Members gsarig Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 χεχε, ναι, το είπαμε αυτό, θα κρατήσω μερικές προσκλήσεις για το insomnia, που θα ποσταριστούν στο σχετικό topic. Α, επίσης, έφτιαξα ένα public wave "The official insomnia.gr wave" - όσοι πιστοί προσέλθετε για δοκιμές (για να το δείτε πληκτρολογήστε >with:public The official insomnia.gr wave στην μπάρα διευθύνσεων του Google Wave)
Members gsarig Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για να κάνετε public ένα Wave που δημιουργήσατε, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Στα contacts, κάτω αριστερά, πατήστε το + και προσθέστε ως νέα επαφή το [email protected] . Ακόμα κι αν δεν είναι ενεργοποιημένο το submit, πατήστε enter και η επαφή θα προστεθεί (εικόνα 1) 2. Στο νέο wave που έχετε δημιουργήσει, προσθέστε τη νέα αυτή επαφή. Έτσι θα ανοίξει το wave σας σε όλους (εικόνα 2) Αφού το wave σας γίνει public, μπορεί να το βρει οποιοσδήποτε, απλά πατώντας >with:public Το όνομα του wave σας στην μπάρα διευθύνσεων του Google Wave (εικόνα 3)
lovis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αν εχει κανεις κανα invite Μπορει να μου στειλει και μενα στο ινφο ατ λοvis . γρ ??
DJ_Duker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μια πρώτη ματιά μετά από invitation που είχαμε.
mojiro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 1η ερώτηση. Παίζει σωστά σε όπερα?2η ερώτηση. Παίζει σωστά σε όπερα πίσω απο ISA ή σαν το gmail κολλάει το σύμπαν στα connections ? δε κολλάει ο Opera... εσύ χάνεις frames πάντως όταν το δοκίμασα σερνόταν κυριολεκτικά... ειδικά όταν του έκανα paste μία σελίδα από το wikipedia...
FarCry Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 βρε παιδια κανενας δεν ανεφερε οτι πισω απο το google wave ειναι και ο αδερφος του μαθηματικου mozart :shock: το IQ βαρεσε ταβανι
Hal9000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Προστέθηκαν 2 νέες δυνατότητες 1. Ο δημιουργός του wave μπορεί πατώντας πάνω στο avatar κάθε συμμετέχοντος, να του δίνει δικαίωμα μόνο να βλέπει το wave χωρίς να έχει το δικαίωμα edit. Το καλό είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση κατευθείαν για όσους συμμετέχουν στο wave σας, αλλάζοντας τη ρύθμιση στο public group και όχι ανά χρήστη. 2. Και πάλι μόνο για τον δημιουργό ενός wave υπάρχει δυνατότητα restore σε οποιοδήποτε σημείο του playback. http://googlewave.blogspot.com/2010/01/new-features-read-only-and-restore.html
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλές και οι δύο λειτουργικότητες - για την ακρίβεια νομίζω πως ήταν απαραίτητες για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην πράξη, πέρα από παιχνίδια και δοκιμές. Άντε να δούμε πότε θα μας αφήνουν να τυπώνουμε κιόλας ένα wave...
Dwro8ea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα ενεργοποιήθηκε και ο δικός μου λογαριασμός. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ ακόμα να στείλω προσκλήσεις, αφού δεν βλέπω πουθενά τη σχετική επιλογή... Γενικά πάντως δεν μπορώ ακόμα να πω εντυπώσεις, αφού δεν έχω κανέναν άλλο στις επαφές μου και δεν μπορώ ακόμα πρακτικά να το δοκιμάσω... Θα σου έρθει e-mail στο Wave με προσκλήσεις για τις επαφές σου. Το δικό μου έκανε 3-4 μέρες να έρθει. Κάποιος ρώτησε πριν για ποιούς είναι χρήσιμο. Για εταιρίες κυρίως που οι εργαζόμενοι μιας ομάδας ανταλλάσουν συνεχώς ιδέες ή κάνουν αλλάγες σε project. Ή αν θες να οργανώσεις κάτι και δεν θέλεις να στείλεις 500 e-mail. Επίσης βολεύει για μπορείς να πας και να κάνεις σχόλια και προσθήκες ακριβώς στο σημείο που θες. Έτσι όποιος έρθει online βλέπει το αρχικό θέμα και με τα σχόλια του απο κάτω σε μια συνεχή ροή (ελπίζω να βγάζει νόημα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα