Members gsarig Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εδώ υπάρχει και μια πρώτη κριτική (στα αγγλικά). Με λίγα λόγια, το κείμενο αναφέρει πως το wave είναι πολύ σταθερό και γρήγορο για preview release (αν και κάτι τέτοιο δεν είναι και μεγάλη έκπληξη για τη Google). Παρόλα αυτά, ενώ έχει ενδιαφέρουσες προοπτικές και δυνατότητες, καταλήγει να είναι πολύ "θορυβώδες", αφού σκορπά την προσοχή σου σε πολλές διαφορετικές και ταυτόχρονες συζητήσεις, κάνοντας δύσκολη την παρακολούθησή τους. Από ότι καταλαβαίνω από αυτά που διάβασα, το wave πρέπει να είναι πολύ καλό για online συνεργασία μεταξύ περιορισμένου αριθμού ατόμων, γίνεται όμως κάπως χαοτικό όταν ανοιχτεί σε περισσότερους. Προσωπική εκτίμηση βέβαια είναι πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αφού αμφιβάλλω αν οι πρώτοι χρήστες του έχουν προλάβει να εξερευνήσουν όλες τις δυνατότητες αλλά και τα προβλήματά του. Επίσης, μεγάλη σημασία για την εξέλιξη του φαντάζομαι πως θα έχει η δημιουργία plugins από τρίτους - όταν αρχίσουν να φτιάχνονται αυτά, τότε είναι που θα δούμε καλύτερα το τί μπορεί να κάνει...
Typhoon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Για μένα το σημαντικότερο στο instant messaging είναι τι χρησιμοποιούν οι φίλοι σου...αλλιώς το καλύτερο πρόγραμμα να είναι, κανείς δεν θα κάνει message τον εαυτό. Συν ότι κάποιες από τις λειτουργίες του σαν interactive RSS feed μου φαίνονται.
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Να και ενας google wave κλωνος! http://www.zenbe.com/shareflow Το θέμα είναι ότι αυτό πιθανώς να μην επιβιώσει γιατί το Wave θα είναι open source και θα μπορούν να το προσφέρουν κι άλλοι!
Hal9000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rDu2A3WzQpo[/ame]
danaos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 αναρωτιέμαι, πόσοι είναι αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη...
Atlantios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 εμένα για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε πάρα πολύ, κυρίως το γεγονός το ότι βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι γράφει ο συνομιλητής σου. Συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι το Interface είναι λίγο φορτωμένο, αν και το συνηθίζει κανείς καθώς θα το χρησιμοποιεί. Άσε που νομίζω ότι θα δίνεται η δυνατότητα να το προσαρμόζει κανείς. Αν και με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται αρκετά εργονομικό. Συνήθως τα προϊόντα της google δεν είναι φορτωμένα, έχουν τα απολύτος απαραίτητα π.χ. η κύρια σελίδα αναζήτησης, το crome klp.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Για μένα το σημαντικότερο στο instant messaging είναι τι χρησιμοποιούν οι φίλοι σου Μερικές επαφές μου έχουν MSN..εγώ μόνο Yahoo!.. εμένα για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε πάρα πολύ, κυρίως το γεγονός το ότι βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι γράφει ο συνομιλητής σου. Το ίδιο έκανε (κάνει ακόμα; ) το ICQ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αυτό δεν είναι και τόσο καλό, ειδικά αν αλλάζεις γνώμη συχνά για το τι να πεις/γράψεις
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αυτό δεν είναι και τόσο καλό, ειδικά αν αλλάζεις γνώμη συχνά για το τι να πεις/γράψεις χα! δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε...
BadIronTree Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 χα! δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε... αυτά είναι προαιρετικά.. μπορείς να κάνεις disable μπορεί ακόμα να κλειδώνεις το wave και να το κάνεις σαν απλό mail 40 χρόνια mail.... καιρός για upgrade
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει ειδικό topic όπου προσφέρονται προσκλήσεις (invitations) για το Google Wave από τα τυχερά μέλη που έχουν την ευγένεια να τις διαθέσουν στο forum.
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Να ένα ενδιαφέρο Plugin, επικοινωνία με MSN...!
Members gsarig Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, αν το μόνο που προσφέρει το wave είναι ένα υβρίδιο instant messenger και e-mail, τότε όλος ο θόρυβος είναι μάλλον υπερβολικός. Θέλω να πιστεύω όμως ότι οι δυνατότητες θα είναι περισσότερες κι ότι απλώς δεν έχουν αναδειχθεί ακόμα, μιας και ο αριθμός όσων το χρησιμοποιούν είναι ακόμη πολύ περιορισμένος.
Members gsarig Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα ενεργοποιήθηκε και ο δικός μου λογαριασμός. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ ακόμα να στείλω προσκλήσεις, αφού δεν βλέπω πουθενά τη σχετική επιλογή... Γενικά πάντως δεν μπορώ ακόμα να πω εντυπώσεις, αφού δεν έχω κανέναν άλλο στις επαφές μου και δεν μπορώ ακόμα πρακτικά να το δοκιμάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα