liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ελα μωρε τι τρελα ειναι αυτη με τους SSD περιμεντε να αυξηθουν και λιγο οι χωρητικοτητες ...σιγα θα ανοιγουν οι εφαρμογες σας 0,0001 second πιο αργα χωρις ατον(λεμε τωρα) στο κατω κατω τα μαγαζια δεν κανουν φτερα να φυγουν... [ame] [/ame]
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 O Kleos μίλησε για χωρητικότητα. Δεν νομίζω κανείς ότι αμφισβητεί τη τρομερή ταχύτητα των SSD. Επίσης επειδή βλέπω αρκετούς να ασχολούνται με Raid, πρέπει να πούμε ότι με Raid τα πράματα γίνονται χειρότερα όσον αφορά το Average Latency. Με το Raid έχεις μεγαλύτερη διαμεταγωγή. Μπορείς να μεταφέρεις όγκους μεγάλων αρχείων πιο γρήγορα. @KWSN_Men Από τη στιγμή που κάνεις τη δουλειά σου με αυτή τη χωρητικότητα, έφυγες όπως είσαι για SSD.
andreaskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 χαιρετώ όλους. θα ηθελα την γνομισας θελω να αγορασω ενα SSD. εχω βαλει στο ματι αυτον τι λετε. >http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Ocz-120Gb-Ssd-Sata-Ii-Vertex-Turbo-OCZSSD2-1VTXT120G.htm κωδικός plaisio 1313452 .ευχαριστω πολυ
pc_admin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 liopyr ψαρωτικο το video ,αλλα ποσοι εχουν στην εκκινηση των windows να τρεχουν αυτα τα προγραμματα? θα ηταν σωστο να δειχνει διαφορες πρακτικα σε τυπικα συστηματα .Τωρα βεβαια αν εχω βαλει στην εκκινηση να ξεκιναει powerpoint,excel,photoshop κτλ ενταξει θα κανει ενα χρονο να ανοιξει αυτο με τον μηχανικο δισκο
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 liopyr ψαρωτικο το video ,αλλα ποσοι εχουν στην εκκινηση των windows να τρεχουν αυτα τα προγραμματα? Μηπως ομως δεν τα τρεχουμε στην εκκινηση ακριβως για αυτο το λογο. Επειδη το Boot θα ηταν πολυ πιο αργο? Καποιος μπορει να θελει να ανοιγει και να τρεχουν απο την αρχη καποια προγραμματα
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μηπως ομως δεν τα τρεχουμε στην εκκινηση ακριβως για αυτο το λογο. Επειδη το Boot θα ηταν πολυ πιο αργο? Καποιος μπορει να θελει να ανοιγει και να τρεχουν απο την αρχη καποια προγραμματα +1. Τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει μ' ένα συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης του λειτουργικού. Ποιος είναι τόσο σίγουρος ότι εάν δουλεύαμε με ssd's τόσα χρόνια δε θα διαχειριζόμασταν διαφορετικά το λειτουργικό;
nickolas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό αν και προσωπικά προγράμματα που ανοίγουν σε λίγα δέκατα του δευτερολέπτου ίσως να μην τα έβαζα να ανοίγουν με το boot ακόμη και αν τα χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα. Ο λόγος είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο για να πας στο πρόγραμμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 σιγα θα ανοιγουν οι εφαρμογες σας 0,0001 second πιο αργα χωρις ατον(λεμε τωρα) Δεν νομίζω κανείς ότι αμφισβητεί τη τρομερή ταχύτητα των SSD. ε όχι και κανείς
KWSN_Men Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Για προτείνετε ρε παλικάρια κανέναν γύρω στα 60-80GB που να μην κοστίζει an arm and a leg...
andreaskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ακουσα οτι η ssd μετα απο λιγο καιρο χάνουν τις ταχυτητες τους αληθευει αυτο. και αν ευπαρχει τροπος αντιμετωπισης.
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 liopyr ψαρωτικο το video ,αλλα ποσοι εχουν στην εκκινηση των windows να τρεχουν αυτα τα προγραμματα? θα ηταν σωστο να δειχνει διαφορες πρακτικα σε τυπικα συστηματα .Τωρα βεβαια αν εχω βαλει στην εκκινηση να ξεκιναει powerpoint,excel,photoshop κτλ ενταξει θα κανει ενα χρονο να ανοιξει αυτο με τον μηχανικο δισκο Νταξ, αυτό είναι κάπως αντικειμενικό, το βιντεάκι το έβαλα για να δείξω πως οι δυνατότητες ενός ssd δεν είναι το 0,0001 κέρδος στην ταχύτητα, αλλά πολύ περισσότερο. Ακόμα και έτσι όμως, η προσωπική μου άποψη βάση του τρόπου που δουλεύω εγώ το Pc μου, δεν καθιστούν έναν ssd απαραίτητο, ειδικά στις τιμές που παίζουν προς το παρόν. Για προτείνετε ρε παλικάρια κανέναν γύρω στα 60-80GB που να μην κοστίζει an arm and a leg... Επειδή δυστυχώς παίζει αυτό που αναφέρει ο andreaskir από κάτω: ακουσα οτι η ssd μετα απο λιγο καιρο χάνουν τις ταχυτητες τους αληθευει αυτο. και αν ευπαρχει τροπος αντιμετωπισης. και αναλύεται πολύ απλά από το άρθρο της anandtech που παραθέτει ο nske παραπίσω, αναγκαστικά θα πρέπει να πας σε έναν ssd με καλό controller =~μισό νεφρό.
andreaskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 χαιρετώ όλους. θα ηθελα την γνομισας θελω να αγορασω ενα SSD. εχω βαλει στο ματι αυτον τι λετε. >http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Ocz-120Gb-Ssd-Sata-Ii-Vertex-Turbo-OCZSSD2-1VTXT120G.htm κωδικός plaisio 1313452 .ευχαριστω πολυ βοηθεια.Τη τριτη θα κατεβω αθηνα να τον παρω.Τη λετε εσεις αξιζει ?????;)
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 βοηθεια.Τη τριτη θα κατεβω αθηνα να τον παρω.Τη λετε εσεις αξιζει ?????;) 539€; Δεν πας κάνα ταξιδάκι καλυτερα να το ευχαριστηθείς;
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 βοηθεια.Τη τριτη θα κατεβω αθηνα να τον παρω.Τη λετε εσεις αξιζει ?????;) Και γιατι δεν παιρνεις αυτον που και μεγαλυτερος ειναι και μικροτερη τιμη εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.