Προς το περιεχόμενο

Τελικά αξίζουν οι SSD??

djngal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 398
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Yeap.

Μπορείς να τον βρεις και φθηνότερα. ;)

Ναι, κοιτάζοντας στο Σκρουτζ το βλέπω και στα 194 αντί για τα 209 του Κλαίπσιου, αλλά είναι δίπλα στη δουλειά μου αφενώς και αφετέρου, σου αλλάζουν τα πάντα χωρίς να σε κοιτάνε με μισό μάτι όπως οι περισσότεροι αν κάτι πάει στραβά...

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον, καταλαβα καλα? το πιστωτικο το παιρνεις στη τιμη που ειχες πρωτοαγoρασει το πραγμα? ασχετως ποσο κανει σημερα? Μπορεις να διαλεξεις να το παρεις και σε cash?

και για τις 3 ερωτήσεις υποτίθεται ναι...εφόσον βέβαια δεν υπάρχει ακριβώς το ίδιο μοντέλο με αυτό που αγόρασες

Δημοσ.

Οποτε, πιανω κι εγω και ταραζω τον ssd στις εγγραφες ωστε να μου χαλασει σε 2μισυ χρονια, και παω τοτε και παιρνω 400€ στο χερι, ενω ο δισκος κανει πια 40€...:P

Δημοσ.
Κατσε γιατι ειναι λιγο ασαφες.

Εγω τον πηρα 90€, σημερα κανει 30€.

Θα παρω 90€ στο χερι ή προϊον των 90€?

Ή θα παρω προϊον των 30€ ή 30€ στο χερι?

Τελικα απ οτι βλεπω στο site, ο ιδιος ή σχεδον ο ιδιος δισκος εχει 3 χρονια εγγυηση. Aρα δεν κερδιζω:(

Εσύ πήρες τον δίσκο 90Ευρώ. Ο δίσκος χάλασε για κάποιον λόγο, αλλά είναι εντός εγγύησης. Τον πας στο Service και μετά από δύο μέρες σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ότι το πρόβλημα βρέθηκε. Εκείνη τη στιγμή ανάλογα τον υπάλληλο ή θα σου κάνει πιστωτικό ή θα σου δώσει άλλον ίδιο δίσκο. Εσύ εκείνη την ώρα μπορείς να του πεις, ότι θέλεις πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο. Το πιστωτικό θα γίνει στην τιμή που πωλείται ή πωλήθηκε ο δίσκος τελευταία φορά. Με λίγα λόγια όπως λες και εσύ στο παράδειγμα σου, θα πάρεις ένα πιστωτικό των 30Ευρώ.

Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις.

Δημοσ.

Σαφώς και το πιστωτικό κόβεται στην τιμή της απόδειξης.Λογικά το κόβουν στην τιμή που πουλιέται το προϊόν ή στην τελευταία τιμή που πουλήθηκε μόλις δουν ότι το θύμα δεν αντιδρά καθόλου σε όσα του λένε.

Δημοσ.
Σαφώς και το πιστωτικό κόβεται στην τιμή της απόδειξης.

Σαφώς και όχι. Είμαι από τα άτομα και το γνωρίζουν πολλοί εδώ μέσα ότι δεν είμαι και καλά "ηθικός" και ενάντια στη πειρατία και υπέρ των καταστημάτων και και και...

Αλλά σαφώς και κόβεται πιστωτικό στη τιμή που πωλείται ή πωλήθηκε τελευταία φορά το προϊόν και ας χτυπηθείς κάτω. Το έχω κάνει αρκετές φορές και στα μαγαζιά κάνω συνήθως αυτό που θέλω γιατί έχω το τρόπο και τον τσαμπουκά.

Αν έκοβαν πιστωτικό στην αρχική τιμή πώλησης θα αγόραζε κάποιος μία κάρτα γραφικών θα την έκαιγε όταν θα έβγαινε η επόμενη και θα είχε για πάντα νέα κάρτα γαρφικών τσάμπα.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας και ας είμαστε αντικειμενικοί!

Φιλικά και προς γνώση όλων...

Δημοσ.

Εμένα όσες φορές μου έχουν κόψει πιστωτικό επειδή δεν υπήρχε το προϊόν στην τιμή της απόδειξης μου το κόψαν.Αν υπάρχει το προϊόν για αλλαγή εννοείται ότι στο αλλάζουν αντί για πιστωτικό και αν κόψεις πιστωτικό θα πάει στην τιμή που έχει το υπάρχον.

Δημοσ.

Αυτό που λες είναι άλλο.

Αν τους πεις εγώ θέλω οπωσδήποτε το προϊόν που είχα αγοράσει αλλιώς πιστωτικό στην αρχική τιμή, τότε μπορείς να πάρεις μία ωραιότατη απάντηση όπως, "θα πρέπει να περιμένετε να το στείλουμε πίσω στην εταιρία για να μας στείλει άλλο ίδιο". Σε τέτοια περίπτωση ναι, ή το δέχεσαι και περιμένεις μήπως τελικά δεν βρουν ή παίρνεις πιστωτικό στη τελευταία τιμή πώλησης. Δεν θέλω να πω ότι δεν σε πιστεύω, αλλά η περίπτωση που περιγράφεις είναι ειδική και έπεσες στη περίπτωση.

Αυτό που γίνεται και ισχύει είναι αυτό που περιέγραψα στο Post #230. Όχι επειδή το λέω εγώ, έτσι έχει και αυτό γίνεται συνήθως.

...και από RMA, έχω κάνει ουκ ολίγα...B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Σαφώς και όχι. Είμαι από τα άτομα και το γνωρίζουν πολλοί εδώ μέσα ότι δεν είμαι και καλά "ηθικός" και ενάντια στη πειρατία και υπέρ των καταστημάτων και και και...

Αλλά σαφώς και κόβεται πιστωτικό στη τιμή που πωλείται ή πωλήθηκε τελευταία φορά το προϊόν και ας χτυπηθείς κάτω. Το έχω κάνει αρκετές φορές και στα μαγαζιά κάνω συνήθως αυτό που θέλω γιατί έχω το τρόπο και τον τσαμπουκά.

Αν έκοβαν πιστωτικό στην αρχική τιμή πώλησης θα αγόραζε κάποιος μία κάρτα γραφικών θα την έκαιγε όταν θα έβγαινε η επόμενη και θα είχε για πάντα νέα κάρτα γαρφικών τσάμπα.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας και ας είμαστε αντικειμενικοί!

Φιλικά και προς γνώση όλων...

σαφώς και ΠΡΕΠΕΙ να κόβεται μιας και αυτό ορίζει ο νόμος, το αν κάνουν άλλο τα καταστήματα είναι άλλη ιστορία, μιας και θέλουν να μειώνουν την χασούρα, ο καταναλωτής πρέπει να επιμένει στην τιμή που γράφει η απόδειξη...αν ήθελαν να γλυτώσουν το πιστωτικό ας κράταγαν stock καβάτζα για "ανταλακτικά"

δεν μας νοιάζει αν είναι άδικο για τα καταστήματα, χεστήκαμε πατόκορφα από την στιγμή που απαιτούμε αυτό που ορίζει ο νόμος

Δημοσ.
Ναι αυτούνο αν και εγώ θα σκεφτόμουν και αυτόν και αυτόν αλλά μάλλον τα +20gb θα με κέρδιζαν στο τέλος..

Κ εγώ λέω να πάρω τον Intel SSDSA2MH080G2C1. Τα 80gb είναι super για OS , office και διάφορες εφαρμογές.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση ή κάτι άλλο που να μας δυσκολέψει με το OS windows7.

(Ασχετο αλλά λέω να παω σε win 7 64bit. Καλά θα κάνω?)

Δημοσ.

Γνωμη μου για SSD :

αν εχεις ενα δισκο στα 7200-10.000(μιας γνωστης μαρκας) ή ακομα καλυτερα 2 τοτε ετσι και αλλιως το PC παει σφαιρα ...ομως οταν φτηνηνουν(δε βιαζομαι ετσι και αλλιως το συστημα φυσαει) θα τους δοκιμασω δεν εχω να χασω και τιποτα..αλλα αυτα που δειχνουν κατι videos στο youtube που δειχνουν ενα συστημα να ανοιγει ενα προγραμμα σε 1 λεπτο και ο SSD σε 10 σεκοντ ειναι πολλες φορες παραπλανητικα ..ειμαι αυστηρος γιατι ενας φιλος μου ειχε κανει αναβαθμιση σε SSD και ειδε διαφορα μολις 2-3 σεκοντ...(και ηξερε απο υπολογιστες)..

Δημοσ.
Γνωμη μου για SSD :

αν εχεις ενα δισκο στα 7200-10.000(μιας γνωστης μαρκας) ή ακομα καλυτερα 2 τοτε ετσι και αλλιως το PC παει σφαιρα ...ομως οταν φτηνηνουν(δε βιαζομαι ετσι και αλλιως το συστημα φυσαει) θα τους δοκιμασω δεν εχω να χασω και τιποτα..αλλα αυτα που δειχνουν κατι videos στο youtube που δειχνουν ενα συστημα να ανοιγει ενα προγραμμα σε 1 λεπτο και ο SSD σε 10 σεκοντ ειναι πολλες φορες παραπλανητικα ..ειμαι αυστηρος γιατι ενας φιλος μου ειχε κανει αναβαθμιση σε SSD και ειδε διαφορα μολις 2-3 σεκοντ...(και ηξερε απο υπολογιστες)..

ναι το θέμα είναι σε τι σύστημα τον έβαλε? σε P4?

τώρα πια ένα καλο "τετραπιρινο" θέλει SSD για να δείξει τα δόντια του :mrgreen:

Δημοσ.
σαφώς και ΠΡΕΠΕΙ να κόβεται μιας και αυτό ορίζει ο νόμος

Είσαι σίγουρος γι' αυτό? Μπορείς να κάνεις Post τον νόμο να τον εκτυπώσω? Θα κάνω ολική αναβάθμιση τσάμπα!

Επειδή τα μαγαζιά δουλεύουν με πραγματικά γεγονότα και όχι υποθετικά, αν πας μία κάρτα γραφικών που την αγόρασες πριν από δύο χρόνια και είναι μέσα στην εγγύηση, εσύ θα θέλεις την ίδια κάρτα? Δεν νομίζω, θα θες τη καινούρια ε? Οπότε?

Όταν χάλασε η 8800GTX μου έδωσαν GTX260, με χάλασε? Άσχετα που εγώ έβαλα μερικά παραπάνω και με μερικά παζάρια τους είπα να μου δώσουν μία 4870x2 και αν μου το κάνουν αυτό θα πάρω άλλη μία 4870x2 που έτσι έγινε (που να μη γινόταν).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...