kebinB Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 δλδ να κάτσω καραούλι μέσα να δω πιο θα αναγγείλει για invatations ;p
Members gsarig Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 υπομονή... δεν είναι μόνο ότι οι προσκλήσεις ακόμα δεν είναι πολλές - ακόμη κι αν σε έχει προσκαλέσει κάποιος, μπορεί να αργήσεις να τη λάβεις. Από ότι πήρε το μάτι μου μάλιστα, αυτός που τη στέλνει λαμβάνει το εξής μήνυμα: Google says: "Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick." (άσχετο: όλη αυτή η φάση με τα invitations μου θυμίζει τη μεταλαμπάδευση του αγίου φωτός το πάσχα μήπως τελικά έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν ότι η Google είναι ο θεός; )
trolaios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Google-microsoft-yahoo..oι 3 θεοί.Για να δούμε η φασαρία που έχει δημιουργηθεί αν πράγματι αξίζει ( απο τα σχόλια όσων έχουν πάρει invitation βλέπω ότι αξίζει ) ..
atrias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 προσοχή στα site τρίτων http://blogs.wsj.com/digits/2009/09/30/malware-peddlers-latch-onto-google-wave-interest/
a40ntistos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 τι έγινε δεν πήρε ακόμα κανείς καμιά πρόσκληση να άρχισει να δίνει και σε εμάς να το δοκιμάσουμε και αυτό ;;
BadIronTree Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 έχω 6 invite για wave οποίος θέλει ας στήλη PM ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:36 ---------- 2 left email please den eimai mantis... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:46 ---------- all are gone! σταματήστε το spam παιδιά
chtas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Θα ηταν καλό αν αυτοί που πήραν τώρα invitations βοηθούσαν και τους υπόλοιπους. Έτσι σιγά σιγά θα πάρουμε όλοι μας, και θα περισσέψουν κιόλας.
Members gsarig Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Θα ηταν καλό αν αυτοί που πήραν τώρα invitations βοηθούσαν και τους υπόλοιπους. Έτσι σιγά σιγά θα πάρουμε όλοι μας, και θα περισσέψουν κιόλας. Κάτι τέτοιο θα συμβεί. Απλά από ότι διαβάζω υπάρχει μια καθυστέρηση από την πλευρά της Google στην παραλαβή των προσκλήσεων που έχουν στείλει οι χρήστες, που σημαίνει ότι και να σε προσκαλέσει κάποιος, δεν είναι απαραίτητο ότι θα λάβεις αμέσως την πρόσκληση. Γι' αυτό δεν έχει αρχίσει ακόμη για τα καλά η διακίνηση
BadIronTree Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Invite others to Google Wave Google Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times. Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick. Happy waving! θα αργήσουν να τα πάρουνε τα invite
cassidy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Νά ναι καλά ο badirontree, μου έστειλε μια. Ακόμη δεν έχω τίποτα στο inbox μου (νομίζω διάβασα κάπου ότι δεν τις λαμβάνεις αμέσως). Όταν έχω διαθέσιμες προσκλήσεις, θα διαθέσω κάποιες στο ανάλογο thread.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ναι και εμένα δεν μου ήρθε ακόμα η πρόσκληση του BadIronTree... αναμένουμε κύριοι...
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 http://googlewaveinvites.com/invite/ Invite Status: * 40965 invite requests in the system. (in last 12 hours) * 20 invites confirmed as received by requester. (in last hour) * 794 invites claimed as sent from giver. (in last 24 hours) Server Status: Healthy ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ---------- Με αλλα λογια η προσφορα δεν καλυπτει ουτε κατα ελαχιστο τη ζητηση!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Oύτε προκύρηξη θέσεων στο ελληνικό δημόσιο..
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 http://googlewaveinvites.com/invite/ Invite Status: * 43136 invite requests in the system. (in last 12 hours) * 22 invites confirmed as received by requester. (in last hour) * 891 invites claimed as sent from giver. (in last 24 hours)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.