Προς το περιεχόμενο

Gaming PC μεχρι 700

kukukali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη πρεπει να κοψω αυτα τα 45 για την 5850 αν αλλαζα το τροφοδοτικο με αυτο Silverstone-Element-SST-ST65EF-PSU-650W

Εχει και καλη βαθμολογια...http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/SP536_SILVERSTONE_SST-ST65EF_ATX12V_650W_Report.pdf....απο θορυβο δεν ξερω η αυτο Corsair-650W-CMPSU-650TXEU το οποιο εχω σε ενα q9550, P5QC και 4870 και ειναι μια χαρα

Μητρικη μαλλον αυτη που εβαλε ο ColdFusion Gigabyte-P55-UD3

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο δεν το βλεπω για το 400αρι που λες γιατι ... δεν ξερω τι μπορει να του κοτσαρω αργοτερα πανω και να βαραω το κεφαλι μου!

Δημοσ.

Ένα σου λεω: Ποτέ μην ψωνίσεις απο multirama ;)

βασικά μην κανεις αναβάθμιση. Καλυτερα παρε νέο Pc.

μπορεις να φτιαξείς όπως το θές, αναλογα με τις ανάνγες σου εδώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την μία του λες να μην ψωνίσει από τα Multirama και από την αλλή προτείνεις e-shop! μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Δημοσ.
Ένα σου λεω: Ποτέ μην ψωνίσεις απο multirama ;)

βασικά μην κανεις αναβάθμιση. Καλυτερα παρε νέο Pc.

μπορεις να φτιαξείς όπως το θές, αναλογα με τις ανάνγες σου εδώ.

Γιατί τι έχουν τα multirama; Το προηγούμενό μου PC το είχα πάρει από 'κει και είχαν άψογη εξυπηρέτηση. Εάν είχαν και μεγαλύτερη ποικιλία θα ξαναέπαιρνα από κει.

Δημοσ.

Τα multirama extreme μόνο αξίζουν αλλιώς τα κανονικά multirama όντως είναι χάλια από θέμα εξυπηρέτησης και πρώτοι στην ασχετοσύνη.

Αλλά όπως είπε και ο ThReSh μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και με το e-shop και με το πλαίσιο.

Δημοσ.

ειχα παλιοτερα χτυπημενο σκληρο (εποχη pentium 3) που κολλαγε και μου ελεγαν δε τρεχει τιποτα απο τοτε δεν ξαναπατησα, στο πλαισιο χωρις 2η κουβεντα μου εχουν αλλαξει τα παντα χωρις καμια ταλαιπωρια

βεβαια παντα ειχα προβληματα που τα εντοπιζα ο ιδιος , δεν χρειαστηκε να παω εκει ολο το pc να δω ποσο καλα μαστορια ειναι.. γιατι και εκει εχω ακουσει διαφορες περιπτωσεις ταλαιπωριας, αλλα τουλαχιστον δε σου λενε οτι δεν τρεχει τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...