Προς το περιεχόμενο

Gaming PC μεχρι 700

kukukali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι την αγορα νεου pc για gaming ως επι το πλειστον, μεχρι 700 ευρω χωρις οθονη

Εχω φτιαξει ενα συστημα που ειναι κοντα σε αυτο ποσο και θα ηθελα τη γνωμη σας.

υ.γ.Οσο το δυνατον μια συνθεση που θα κρατησει περισσοτερο

Αν γινεται να ειναι και απο το πλαισιο μιας που δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα

Ευχαριστω

post-38398-129063027565_thumb.jpg

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

• Μακριά από Chieftec PSU.
  • Πάρε Tray τον CPU μιας και θα πάρεις aftermarket ψύξη. (Σιγά την εγγύηση..)
  • Μακριά από χαμηλών rpm hdds. Οι GP της WD και οι LP της Seagate δεν κάνουν για λειτουργικό επειδή τρέχουν σε 5400 rpm. Οι AV-GP με τρομάζουν. Απλά πήγαινε σε Black, δεν κάνουν καμία σοβαρή εξοικονόμηση ρεύματος anyway.
  • RAMs x2. Βάλε 2x2GB δηλαδή 4.
  • Θα σου πρότεινα να πας για nVidia GPU. Τα Physx παίζουν μεγάλο ρόλο στα Games και επίσης πολλά Games έχουν καλύτερες επιδόσεις με nVidia κάρτες.

PSU: SeaSonic M12II-500 PSU (500W) ή Enermax PRO82+ 625w (+1 το 2ο)

GPU: nVidia GTX 275, όποια κατασκευάστρια εμπιστεύεσαι

HD: WD Caviar Black 640GB δαγκωτό

Mobo: Asus P7P55D LE

Αν σου περισσεύει τίποτα πάρε ποιοτικότερο (όχι ομορφότερο) Case.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό και σκληρό έχει δίκαιο η Μαρία.

Επεξεργαστή όχι tray(σιγά τη διαφορά σε €)

Για την κάρτα γραφικών αυτή που έβαλες είναι μακράν η καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά.

Θα σου έλεγα να πάρεις και καλύτερα περιφερειακά να το ευχαριστηθείς περισσότερο.Τι θα νιώσεις με αυτό το ελεεινό ποντίκι που έβαλες για να γλιτώσεις λίγα €;

Βγαίνει πιο gaming rig σε αυτά τα λεφτά να η πρότασή μου..Δηλαδή πιο γρήγορη ram,πιο γρήγορος σκληρός,πολύ δυνατότερη gpu,μια καλή gaming cpu και ένα gaming ποντίκι..

eshopgr.jpg

Καλές αγορές..

Δημοσ.

Καλά η ATi, πάει και έρχεται.. αλλά όχι και Phenom ρε αρχηγέ.. το σκότωσες το παιδί και σε επιδόσεις και σε δυνατότητα αναβάθμισης. :-(

Τέσπα, επιλογές έχει. Ας ακούσει όποιον θέλει και ας ψαχτεί και από μόνος του.

Καλές αγορές.

Δημοσ.

Φιλε τροφοδοτικο μην ακους τι σου λενε δεν εχουν δοκιμασει chieftec ποτε τους. Παρε chieftec αλλα τα turbo series τα μπλε με τον 14αρι ανεμιστηρα ουτε θορυβο κανουν ουτε τιποτα. Μονο αυτο θα σου πω. Για τους low rpm σκληρους θα συμφωνησω με το κοριτσι μακρυα, παρε εναν wd aaks. Για την καρτα γραφικων να ξερεις οτι η διαφορα της 4890 με την 4870 ειναι ~10% και δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 30 ευρω επιπλεον. Αν βρεις 4890 μεχρι 155E παρτην αλλιως 4870 μια χαρα.

Αν εισαι gamer παρε ενσυρματο ποντικι και θα με θυμηθεις. Microsoft η logitech ομως.

Δημοσ.
Φιλε τροφοδοτικο μην ακους τι σου λενε δεν εχουν δοκιμασει chieftec ποτε τους.

Και που έχω δοκιμάσει και μου έχουν καεί και τα 2 μέσα σε 2 χρόνια δεν έχει να λέει. Στατιστικές με Failures διάβασα, πράγμα που δεν έχεις κάνει. Ας μη μιλήσω για το τι γράφουν και τι είναι..

Λίγες κατασκευάστριες είναι "ΚΑΚΕΣ" και δύσκολα λες άλλες "ΚΑΛΕΣ". Κυρίως τα λεφτά και τα μοντέλα μετράνε. ΑΛΛΑ Q-Tec/TRUST/Chieftec είναι οι τελευταίες όσο το έχω ψάξει. Επίσης δεν θα πρότεινα Coolermaster.

Αυτές που προτείνω ΕΓΩ είναι (με σειρά):

1. Fortron
  2. SeaSonic
  3. Hiper
  4. PC Power & Cooling
  5. Enermax

Θεωρώ πως το έχω ψάξει πολύ καλά το θέμα του PSU (διαβάσματα, reviews, statistics κτλπ). Everyone should stick to my top 3. Ακόμα και η enermax έχει τα fail της, όπως και ΟΛΕΣ οι άλλες.

Δημοσ.
Καλά η ATi, πάει και έρχεται.. αλλά όχι και Phenom ρε αρχηγέ.. το σκότωσες το παιδί και σε επιδόσεις και σε δυνατότητα αναβάθμισης.

:lol:

Τα πιστεύεις αυτά που λες;

Παιδιά εδώ μέσα διαβάζει πάρα πολύς κόσμος.Καλό είναι τουλάχιστον να μην πετάμε ότι μας έρθει στο κεφάλι.

Η επιλογή του phII έγινε για ένα και μόνο λόγο.Για να γλιτώσεις κάποια λεφτά από την επεξεργαστική ισχύ που είναι δευτερεύουσα στα παιχνίδια και να μπορέσει να μπει μια δυνατότερη κάρτα γραφικών και πολύ γρήγορη ram.Πρόκειται για μια πολύ δυνατή gaming cpu αρκετά καλύτερη από μπόλικους quad της intel που με λίγη τύχη γίνεται και quad και έχει δυνατότητα αναβάθμισης έως το 2010-2012 σε 6core τουλάχιστον και λογικά και ακόμη περισσότερο..Από τους καλύτερους συμβιβασμούς που μπορούν να γίνουν για να μπει μια δυνατότερη κάρτα γραφικών.Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα επεξεργαστή σε παιχνίδια..

F.E.A.R

COD 4

Crysis WARHEAD

Αν βγαίνει στα ίδια λεφτά rig με 4890 και i5 τότε εννοείται ότι παίρνει εκείνο...Αν μπορεί να διαθέσει κάποια χρήματα ακόμη για ι5 ακόμη καλύτερα.Αλλά αν δεν μπορεί πιστεύω ότι το rig με τον 720 είναι ταμάμ για την περίπτωσή του.

Για αναβάθμισημότητα εντάξει είναι ανέκδοτο να λέει κανείς ότι δεν υπάρχει σε AMD cpu..Μέχρι και σε αρχαίες mobo μπήκαν οι phII με ένα bios update.Δεν νομίζω να αλλάξει νοοτροπία έτσι ξαφνικά η εταιρία..και να μην μπαίνουν οι επόμενοι επεξεργαστές σε AM3 ολοκαίνουρια mobo..:-)

Δημοσ.
Και που έχω δοκιμάσει και μου έχουν καεί και τα 2 μέσα σε 2 χρόνια δεν έχει να λέει. Στατιστικές με Failures διάβασα, πράγμα που δεν έχεις κάνει. Ας μη μιλήσω για το τι γράφουν και τι είναι..

Λίγες κατασκευάστριες είναι "ΚΑΚΕΣ" και δύσκολα λες άλλες "ΚΑΛΕΣ". Κυρίως τα λεφτά και τα μοντέλα μετράνε. ΑΛΛΑ Q-Tec/TRUST/Chieftec είναι οι τελευταίες όσο το έχω ψάξει. Επίσης δεν θα πρότεινα Coolermaster.

Έχουμε πει κάμποσες φορές, πως δεν είναι μόνο η μάρκα που παίζει ρόλο, αλλά ο ουσιαστικός κατασκευαστής ενός psu.

Θα συμφωνήσω όσον αφορά τις φθηνές σειρές των Chieftec, δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας, αλλά οι turbo σειρές της που αναφέρει και ο le_bron είναι by CWT, οπότε κακά δεν γίνεται να είναι.

Αν δεν σου λέει κάτι η CTW, είναι η ίδια εταιρία που κατασκευάζει τις toughpower σειρες της TT, και τα μισά Corsair.

1. Fortron
  2. SeaSonic
  3. Hiper
  4. PC Power & Cooling
  5. Enermax

Θεωρώ πως το έχω ψάξει πολύ καλά το θέμα του PSU (διαβάσματα, reviews, statistics κτλπ). Everyone should stick to my top 3. Ακόμα και η enermax έχει τα fail της, όπως και ΟΛΕΣ οι άλλες.

Θα διαφωνήσω κάθετα με την λίστα, πρώτoν για τον λόγο που ήδη ανέφερα (δεν κρίνεται ένα psu μόνο από την μάρκα του), και επειδή ακόμα και αν δεχτούμε αυτή την λογική, είναι τουλάχιστον κωμικό να θεωρείς πως Hiper > PC Power & Cooling και Εnermax.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Όσον αφορά την σύνθεση, καλά αυτά που του προτείνεις, αλλά υποθέτω πως τον βγάζουν πολύ εκτός budget.

Θα συμφωνήσω για τον AAKS, και για να μη ξεφύγει πολύ στα λεφτά θα τραίναρα την after market ψύξη της cpu, αγοράζοντας αυτό αντί του συγκεκριμένου Chieftec.

Αν θέλει να δώσει περισσότερο βάρος στα περιφερειακά και την λίγο καλύτερη gpu, και η λύση του Νίκου δεν είναι καθόλου κακή.

Προσωπικά πάντως θα έπαιζα προς i5 μεριά.

Δημοσ.

1. Fortron
  2. SeaSonic
  3. Hiper
  4. PC Power & Cooling
  5. Enermax

Εγω αναφερομαι μονο στα turbo series της chieftec που κατασκευαζονται απο CWT. Συμφωνω οτι τα φτηνα chieftec δεν ειναι καν τροφοδοτικα και πρεπει να τα δινουν με το κουτι δωρο σαν τα noname. Αλλα τα turbo series πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους. (Αν τα βρεις και εκτος πλαισιου θα ειναι ακομη πιο φτηνα γιατι αυτοι εκει στο πλαισιο νομιζουν οτι ειναι τα καλυτερα ever :lol:). Ειναι παρα πολυ δυνατα και αθορυβα, αλλα και modular ;).

Δημοσ.

Εφτιαξα το παρακατω (ευχαριστω ολους για τις υποδειξεις) αλλα ξεφυγα στα ευρω(μεχρι 700)....απο που μπορουμε να κοψουμε τα 85 ευρω εκτος (κολληματα δικα μου)των...

Intel Core i5 -750

4870(δεν υπαρχουν λεφτα για καλυτερη)

post-38398-129063027623_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να κόψεις ~65€ από κουτί, μητρική, δίσκο, κάρτα γραφικών, βάζοντας αυτά:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Black-RC-331-KKN1-GP.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55-US3L-s1156-DDR3-P55-9MP55US3L.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-640Gb-Western-16Mb-7200-Rpm-WD6400AAKS.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/SVGA-PCI-EX-SPARKLE-CALIBRE-X265-896MB.htm (ό,τι να 'ναι το λινκ, άλλα λέει, αλλού παραπέμπει)

Αλλά να θες να κόψεις 85€ και να μου έχεις ποντικό των 45€ μου κάθεται κάπως (έως πολύ) άσχημα.

Επίσης μπορείς να βάλεις το 400άρι Corsair που την έχει άνετα την 4870, κόβοντας άλλα 11€.

Δημοσ.

Κοψε 65 απο αυτα που λεει ο φιλος και παρε ενα απλο microsoft mouse και κοψε απο κει αλλα 30. Αρα θα εισαι -95. Δωσε τα 10 και παρε 650αρι τροφοδοτικο. Μην παρεις με τιποτα 400 αρι γιατι οταν θες αναβαθμιση παλι θα το αλλαξεις και θα χασεις τα 60 ευρω που εχει. Δωσε αλλα 15 απο τωρα και παρε ενα 650αρι τουλαχιστον. Αν εισαι gamer παρε ενσυρματο πληκτρολογιο και ποντικι. Οταν θα θελει μπαταρια και θα σε κοβει πανω που βγαζεις την πιστα θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

1. Fortron
  2. SeaSonic
  3. Hiper
  4. PC Power & Cooling
  5. Enermax

Υποτίθεται ότι το έχεις ψάξεις για psu και δεν έχεις βάλει στην πρώτη θέση τα Corsair και δεύτερη τα PC P & C;;

Επίσης τι tray λέτε όλοι ρε βλέπετε κάτι που δεν βλέπω;;:P

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/with%28SOCKET=s1156%29.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...