Προς το περιεχόμενο

Τελικά αξίζουν οι SSD??

djngal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πανάθλιο SuperPi

Πω πω...

Ήθελα να ήξερα ακόμα το χρησιμοποιούν αυτό?

Μονοπύρηνο πρόγραμμα για bench! lol

Το χρησιμοποιούσα και εγώ με τον Ε6600 και μετά για να συγκρίνω και τον Q6600, αλλά καθαρά για πλάκα...

• Απαντ. 398
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά δοκίμασα αυτό το πρόγραμμα το παλιό υπολογιστή μου με τον hdd μέχρι να έρθει ο ssd από περιέργεια και βγήκαν τα παρακάτω αποτελέσματα....

Ε σκέψου τώρα για τι προγραμματάρα μιλάμε και πόση βάση πρέπει να του δίνεις.

Δημοσ.

:Ρ εκτός αν ξέρω εγώ τα μικρά μεγέθους αρχεία είναι αυτά που κάνουν την διαφορά στο να είναι ταχύτητερη μια εφαρμογή :P

Δημοσ.

Λες τα windows να έχουν χιλιάδες μικρά αρχεία που το λειτουργικό διαρκώς διαβάζει; Μπαααα φήμες! Τι dll και κουραφέξαλα!?

Η microsoft μας κοροϊδεύει τόσα χρόνια! Το λειτουργικό αποτελείται από μεγάλα βίντεο που παίζουν το ένα μετά το άλλο και εμείς απλά πατάμε κουμπάκια στην τύχη!!!!!

:P

Πλακίτσα κάνω, μην παρεξηγηθείτε!

Δημοσ.

για την πρακτική διαφορά του 4k or not είμαι με τον aekgi από πάνω αν βρω το post θα το γράψω

edit: δεν το βρίσκω μάλλον είναι σε άλλο θέμα, η συζήτηση ήταν intel (> 4k ταχύτητες) ή ocz ουσιαστικά

αν το βρει κανείς ας το γράψει πάντως μέχρι στιγμής έτσι νομίζω πως έχει το πράγμα, το 4k έχει σημασία αλλά όχι συνολική

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αναβιώνω το παρόν θέμα με αφορμή ένα review που μόλις διάβασα στο AnandTech.

Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο μηχανικού σκληρού δίσκου από τη Seagate που ενσωματώνει μία μικρή ποσότητα (4GB) SLC NAND εν είδει μεγάλης read-only cache. Κατά τη γνώμη μου πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και με απτά αποτελέσματα στις μετρήσεις του test. Και μάλιστα, χωρίς η σειρά μηχανικών δίσκων στην οποία βασίστηκε ο σχεδιασμός να είναι κάποια από τις πιο γρήγορες και δημοφιλείς των desktop 3.5" 7200rpm δίσκων, αλλά η 2.5" Momentus. Επιπλέον, όλο και κάποιες βελτιώσεις θα μπορούν να γίνουν μέσω firmware updates στον caching αλγόριθμο που χρησιμοποιεί η Seagate. Απορίας άξιο πώς άργησαν τόσο να κάνουν την εμφάνισή τους τέτοιες προτάσεις.

Ίσως να δούμε στο πολύ κοντινό μέλλον κι άλλα τέτοια hybrid μοντέλα από άλλους κατασκευαστές. Φαίνεται ενδιαφέρον τρόπος να «παντρέψεις» τα οφέλη των δύο κόσμων, δηλαδή το χαμηλό κόστος/GB των μηχανικών δίσκων με τις επιδόσεις των SSD.

Δημοσ.

Και στο Benchmark Reviews υπαρχει, και τον εχω και διπλα μου.

Δεν ειναι κακος αλλα τπτ extreme αφου σε λιγες περιπτωσεις βλεπεις διαφορες, σιγουρα οχι αυτο που περιμεναμε, αν και εχει περιθωρια βελτιωσης.

Δημοσ.

Ο Collosus ειναι απλα φοβερος....ΑΝ και νομιζω πως ειναι βασικα δυο SSD σε Raid.

Ασχετο με αυτο ομως ειναι φοβερος ακομα και σημερα, ασχετα με το οτι βγηκε ο Sandforce Controller.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...