Προς το περιεχόμενο

Διάθεση προσκλήσεων Google Wave - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

υπομονή... δεν είναι μόνο ότι οι προσκλήσεις ακόμα δεν είναι πολλές - ακόμη κι αν σε έχει προσκαλέσει κάποιος, μπορεί να αργήσεις να τη λάβεις. Από ότι πήρε το μάτι μου μάλιστα, αυτός που τη στέλνει λαμβάνει το εξής μήνυμα:

Google says: "Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick."

(άσχετο: όλη αυτή η φάση με τα invitations μου θυμίζει τη μεταλαμπάδευση του αγίου φωτός το πάσχα :P μήπως τελικά έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν ότι η Google είναι ο θεός; :lol:)

Δημοσ.

Google-microsoft-yahoo..oι 3 θεοί.Για να δούμε η φασαρία που έχει δημιουργηθεί αν πράγματι αξίζει ( απο τα σχόλια όσων έχουν πάρει invitation βλέπω ότι αξίζει ) ..

Δημοσ.

έχω 6 invite για wave

οποίος θέλει ας στήλη PM

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:36 ----------

2 left

email please den eimai mantis...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:46 ----------

all are gone!

σταματήστε το spam παιδιά

Δημοσ.

Θα ηταν καλό αν αυτοί που πήραν τώρα invitations βοηθούσαν και τους υπόλοιπους. Έτσι σιγά σιγά θα πάρουμε όλοι μας, και θα περισσέψουν κιόλας.

• Members
Δημοσ.
Θα ηταν καλό αν αυτοί που πήραν τώρα invitations βοηθούσαν και τους υπόλοιπους. Έτσι σιγά σιγά θα πάρουμε όλοι μας, και θα περισσέψουν κιόλας.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Απλά από ότι διαβάζω υπάρχει μια καθυστέρηση από την πλευρά της Google στην παραλαβή των προσκλήσεων που έχουν στείλει οι χρήστες, που σημαίνει ότι και να σε προσκαλέσει κάποιος, δεν είναι απαραίτητο ότι θα λάβεις αμέσως την πρόσκληση. Γι' αυτό δεν έχει αρχίσει ακόμη για τα καλά η διακίνηση

Δημοσ.
Invite others to Google Wave

Google Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times.

Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick.

Happy waving!

θα αργήσουν να τα πάρουνε τα invite

Δημοσ.

Νά ναι καλά ο badirontree, μου έστειλε μια. Ακόμη δεν έχω τίποτα στο inbox μου (νομίζω διάβασα κάπου ότι δεν τις λαμβάνεις αμέσως). Όταν έχω διαθέσιμες προσκλήσεις, θα διαθέσω κάποιες στο ανάλογο thread.

Δημοσ.

http://googlewaveinvites.com/invite/

Invite Status:

* 40965 invite requests in the system. (in last 12 hours)

* 20 invites confirmed as received by requester. (in last hour)

* 794 invites claimed as sent from giver. (in last 24 hours)

Server Status: Healthy

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ----------

Με αλλα λογια η προσφορα δεν καλυπτει ουτε κατα ελαχιστο τη ζητηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...