Προς το περιεχόμενο

Διάθεση προσκλήσεων Google Wave - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

εγώ το χρησιμοποιώ πού και που, κυρίως όταν θέλω να συζητήσω για ένα θέμα με περισσότερους από έναν ανθρώπους (για δουλειά πάντα). Είναι πιο βολικό από τις κοινοποιημένες συζητήσεις που γίνονται μέσω e-mail και σίγουρα με περισσότερες δυνατότητες, αφού μπορείς να ενσωματώσεις επιπλέον εφαρμογές (π.χ. polls κ.α.).

Αυτό που βρίσκω τελείως ηλίθιο όμως είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για να εκτυπώσεις ένα wave - αν επιλέξεις εκτύπωση από τον browser σου εκτυπώνει μόνο την πρώτη σελίδα.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λίγο που το χρησιμοποίησα φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, ωστόσο τι να το κάνεις όταν οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το msn.

Κατ'εμε η google θα πρέπει να κάνει πάρα πολύ μεγάλη καμπάνια άμα θέλει να επικρατήσει έναντι της microsoft, και πραγματικά μπορεί να κυριαρχήσει αφού και κάτι καινούργιο προσφέρει και πιο στιβαρό πρόγραμμα δείχνει , εν'αντιθέση με το msn που δείχνει αιώνια προβληματικό.

Αυτό που βρίσκω τελείως ηλίθιο όμως είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για να εκτυπώσεις ένα wave - αν επιλέξεις εκτύπωση από τον browser σου εκτυπώνει μόνο την πρώτη σελίδα.

καλό θα ήταν να στείλεις ένα feedback στην google αναφέροντας αυτή την έλλειψη, άλλωστε γιαυτο είναι οι δοκιμαστικές εκδόσεις για να στέλνουμε feedback στους προγραμματιστές για την βελτίωση του προϊόντος.

παρόλο που δεν παίζει να μην το ξέρουν!!

• Members
Δημοσ.
Λίγο που το χρησιμοποίησα φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, ωστόσο τι να το κάνεις όταν οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το msn.

Κατ'εμε η google θα πρέπει να κάνει πάρα πολύ μεγάλη καμπάνια άμα θέλει να επικρατήσει έναντι της microsoft, και πραγματικά μπορεί να κυριαρχήσει αφού και κάτι καινούργιο προσφέρει και πιο στιβαρό πρόγραμμα δείχνει , εν'αντιθέση με το msn που δείχνει αιώνια προβληματικό.

καλό θα ήταν να στείλεις ένα feedback στην google αναφέροντας αυτή την έλλειψη, άλλωστε γιαυτο είναι οι δοκιμαστικές εκδόσεις για να στέλνουμε feedback στους προγραμματιστές για την βελτίωση του προϊόντος.

παρόλο που δεν παίζει να μην το ξέρουν!!

Το έχουν κάνει ήδη πολλοί εδώ και καιρό: http://productideas.appspot.com/#9/e=224f1&t=print

Δημοσ.
παιδια θα ηθελα και γω να το δοκιμάσω αν κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει

στείλε μου με pm το email σου...

Δημοσ.
lol μου αρέσει που το topic λέει ότι απαγορεύεται η ζήτηση :P

Άλλο να σου ζητήσει κάποιος σε πμ κ άλλο εδώ ρε ...!

όντος μάλλον πρέπει να τον κάνουν απαγορεύεται η προσφορά! :lol:

Ε, δεν μας τα έδωσαν για να τα κοιτάμε:)

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...