Members gsarig Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 εγώ το χρησιμοποιώ πού και που, κυρίως όταν θέλω να συζητήσω για ένα θέμα με περισσότερους από έναν ανθρώπους (για δουλειά πάντα). Είναι πιο βολικό από τις κοινοποιημένες συζητήσεις που γίνονται μέσω e-mail και σίγουρα με περισσότερες δυνατότητες, αφού μπορείς να ενσωματώσεις επιπλέον εφαρμογές (π.χ. polls κ.α.). Αυτό που βρίσκω τελείως ηλίθιο όμως είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για να εκτυπώσεις ένα wave - αν επιλέξεις εκτύπωση από τον browser σου εκτυπώνει μόνο την πρώτη σελίδα.
TH_boy_20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Λίγο που το χρησιμοποίησα φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, ωστόσο τι να το κάνεις όταν οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το msn. Κατ'εμε η google θα πρέπει να κάνει πάρα πολύ μεγάλη καμπάνια άμα θέλει να επικρατήσει έναντι της microsoft, και πραγματικά μπορεί να κυριαρχήσει αφού και κάτι καινούργιο προσφέρει και πιο στιβαρό πρόγραμμα δείχνει , εν'αντιθέση με το msn που δείχνει αιώνια προβληματικό. Αυτό που βρίσκω τελείως ηλίθιο όμως είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για να εκτυπώσεις ένα wave - αν επιλέξεις εκτύπωση από τον browser σου εκτυπώνει μόνο την πρώτη σελίδα. καλό θα ήταν να στείλεις ένα feedback στην google αναφέροντας αυτή την έλλειψη, άλλωστε γιαυτο είναι οι δοκιμαστικές εκδόσεις για να στέλνουμε feedback στους προγραμματιστές για την βελτίωση του προϊόντος. παρόλο που δεν παίζει να μην το ξέρουν!!
Members gsarig Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Λίγο που το χρησιμοποίησα φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, ωστόσο τι να το κάνεις όταν οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το msn. Κατ'εμε η google θα πρέπει να κάνει πάρα πολύ μεγάλη καμπάνια άμα θέλει να επικρατήσει έναντι της microsoft, και πραγματικά μπορεί να κυριαρχήσει αφού και κάτι καινούργιο προσφέρει και πιο στιβαρό πρόγραμμα δείχνει , εν'αντιθέση με το msn που δείχνει αιώνια προβληματικό. καλό θα ήταν να στείλεις ένα feedback στην google αναφέροντας αυτή την έλλειψη, άλλωστε γιαυτο είναι οι δοκιμαστικές εκδόσεις για να στέλνουμε feedback στους προγραμματιστές για την βελτίωση του προϊόντος. παρόλο που δεν παίζει να μην το ξέρουν!! Το έχουν κάνει ήδη πολλοί εδώ και καιρό: http://productideas.appspot.com/#9/e=224f1&t=print
alexzzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Θα αστείευεσαι ετσι; χαχαχαχα. τότε ήταν μετρημένες... τώρα υπάρχει πλεόνασμα
TH_boy_20 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 τότε ήταν μετρημένες... τώρα υπάρχει πλεόνασμα Ρε τους μπαγάσες να βγάλουν απο παντού... Το free shipring μου αρέσει
teddy4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 παιδια θα ηθελα και γω να το δοκιμάσω αν κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 παιδια θα ηθελα και γω να το δοκιμάσω αν κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει στείλε μου με pm το email σου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 lol μου αρέσει που το topic λέει ότι απαγορεύεται η ζήτηση
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 όντος μάλλον πρέπει να τον κάνουν απαγορεύεται η προσφορά!
status Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 lol μου αρέσει που το topic λέει ότι απαγορεύεται η ζήτηση Άλλο να σου ζητήσει κάποιος σε πμ κ άλλο εδώ ρε ...! όντος μάλλον πρέπει να τον κάνουν απαγορεύεται η προσφορά! Ε, δεν μας τα έδωσαν για να τα κοιτάμε
ippopotamos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 10 invites... οποιος θελει ας μου στειλει πμ
eftihios1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια, εχω και εγω μερικα invites για το Wave. Οποιος θελει ας μου στειλει μυνημα
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μπήκα να δω τι παίζει τώρα που το θυμήθηκα.Έχω και εγώ invites όποιος θέλει pm.
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Στο Google I/O 2010 ανακοίνωσαν ότι πλέον το Wave είναι ανοικτό σε όλους, χωρίς ανάγκη invites...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.