takisv76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 συγγνωμη που επεμβαινω στην συζητηση (μπορει να φαινομαι λιγακι ξεμπαρκος ) αλλα ειδα 2 πραγματα που με εκαναν και φρικαρα 1) δηλαδη θα παρει νεο pc και θα του βαλει vista? γιατι να μην του βαλει 7 64bit που πανε 1000000 φορες καλυτερα απο τα (s)vista 2) ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 8 GB RAM??? πρεπει να εχεις τρελο φετιχ για να το κανεις αυτο . Εγω εχω ηδη 4gb ddr2 και αλλο 1gb καβαντζα και ουτε τα 3 gb δεν τα εχω εκμεταλευτει σημειωση : δεν σκεφτομαστε μονο τις σημερινες αναγκες του χρηστη αλλα και τις μελλοντικες ... δηλαδη αν παρει την 9800 μετα απο 2-3 χρονια τι θα κανει? θα παιζει crysis με cryengine3 (μπορει να εχει βγει και 4 ως τοτε) με 20αρα οθονη και θα βγαζει με το στανιο 20 fps στα low γραφικα? Σ'ενα φορουμ πεταγεσαι???...Για ονομα του θεου ..Αυτο κανουμε ολοι..Ειπα για τα vista λοιπον γιατι με sp2 και ψιλορυθμισουλες πραγματικα κανουν καλη δουλεια..Για τα 7 δεν θα πω,ακομα ειναι καινουργια..Το κακο ειναι μερικες ασυμβατοτητες με προγραμματα που συνηθως χρησιμοποιουμε..κατα τα αλλα εκει θα παμε ολοι μαλλον αλλα φαταζομαι θα παρει λιγο καιρο..Τα 8 gb πλεονεξια???...Μα πως σου ρθε..Εννοειτε οτι ειναι (ειδικα αν δε μιλαμε για Vista) αλλα σε αυτες τις τιμες και για αυτες τις "σπαταλες",κατα τη γνωμη μου αφου θα τα δωσεις που θα τα δωσεις βρε αδερφε να το χαρεις κι ολας.. Τωρα οσον αφορα το μελλον..Τετοια εποχη περυσι η 4870 ειχε 300 ευρω..Τωρα κανα 150αρι?...Κατσε γιατι απο εβδομαδα θα εχουμε και τις 58χχ και εκει θα πεσουν κι αλλο...Αρα αυτο που λεω ειναι καλυτερα σιγα σιγα και να περνουμε παντα αυτο που χρειαζομαστε σε νορμαλ τιμες..
kadaka80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Η πρότασή μου έχει ως εξής. Συνδύασε έναν μέτριο αναλογικά cpu και μια καλή κάρτα γραφικών. Καλύτερη από την 5870 αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Η cpu μπορεί να ρίχνει τις επιδόσεις στο gaming κατά 10%-15% περίπου αλλά μόνο στις χαμηλές αναλύσεις. Επιπλέον η συγκεκριμένη cpu έχει πολύ καλές επιδόσεις στο overclocking ακόμα και με την μαμισια της ψύχτρα αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτό .(με γνώση και επιφύλαξη πάντα). Το seasonic είναι κάτα την γνώμη μου πόλυ καλύτερη επίλογη και με κόστος μόνο 10€ επιπλέον. Η μητρική πιστεύω δεν θα απογοητεύσει. Α! όσο αφορα για οθόνη ρίξε μια ματιά σε αυτή: http://www.skroutz.gr/s/59504/BenQ-E2200HD-21-5%27%27.html Οι κριτικές στο ιντερνετ είναι καλές για το κόστος και τις επιδόσεις της ενώ δέχεται VGA, DVI,και HDMI
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Κατσε γιατι απο εβδομαδα θα εχουμε και τις 58χχ και εκει θα πεσουν κι αλλο... Οι 5870 κυκλοφορούν ήδη εδώ και λίγες μέρες.
gega Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από takisv76 Εμφάνιση Μηνύματος Κατσε γιατι απο εβδομαδα θα εχουμε και τις 58χχ και εκει θα πεσουν κι αλλο... Οι 5870 κυκλοφορούν ήδη εδώ και λίγες μέρες. αδικιολογητο πραγμα για καπιον του οποιου η δουλεια σχετιζεται με εγκαταστασεις υπολογιστων:shock:
takisv76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Βρε συ liopyr με απογοητευεις...Μπαινεις στη διαδικασια να μου βρεις ντε και καλα κατι που να σου κολλαει..Μα ψαχνεις ενα σαιτ που να βολευει?Ελα και εδω ας πουμε δεν στα λεει καλα π.χ...Αυτο ειναι το θεμα σου? http://lunatics.kwsn.net/discussion-forum/i5-vs-i7-vs-q9450-key-diffewrencies.msg21575.html;topicseen Και μου χεις signature Q9650 και 275gtx και πας και μου βρισκεις οτι κουραδα υπαρχει στο εμποριο και μου τα φερνεις και σε συσκευασια των 250 ευρω..μεχρι το πρωι μπορουμε να το κανουμε..κοιτα εδω μιας και εισαι φαν του πλαισιου.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-500W-500Mxsp-Modxstream-Pro-500MXSP-EU.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr2-4Gb-Kit-800-Reaper-Hpc-Cl4-2RPR800C44GK.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-P45T-C51-s775-DDR2-P45.htm (Χ2=8GB) 229 και τα πηρες και ξερεις και τι παιρνεις..Value ram transcend?..και min atx mobo?..μαλιστα..καλα ο καθενας οπως το βλεπει..Και σε τελικη απ'οτι καταλαβα ουτε κι εσενα σου παει το triple channel κι ας χτυπιεσαι..Και σορρυ που δεν εψαξα στο e-shop να δω αμα της φερανε απο σημερα που ειναι Σαββατο ή απο Δευτερα...Ειμαι αμαθης.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:12 ---------- αδικιολογητο πραγμα για καπιον του οποιου η δουλεια σχετιζεται με εγκαταστασεις υπολογιστων:shock: Μα πλακα κανεις?...ξεφτιλα στη μαγκια μας...Απο Δευτερα υποσχομαι να φαω ολη μου τη ζωη μπροστα απο το pc!!!!Το ορκιζομαι!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:14 ---------- Η πρότασή μου έχει ως εξής. Συνδύασε έναν μέτριο αναλογικά cpu και μια καλή κάρτα γραφικών. Καλύτερη από την 5870 αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Η cpu μπορεί να ρίχνει τις επιδόσεις στο gaming κατά 10%-15% περίπου αλλά μόνο στις χαμηλές αναλύσεις. Επιπλέον η συγκεκριμένη cpu έχει πολύ καλές επιδόσεις στο overclocking ακόμα και με την μαμισια της ψύχτρα αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτό .(με γνώση και επιφύλαξη πάντα).Το seasonic είναι κάτα την γνώμη μου πόλυ καλύτερη επίλογη και με κόστος μόνο 10€ επιπλέον. Η μητρική πιστεύω δεν θα απογοητεύσει. Α! όσο αφορα για οθόνη ρίξε μια ματιά σε αυτή: http://www.skroutz.gr/s/59504/BenQ-E2200HD-21-5%27%27.html Οι κριτικές στο ιντερνετ είναι καλές για το κόστος και τις επιδόσεις της ενώ δέχεται VGA, DVI,και HDMI kadaka μια χαρα ειναι το συστημα..Απλα λεγαμε για κατι οικονομικοτερο..Παντως μια χαρα ειναι.. Αληθεια εσυ ηξερες για τις καρτες ή θα παμε μαζι για εξετασεις το Σεπτεμβρη?..
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Βρε συ liopyr με απογοητευεις...Μπαινεις στη διαδικασια να μου βρεις ντε και καλα κατι που να σου κολλαει..Μα ψαχνεις ενα σαιτ που να βολευει?Ελα και εδω ας πουμε δεν στα λεει καλα π.χ...Αυτο ειναι το θεμα σου? http://lunatics.kwsn.net/discussion-forum/i5-vs-i7-vs-q9450-key-diffewrencies.msg21575.html;topicseen H anandtech, ίσως το πιο αξιόπιστο τεχνολογικό site που υπάρχει αυτή την στιγμή = site που με βολεύει. Με κολακεύεις, ευχαριστώ. Και μου χεις signature Q9650 και 275gtx και πας και μου βρισκεις οτι κουραδα υπαρχει στο εμποριο και μου τα φερνεις και σε συσκευασια των 250 ευρω..μεχρι το πρωι μπορουμε να το κανουμε..κοιτα εδω μιας και εισαι φαν του πλαισιου.. Το τι έχω στην υπογραφή μου και το πώς το έχω αποκτήσει, ούτε να γνωρίζεις μπορείς, ούτε καμία σχέση έχει με το θέμα μας. Από εκεί και πέρα θα προτιμούσα πιο πολιτισμένο τρόπο, τα κουραδο-ειδή και ανάλογες επιθέσεις δεν τις ανέχομαι. Αλλού, δε με ξέρεις. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-500W-500Mxsp-Modxstream-Pro-500MXSP-EU.htmhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr2-4Gb-Kit-800-Reaper-Hpc-Cl4-2RPR800C44GK.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-P45T-C51-s775-DDR2-P45.htm (Χ2=8GB) 229 και τα πηρες και ξερεις και τι παιρνεις..Value ram transcend?..και min atx mobo?..μαλιστα..καλα ο καθενας οπως το βλεπει.. Φοβερές επιλογές, νέο Pc με socket που έχει καταργηθεί. Και σε τελικη απ'οτι καταλαβα ουτε κι εσενα σου παει το triple channel κι ας χτυπιεσαι.. Να επαναλάβω πως δε μίλησε κανενας για triple channel ή θα θεωρηθεί πλεονασμός;
takisv76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 H anandtech, ίσως το πιο αξιόπιστο τεχνολογικό site που υπάρχει αυτή την στιγμή = site που με βολεύει.Με κολακεύεις, ευχαριστώ. Το τι έχω στην υπογραφή μου και το πώς το έχω αποκτήσει, ούτε να γνωρίζεις μπορείς, ούτε καμία σχέση έχει με το θέμα μας. Από εκεί και πέρα θα προτιμούσα πιο πολιτισμένο τρόπο, τα κουραδο-ειδή και ανάλογες επιθέσεις δεν τις ανέχομαι. Αλλού, δε με ξέρεις. Φοβερές επιλογές, νέο Pc με socket που έχει καταργηθεί. Να επαναλάβω πως δε μίλησε κανενας για triple channel ή θα θεωρηθεί πλεονασμός; Ποιο εχει καταργηθει??????
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ποιο εχει καταργηθει?????? To s775. Έστω σε εισαγωγικά. Δεν θα υπάρξει νεότερη cpu/chipset γι'αυτό. Ότι βγήκε-βγήκε. Και αυτό σου είχε ξεφύγει;
takisv76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 To s775. Έστω σε εισαγωγικά. Δεν θα υπάρξει νεότερη cpu/chipset γι'αυτό. Ότι βγήκε-βγήκε. Και αυτό σου είχε ξεφύγει; Ρε αρχηγε πηγαινε να πεσεις για υπνο γιατι θα μας πεις πολλα ακομα..Μιλαμε για μητρικες..Αντε να παω κι εγω..Οσο θα τρως τα σουβλακια σου στο γραφειο σου ΟΛΕΣ οι εταιριες θα βγαζουν μητρικες σε 775...Ουτε σε εισαγωγικα δε σταματησανε την παραγωγη ουτε σε τιποτα..Και αυριο που θα τρως γεμιστα παλι θα βγαζουνε...Και υπ'οψην δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι ευγενικος..Καθομαι και μιλαω σε καποιον με 7 χιλιαδες posts ρε πουστη μ...Ορε αιντε καληνυχτες..Κι απο Δευτερα στην ουρα για τις καρτες..ουστ!
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ρε αρχηγε πηγαινε να πεσεις για υπνο γιατι θα μας πεις πολλα ακομα..Μιλαμε για μητρικες..Αντε να παω κι εγω..Οσο θα τρως τα σουβλακια σου στο γραφειο σου ΟΛΕΣ οι εταιριες θα βγαζουν μητρικες σε 775...Ουτε σε εισαγωγικα δε σταματησανε την παραγωγη ουτε σε τιποτα..Και αυριο που θα τρως γεμιστα παλι θα βγαζουνε...Και υπ'οψην δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι ευγενικος..Καθομαι και μιλαω σε καποιον με 7 χιλιαδες posts ρε πουστη μ...Ορε αιντε καληνυχτες..Κι απο Δευτερα στην ουρα για τις καρτες..ουστ! Εξακολουθείς βλέπω να κρατάς επίπεδο. "αρχηγέ άντε για ύπνο" + "σουβλάκια" + "γεμιστά" ... Εξαιρετικά τα επιχειρήματά σου. Ευχαριστούμε για την συνδρομή. Και συγνώμη που ποστάρω κιόλας...
nikos21aek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Και βεβαια μπορεις να αρχισεις..Στη διαθεση σου.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσω γιατί όχι μόνο μίλησες με επιχειρήματα αλλά είναι και τα περισσότερα σωστά.Βέβαια τα λες λίγο βιαστικά όλα και τα μπερδεύεις κάπου τα πράγματα.. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί κάποιος σήμερα να βγάλει ένα αποδοτικότερο μηχάνημα για τις ανάγκες του με λιγότερα χρήματα από τον i5 χρησιμοποιώντας s775 cpu.Αλλά θα έχει χτυπήσει το ταβάνι του υπολογιστή του και στον επόμενο υπολογιστή του δεν θα αλλάξει μόνο μερικά parts ή θα προσθέσει κάτι αλλά θα αναγκαστεί να αλλάξει ολόκληρο τον υπολογιστή..Ξανά! To ότι οι τιμές των c2Q είναι εκεί που είναι,το ότι δεν υπάρχουν φθηνές μητρικές s1156 και το ότι οι ddr3 ram αντί να πέσουν οι τιμές τους το τελευταίο 3μηνο έχουν ανέβει είναι απλά κοροιδία της intel αρχικά και των Ελληνικών καταστημάτων.Τα οποία και θα υποστεί ο καταναλωτής δυστυχώς.. Το θέμα ποιο είναι...700 διαθέτει ο φίλος από πάνω.Με 700 πρέπει να βγει ότι καλύτερο για αυτόν.Φυσικά και θα του πεις ότι μπορεί να κάνει και κάτι με 600 αλλά αυτός 700 θέλει να δώσει.Ε και από τη στιγμή που τα δίνει παίρνεις υπόψιν σου όλους τους παράγοντες και του φτιάχνεις κάτι.Εγώ έφτιαξα κάτι με AMD για να χωρέσω μια καλύτερη κάρτα γραφικών και ένα καλύτερο ποντίκι γιατί πιστεύω είναι ξεφτίλα να δίνεις 700€ για gaming pc και να παίζεις με ποντίκι του 5€ου.Θα μπορούσα να χωρέσω και την gtx275 άνετα.Αλλά εντάξει έτσι μου ήρθε εκείνη την ώρα που έφτιαχνα τη σύνθεση,έτσι το πόσταρα.Από εκεί και πέρα επειδή είμαι κατά των πεταμένων χρημάτων σε υπολογιστή s775 δεν θα επέλεγα με τίποτα.Εκτός και αν ήξερε ο χρήστης από την αρχή ότι θα είναι μηχάνημα μιας χρήσης. Επίσης δεν μας λες πουθενά τι πρόβλημα συνάντησες στην πράξη με τους i5...Για την τιμή λες που δεν είναι πρόβλημα για τον φίλο που άνοιξε το thread.Είπαμε 700 θα δώσει.. Εξακολουθείς βλέπω να κρατάς επίπεδο."αρχηγέ άντε για ύπνο" + "σουβλάκια" + "γεμιστά" ... Εξαιρετικά τα επιχειρήματά σου. Ευχαριστούμε για την συνδρομή. Και συγνώμη που ποστάρω κιόλας... Έλα ρε τέτοιο είναι το στυλ του.Θέλει να σου πει ότι συνεχίζουν να βγάζουν μητρικές απλά μάλλον πεινούσε εκείνη την ώρα και πρόσθεσε και λίγο αλατοπίπερο.Ωραία είναι αυτά πάντως.. Κρίμα που δεν του απάντησε ο ThReSh θα είχε πέσει επική ατάκα!
gega Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ρε αρχηγε πηγαινε να πεσεις για υπνο γιατι θα μας πεις πολλα ακομα..Μιλαμε για μητρικες..Αντε να παω κι εγω..Οσο θα τρως τα σουβλακια σου στο γραφειο σου ΟΛΕΣ οι εταιριες θα βγαζουν μητρικες σε 775...Ουτε σε εισαγωγικα δε σταματησανε την παραγωγη ουτε σε τιποτα..Και αυριο που θα τρως γεμιστα παλι θα βγαζουνε...Και υπ'οψην δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι ευγενικος..Καθομαι και μιλαω σε καποιον με 7 χιλιαδες posts ρε πουστη μ...Ορε αιντε καληνυχτες..Κι απο Δευτερα στην ουρα για τις καρτες..ουστ! καμια καρμποναρα..... κανενα παστιτσιο παιζει?:p:p:p Μα πλακα κανεις?...ξεφτιλα στη μαγκια μας...Απο Δευτερα υποσχομαι να φαω ολη μου τη ζωη μπροστα απο το pc!!!!Το ορκιζομαι!!!! οκ μην το παρεις και κατακαρδα .... σε συγχωρουμε για χιλιοστη φορα...... μα εσυ ειπες και οταν λεω εμπειρικα μπορει να δουλευω στο πλαισιο ρε παιδι μου και να καθομαι να μονταρω pc ολη μερα για 800 ευρω το μηνα οποτε μπορει και να εχω δει καποια πραγματα..μπορει και να μην δουλευω αρα ειτε δουλευεις και ξερεις το αντικειμενο αυτο + οτι βλεπεις και reviews (πολυ καλο αυτο) αλλα πασαρεις <<σαπιο>> πραμα στους πελατες σου... ή βλεπεις μονο reviews (πραγμα που πρεπει να ξερεις εστω και 2 σωστα πραγματα!!) και δεν δουλευεις αλλα ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ @topicstarter φιλε καλυτερα πες σε κανενα admin να κλειδωσει το topic ή να διαγραψει τα μυνηματα απο την τριτη σελιδα και κατω γιατι θα παιθανουμε με αυτα που ακουμε...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:18 ---------- To s775. Έστω σε εισαγωγικά. Δεν θα υπάρξει νεότερη cpu/chipset γι'αυτό. Ότι βγήκε-βγήκε. Και αυτό σου είχε ξεφύγει; σωστος ο liopyr @takisv76 δηλαδη αν παρεις μια μητρικη με 775 socket οι οποιες εχουν βγει οπως λες εσυ προσφατα δεν θα δεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ απο τις μητρικες με 1156 socket? (το πλεονεκτημα παει στο 1156) τι θα δεις στις προσφατες μητρικες 775 δηλαδη? θα αντεχουν περισσοτερο το oc ? (αυτο εξαρταται απο την κατασκευη της μητρικης πραγμα που δεν εχουν αλλαξει.....) εγω προτεινω στο παιδι που θελει το πισι να περιμενει λιγακι μεχρι να βγουν και οι nvidia για να πεσουν οι τιμες και να παρει κατι καλυτερο
takisv76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ελα αντε και σημερα που ξυπνησαμε ποιο χαλαροι να τα παρουμε μια απο την αρχη..Νικο οντως εχεις χιλια δικια..Αυτο που ειπα μαλλον βιαστικα και δεν εγινε κατανοητο και λογικα ειναι οτι σημερα για να φτιαξεις ενα gaming pc με 500-600 ευρω το φτιαχνεις..Μπορεις να χαλασεις και 1000...καμια αντιρηση..Αλλα του χρονου παλι με 500 ευρω θα φτιαξεις εναν υπολογιστη (και αν οχι του χρονου σε κανα 18αρι μηνες) σιγουρα καλυτερο απο αυτο που κουβεντιαζουμε σημερα και παλι θα εχεις κατι καινουργιο.. Αυτο που σκεφτομαι ειναι το εξης..το 05 ειχαμε τη σειρα 6 της nvidia..Θυμαμαι την xfx fatal1ty 6600 να την πληρωνω 250 ευρω..Σημερα με 250 ευρω ειδαμε πανω κατω τι παιρνουμε..Οταν με ρωταει καποια μανα (και ρε συ gega,ειπα οτι δουλευω...δεν σου ειπα ουτε που,ουτε οτι διδασκω πυρινικη φυσικη..παρ'ολα αυτα μπορει να δουλευω και στο πλαισιο) για το αν μπορει με 1000 ευρω να παρει υπολογιστη για να παιζει ο γιος της παιχνιδια,απλα η γνωμη μου ειναι οτι μπορει να παρει ενα ps3 και αμα γουσταρει ας παρει και μια τηλεοραση να της μεινει κιολας καβατζα.. Αν μου πει καποιος οτι δουλευει σχεδιαστικα προγραμματα ή ειναι ξαδερφος του Spielberg και ετοιμαζει τα εφε για την επομενη ταινια,αν μιλησει για κατω απο 3000 απλα δε θα κανει τη δουλεια του (χοντρικα παντα,μην αρχισουν οι αλλοι να μου φτιαχνουνε pc). Καλως ή κακως λοιπον ειμαι υπερ της αναβαθμισης και υπερ του "τι το θες το pc παιδακι μου?"... Ποσοι δεν εχετε ακουσει την ατακα του "θελω εναν υπολογιστη εκει γυρω στα 700-800 ευρω να μπαινω σε κανα internet να βλεπω καμια ταινια κ.λ.π"...? Με τον I5 δεν εχω τιποτα , ουτε η μανα μου με φωναζε Ι5 οταν ειμουνα μικρος για να παρεξηγηθω..Μαλλον λιγο βιαστικα ειπα οτι εχουν θεμα θελοντας να εξηγησω αυτα που εξηγησα ποιο πανω αναλυτικοτερα.. gega αγαπημενε μου...οσο και να σου χαλαω τη ζωη...οσο και να σου καταστρεφω το μελλον..οσο και να σου γκρεμιζω τις ελπιδες για ενα καλυτερο αυριο...@@ μαντολες διαφορα θα δεις...Αν θα υπαρχει?..Θα υπαρχει..Απλα εσυ δεν θα την δεις..Και οχι εσυ συγκεκριμενα..Ο καθε απλος χρηστης οπως ειμαστε ολοι μας..Ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι. Ο κοσμος εχει παθει εναν πανικο υπεραγορας..Μας δινουνε φθηνα super-Cars και κοιταμε αν θα αγορασουμε mazeratti ή ferrari για να παμε στο Αγρίνιο...Χριστος και παναγια δλδ..Αποτελεσμα?...Το pc που γραφω τωρα..Λοιπον.. Intel Core 2 Quad Q9550,Asus P5P43TD PRO,Adata 6GB DDR3-1600 Ram Kit..Ολα καλα..Τα βαζεις επανω και αρχιζουμεεεε.... Για να πιασεις λοιπον τα 1600 πας σε OC ("πως το κανουμε αυτο???"..σου λεει το παιδακι που τα σκασε)..Η συγκεκριμενη μητρικη με ΟΛΕΣ τις μνημες που πουλαει το πλαισιο,πλην καποιας εταιριας που δεν την θυμαμαι δεν υποστηριζουν C...δηλαδη..Οταν ανοιξα το βιβλιαρακι μου ειδα οτι αφου δεν πηρα τις μνημες που γραφει ΜΕΣΑ και ΟΧΙ στο site (και να θελα που σκατα να τις βρω) δουλευουνε ειτε σε dual (4giga) , ειτε σε single (2 giga).. Εχει κι αλλο ..και +2 να παρω ακομα παλι δεν δουλευουν..Και καμια εταιρια απο οσες βλεπεις στο πλαισιο δε θα σου δωσει με δυο λογια 6 η 8 giga ram...καλο?..Αρα πρεπει να ξεκινησουμε τα amazon να βρουμε μνημες.. Αυτα ειναι τα κολπα που σου λεω με τις ddr3 και με τα ποιο φρεσκα socket και επεξεργαστες...Αρα τι καταφεραμε?..Οχι και πολλα σε πρωτη φαση..Εχει ψιλολογια..Και η νουμερο 1 λεξη που δεν πρεπει να αγνοουμε ειναι η λεξη AΣYMBATOTHTA...Δεν τα βαζεις μαζι της με τιποτα..Ε,αυτο ειναι αυτο που σπαει τα π...ρια του κοσμου.. Και ασε εσενα που εισαι master and commander παναθεμα σε στα pc και θες και OC...το παιδακι που εδωσε 900 και δε bootarei το pc του? Και μη στεναχωριεσαι αν ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ...δεν θα παθεις τιποτα...με το να ΠΕΘΑΝΕΙΣ παθαινεις κατι συνηθως..(στα λεω γιατι σ'αρεσουν τα αστειακια και κρεμεσαι απο λεπτομερειες). Καλημερες μωρε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 @@ μαντολες διαφορα θα δεις...Αν θα υπαρχει?..Θα υπαρχει..Απλα εσυ δεν θα την δεις..Και οχι εσυ συγκεκριμενα..Ο καθε απλος χρηστης οπως ειμαστε ολοι μας..Ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι. ΕΣΤΩ και ας μην βλέπει διαφορά, γιατί να μην πάρει το "καλύτερο" που μπορεί αφού κοστίζει το ίδιο? για να βοηθήσει τα καταστήματα να ξεφορτωθούν τα παλιά κομμάτια? Intel Core 2 Quad Q9550,Asus P5P43TD PRO,Adata 6GB DDR3-1600 Ram Kit..Ολα καλα..Τα βαζεις επανω και αρχιζουμεεεε.... δεν παίζει να υπάρχει χειρότερη επιλογή από αυτό... ποιος ο λόγος να πάει σε "παλιό" socket ενώ μπορεί να επιλέξει το 1156 χωρίς extra κόστος αλλά ΚΑΙ με καλύτερες επιδόσεις και αποκρισιμότητα λόγω του IMC? άσε που αν περιμένει λίγο ακόμα θα πάρει και μητρική P55 με usb3 & sata 3 Καθομαι και μιλαω σε καποιον με 7 χιλιαδες posts ρε πουστη μ... αίσχος έτσι, που ξέπεσε η κοινωνία...
takisv76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ΕΣΤΩ και ας μην βλέπει διαφορά, γιατί να μην πάρει το "καλύτερο" που μπορεί αφού κοστίζει το ίδιο? για να βοηθήσει τα καταστήματα να ξεφορτωθούν τα παλιά κομμάτια? δεν παίζει να υπάρχει χειρότερη επιλογή από αυτό... ποιος ο λόγος να πάει σε "παλιό" socket ενώ μπορεί να επιλέξει το 1156 χωρίς extra κόστος αλλά ΚΑΙ με καλύτερες επιδόσεις και αποκρισιμότητα λόγω του IMC? άσε που αν περιμένει λίγο ακόμα θα πάρει και μητρική P55 με usb3 & sata 3 Δεν ειναι δυνατον να σου πω οτι εχεις λαθος γιατι δεν εχεις..Θα παμε παλι σε αποψεις και δεν εχει νοημα ο καθενας εχει τις δικες του.. Κανε μου τωρα μια χαρη και δεν υπαρχει καθολου ειρωνεια εδω.. Αν αλλαζες αυτο που εχουμε με κατι καινουργιο στα ιδια λεφτα..Μπορεις να μου πεις τι επεξεργαστη/mobo/ram θα εβαζες?..Μη μου το δικαιολογησεις αν θελεις θα το βρω εγω γιατι,απλα πες μου μια ιδεα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.