Προς το περιεχόμενο

Eκτίμηση τιμής πώλησης μεταχειρισμένου λάπτοπ!

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας αναφορικά με την τιμή πώλησης ενός λάπτοπ Sony Vaio FZ21Z.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3843 (χονδρικά cpu Intel C2D T7500 2.2GHz, gpu Nvidia 8600GS)

http://reviews.useful.gr/sony-vaio-fz

[ame]

[/ame]

Επιπρόσθετα έχει αλλαγμένο σκληρό 200Gb στις 7200rpm, 4GB 800MHz Ram και επέκταση εγγύησης για 2 ακόμη έτη.Είναι απόλυτα αγρατζούνιστο και λέω να το δώσω μαζί με εξωτερικό σκληρό 300GB και ποντίκι Logitech.

Εγώ λέω γύρω στα 1000 ευρώ.Πως σας φαίνεται?Εχω μπερδευτεί ρε παιδιά!:shock:

Δημοσ.

πραγματικα πολυ καλο με πολλα εξτρα,ποιοτικα αψογο,οθονη κορυφαια, ολα καλα φιλε

ισως πριν 1-2 χρονια τα 1000 ευρω θα ηταν μια λογικη τιμη

ομως σκεψου, ποιος δινει 1000 ευρω για μεταχειρισμενο λαπτοπ εν ετη 2009 με τα οσα γινονται;

καλα καλα δεν δινουν για καινουργιο.

δεν θελω να σε αποθαρυνω αλλα φοβαμαι πως δεν πιανεις τετοια τιμη,βεβαια δεν χανεις και τπτ να δοκιμασεις

δυστυχως με τα λαπτοπ πλεον,που ειναι τοσο προσητα σε σχεδον ολους, η αγορα 2ου χεριου εχει χασει το νοημα της.

για μενα κρατα το οσο κραταει,η αν χρειζεσαι τα χρηματα πουλα το στην μεγιστη που θα πιασεις

Δημοσ.

Με 950-1000 ευρώ αγοράζει κάποιος ολοκαίνουργιο το FW41 με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (ΑΤΙ 4650, 500gb HD, 1600x900,bluray etc),ποιότητα κατασκευής και 2ετή εγγύηση. Επομένως δεν βλέπω τον λόγο να δώσει κάποιος 1000 ευρώ για μεταχειρισμένο λαπτοπ όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα επίπεδα τιμών.

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω και βλέποντας τις πτώσεις των τιμών νόμιζω ότι με ένα αισιόδοξο σενάριο το "ταβάνι" σου θα είναι τα 650-700 ευρω.

Δημοσ.

εαν έχεις κάποιο γνωστό σου φίλο σου που να μην αμφισβητεί την κατάσταση του λαπτοπ πιστεύω μπορείς να το δώσεις κανα 700άρι-800άρι.. άλλα άγνωστος να δώσει σε άγνωστο τόσα για λάπτοπ μεταχειρισμένο λίγο δύσκολο..

κάτι άσχετο..τι σκληρό του έβαλες πάνω? σκέφτομαι κ εγώ για μια αλλαγή στο σκληρό, έχει μεγάλη διαφορά από 4200?

Δημοσ.

Χοντρά χοντρά αν είναι εντός εγγύησης πάνω από το 50% της αγοράς του. Αν είναι εκτός κάτω.

Μετά μεγάλο ρόλο παίζει ο επεξεργαστής του και η VGA. Δηλαδή βρες πόσο κοστίζει ένα laptop με αντίστοιχο cpu και vga της ίδια εταιρίας σήμερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...