nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Κάνε τις αλλαγές του phanispal και βρες άλλα 20€ να το πάρεις έτσι.Μην πάρεις ποντίκι του 10€..Θα είναι πεταμένα λεφτά σοβαρά.Θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή ότι είναι κακή αγορά και θα αγοράσεις μέσα σε λίγο καιρό καλύτερο ποντίκι.Είναι το μοναδικό πράγμα που έρχεσαι σε άμεση επαφή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και θα ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο το παιχνίδι. Πάρε αυτό από το e-shop μόνο του και κόβεις άλλα 6€...Ε στα 14€ εκτός μπάτζετ είσαι..Δεν είναι και πολλά..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Για το θέμα των PSU, είπα just stick to the list. Μια σωστή σειρά δεν μπορεί να κάνει κανείς γιατί είναι υποκειμενική η όλη φάση μιας και οι μάρκες είναι πολλές και τα κριτήρια λίγα. Για εμένα (τόνισα πολλάκις) έτσι πάει, μέχρι νεοτέρας. (Και liopyr, ναι τα Hiper έχουν λιγότερα Failures από Enermax με ποσοστά και πιθανότατα και από PC P&C.) Για το θέμα του Phenom vs Intel, seriously δεν έχω όρεξη για arguing πάνω σε κάτι τέτοιο..
kukukali Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Τελικα κατεληξαμε στο παρακατω... Ελπιζω να τον πεισω να δωσει 20 ευρω παραπανω για καλυτερο τροφοδοτικο,εις βαρος του ποντικου Σας ευχαριστω και εκ μερους του αδερφου μου(για αυτον προοριζεται το pc)
alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μπορεις να γλυτωσεις 20 ευρω παιρνοντας τον i5 απο cosmodata που κανει 157 ευρω http://www.skroutz.gr/s/89436/Intel-Core-i5-I5-750.html?keyphrase=i5 edit : Παει κι αυτος, ανεβηκε στα 176 ευρω
mihachris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αμφιβαλλω αν το τροφοδοτικο ειναι αρκετο. Δεν πρεπει να τσιγκουνευτει στο PSU. 1000 φορες καλυτερα να παρει ενα εντελως απλο mouse για αρχη και μετα, οταν μαζεψει τα χρηματα, να παει σε ενα καλο gaming mouse.
kukukali Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 alexis333...προτιμω να γινει εξ ολοκληρου η αγορα απο το πλαισιο mihachris...πιστευω οτι θα τον πεισω την ωρα της πληρωμης να παρει καλυτερο Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την οθονη Samsung SM-P2270HD Ειναι απαραιτητη η υπαρξη ψηφιακου δεκτη MPEG4 και FULLHD σε αλλη επιλογη οθονης
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Για το θέμα του Phenom vs Intel, seriously δεν έχω όρεξη για arguing πάνω σε κάτι τέτοιο.. Μα το θέμα δεν είναι αν ο Ίντελ είναι καλύτερος από τον Phenom σαν επεξεργαστής...Το θέμα είναι αν έχεις καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια με Phenom+δυνατότερη gpu από ότι Ιntel+χειρότερη gpu.. Υπάρχει περίπτωση να πιστεύεις ότι με phenomII 720+gtx275(120+210+80μητρική=410€) είσαι χειρότερος από ι7 860+9800GT(260+100+100 μητρική=460€); ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ---------- Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό.Έχει και αυτό στα 60€ αν θέλεις περισσότερα W
grimpr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Phenom II. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533 Για το θέμα του Phenom vs Intel, seriously δεν έχω όρεξη για arguing πάνω σε κάτι τέτοιο..
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 (Και liopyr, ναι τα Hiper έχουν λιγότερα Failures από Enermax με ποσοστά και πιθανότατα και από PC P&C.) Αυτά τα ποσοστά τα βλέπεις κάπου ή είναι δική σου έρευνα; Αμφιβαλλω αν το τροφοδοτικο ειναι αρκετο. Δεν πρεπει να τσιγκουνευτει στο PSU. To συγκεκριμένο φτάνει και περισσεύει, αναμφίβολα.
takisv76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μακρια απο I5....δεν υπαρχει λογος ακομα..Πηγαινε σε εναν 9950 αν και δε βλεπω το λογο οσον αφορα το gaming pc..Τελος Παντων..Αν ειναι να τα δωσεις δωστα για κατι που ξερουμε οτι παει καλα..Μακρια απο ΑΤΙ γιατι με 500αρι και 550αρι τροφοδοτικο μαλλον το Shut Down θα σου γινει εφιαλτης..Πηγαινε σε μια 250 της NVIDIA γιατι αν δεν εχεις 30αρα LED οθονη τσαμπα τα λεφτα που θα δωσεις..Hardware υπαρχει software δεν υπαρχει να δουλεψεις..Αν πας σε VISTA τωρα με SP 2 τα οποια και συνιστώ αν μιλαμε για gaming pc πηγαινε σε 8GB ram ddr2 στα 800 ή στα 1066 και πιστεψε με δε θα δεις καμία διαφορα..κι αν δεις θα ειναι προς το καλυτερο..Μη χαλας τσαμπα λεφτα για κατι το οποιο ειναι απλα καινουργιο..Αυτη ειναι η γνωμη μου και η δουλεια μου μιας και εχω δοκιμασει τα παντα..Μια καλη (φθηνη)μητρικη,ενα αρκετο τροφοδοτικο (μη σε γελανε τα βατ),και καρτα γραφικων ειναι αυτα που θα σε κανουν να εχεις ενα gaming pc..Αν το καταλαβεις βεβαια γιατι ειπαμε..Καλο το 10.1 (DirectX)..Τι ακριβως το υποστηριζει?
mihachris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αυτά τα ποσοστά τα βλέπεις κάπου ή είναι δική σου έρευνα; To συγκεκριμένο φτάνει και περισσεύει, αναμφίβολα. Ακομα και αν το Corsair ειναι αρκετο, απ' ο,τι βλεπω η 4870 θελει 2χ6pin PCIe connectors ενω το Corsair παρεχει μονο ενα. 500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and four 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
d3m0n Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μακρια απο I5....δεν υπαρχει λογος ακομα..Πηγαινε σε εναν 9950 αν και δε βλεπω το λογο οσον αφορα το gaming pc..Τελος Παντων..Αν ειναι να τα δωσεις δωστα για κατι που ξερουμε οτι παει καλα..Μακρια απο ΑΤΙ γιατι με 500αρι και 550αρι τροφοδοτικο μαλλον το Shut Down θα σου γινει εφιαλτης..Πηγαινε σε μια 250 της NVIDIA γιατι αν δεν εχεις 30αρα LED οθονη τσαμπα τα λεφτα που θα δωσεις..Hardware υπαρχει software δεν υπαρχει να δουλεψεις..Αν πας σε VISTA τωρα με SP 2 τα οποια και συνιστώ αν μιλαμε για gaming pc πηγαινε σε 8GB ram ddr2 στα 800 ή στα 1066 και πιστεψε με δε θα δεις καμία διαφορα..κι αν δεις θα ειναι προς το καλυτερο..Μη χαλας τσαμπα λεφτα για κατι το οποιο ειναι απλα καινουργιο..Αυτη ειναι η γνωμη μου και η δουλεια μου μιας και εχω δοκιμασει τα παντα..Μια καλη (φθηνη)μητρικη,ενα αρκετο τροφοδοτικο (μη σε γελανε τα βατ),και καρτα γραφικων ειναι αυτα που θα σε κανουν να εχεις ενα gaming pc..Αν το καταλαβεις βεβαια γιατι ειπαμε..Καλο το 10.1 (DirectX)..Τι ακριβως το υποστηριζει? Με έκανες και γέλασα.:lol: Ακομα και αν το Corsair ειναι αρκετο, απ' ο,τι βλεπω η 4870 θελει 2χ6pin PCIe connectors ενω το Corsair παρεχει μονο ενα. Έχει μετατροπέα μέσα η κάρτα...
onty Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ελα ρε πεσατε να τον φατε.. μαλλον εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=637&page=349 πηγαινε το ποστ του. Παντως απο τη στιγμη που δεν βγαζει 2 6pin το psu απο μονο του ισως ζοριστει με τον 'μετατροπεα' ..
takisv76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αυτά που λες.. τα πιστεύεις; Εχεις δοκιμασει για να μας πεις?..Κι εσυ και το αλλο το κοροιδακι που τον εκανα και γελασε γιατι μαλλον θελει να δικαιολογησει κανα 1500αρι ευρωπουλα που εσκασε στο πλαισιο...Μη μου πεις τι εχεις διαβασει και μου κοτσαρεις ενα εκατομμυριο reviews για να με κανεις να ψαξω να βρω τα ενα εκατομμυριο αντιθετα..Στην πραξη..Τα εχεις δουλεψει?..Λυσε μου λιγο την απορια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.