skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Πολυ μαρκετίστικα μου φαινονται παντως αυτα που κανουνε. Θελουνε να δημιουργησουνε φενεται το μεγαλυτερο internet marketing hype ολων των εποχων.
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πολυ μαρκετίστικα μου φαινονται παντως αυτα που κανουνε.Θελουνε να δημιουργησουνε φενεται το μεγαλυτερο internet marketing hype ολων των εποχων. Μα το παραπάνω site δεν είναι το Google. >Copyright ©2009, JonathanNelson.net. All Rights Reserved. This site is not affiliated with or sponsored by Google.
21century Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Λετε καποια στιγμή οι προσκλησεις να ειναι δαιθεσιμες και μεσα απο το gmail οπως συνεβη παλιοτερα με το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο?
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Να πω ότι εμένα η πρόσκληση μου δεν μου έχει έρθει ακόμα... μη νομίζεται δηλαδή ότι το ξέχασα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ας επαναληφθεί για άλλη μία φορά: Guys, λέω να επαναλάβουμε μία ακόμη φορά αυτό: Φαντάζομαι πως η όλη διαδικασία θα λειτουργήσει ως εξής:όποιος έχει προσκλήσεις θα βγάζει ανακοίνωση σε αυτό το topic και οι πρώτοι που θα του στείλουν pm θα τις αποκτήσουν - σωστά; έτσι θα κρατήσουμε ίσως και το topic πιο "καθαρό" Δεν υπάρχει λόγος να γεμίσουμε 10 σελίδες "θέλω κι εγώ".
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Εγω guys προβλεπω να το εχουμε στα χερια μας σε κανενα εξαμηνο.
chrisracing Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Από εδώ.. http://twitter.com/googwaveinvite/ well folks it was fun while it lasted. the wave team confirmed that their not allowing anyone to share invites now και από εδώ: Recent invitees do not get to invite others. We will grow from sign-ups and the invite queue. Active users might get invite wave later ...
dark_banishing Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μου ήρθε η πρόσκληση από τον bad iron (thanks!) αλλά είμαι ένας μόνος καομπόης μέσα στο google wave. Όσοι έχουμε από εδώ μέσα ας αρχίσουμε ένα wave για testing .. !
Members gsarig Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πάτα >with:public The official insomnia.gr wave έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε οι insomniacs εκεί πέρα για δοκιμές Όσο για τις προσκλήσεις, όντως θα αργήσουν να γίνουν διαθέσιμες από ότι καταλαβαίνω. Καλύτερα να συνεχιστεί η κουβέντα για το wave στο άλλο topic και όχι εδώ...
dark_banishing Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πάτα >with:public The official insomnia.gr wave έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε οι insomniacs εκεί πέρα για δοκιμές Όσο για τις προσκλήσεις, όντως θα αργήσουν να γίνουν διαθέσιμες από ότι καταλαβαίνω. Καλύτερα να συνεχιστεί η κουβέντα για το wave στο άλλο topic και όχι εδώ... Οκ σας βρήκα !
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κακό νέο για εμάς πυ δεν έχουμε προσκλήσεις:
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ειπαμε σε κανα 6μηνο θα το εχουμε στα χερια μας. Εγω προσωπικα θα τσεκαρω το τρεχων thread ανα μηνα πλεον!
dermitzos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 20 προσκλήσεις είναι εδώ! pm me! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:00 ---------- Επειδή θα λείπω όλη μέρα, ελπίζω αν μη γυρίσω και έχω γεμάτο inbox! Μετά τις 11-12 μην στέλνετε, θα έχω ήδη πάνω από 20 pms. Αλλιώς θα σας το πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.