καποιο τροπο να γινει public?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.