Romer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Φιλε ποια ψυκτρα πηρες? Εγω δεν βρισκω για s1156... Μιλάω για την stock ψήκτρα που έρχεται μαζί με τον i5. Για s1156 νομίζω δεν έχει βγει κάτι ακόμα .
euklidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μια, ενδιαφέρον εικόνα.... Mισο να βγαλω και εγω μια φωτο με τον 920 και να λεω οτι ειναι i12 16πυρηνος grimpr καλο θα ηταν να ποσταρουμε πηγες και εγκυρα πραγματα... Μην παραπλανουμε τον κοσμο...
grimpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ο κύριος στην φωτογραφία δεν είναι άλλος από τον Steve Smith, Vice President Director, Digital Enterprise Group Operations στην Intel, και όχι κάποιος μακάκας, και η φώτο απο την Intel Developer Forum 2009 που η Intel παρουσίασε μελλοντικά προϊόντα της. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω post σε αντίθεση με κάποια φλύαρα παπαγαλάκια. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vTJLQuHUYFw[/ame] [ame] [/ame]
mohic4n Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ο κύριος στην φωτογραφία δεν είναι άλλος από τον Steve Smith, Vice PresidentDirector, Digital Enterprise Group Operations στην Intel, και όχι κάποιος μακάκας, και η φώτο απο την Intel Developer Forum 2009 που η Intel παρουσίασε μελλοντικά προϊόντα της. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω post σε αντίθεση με κάποια φλύαρα παπαγαλάκια. Holy f*ck... Αν αυτο δεν ειναι τρελλο "σφαλιαρισμα", τοτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι :lol:
pcos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 παντως στο βιντεο δεν μοιαζει με τη φωτο... ο τυπος
grimpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν γνωρίζεις την ίδια προσωπικότητα στο Video και στην Photo, τότες πρέπει να βάλεις γυαλιά, τέτοιο φρύδι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Έχει πλάκα πάντως να βλέπεις fanboys της Intel, και να μην ξέρουν ούτε ένα δημόσιο πρόσωπο από την εταιρεία.
euklidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 E ναι, δεν περναω ολη μου το ζωη ψαχνοντας να δω πως ειναι το προσωπικο της ιντελ. Απο εκει και περα μου ανεβαζεις μια φωτογραφια χωρις να λες απο απο που και ποσο εγκυρο ειναι. Μπορει να ειναι φωτογραφια 2009 για την παρουσιαση του 870 και να μας λες αρλουμπες. Οταν λεω κατι δεν ανεβαζω φωτογραφιες απο απου βρω, οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα. Δινω λινκ με ολα τα στοιχεια τις σελιδας καθος και το κειμενο που συνοδευει τις φωτογραφιες ΚΑΙ ολοκληρο το αρθρο. Θα ηταν καλο να αναθεωρησεις το ποσο καλα ξερεις να κανεις ποστ και να βαζεις και αλλα στοιχεια εκτος απο μια φωτογραφια και τιποτα αλλο. Καλο θα ηταν επισης να μας δωσεις και καποιο video η ανακοινωση που να λεει οτι θα ειναι σε 1156 οι επεξεργαστες γιατι εμενα μου γιανονται 2 τα τινα. Η εχει πολι μικρο αντιχειρα ο τυπος η ο επεξεργαστης στο βιντεο ειναι μεγαλυτερος απο 1156... Υ.Γ. Ξερουμε αναγνωση, μπορεις να βαζεις τα αρθρα. Ελπιζω να ξερεις και εσυ οχι μονο φωτογραφιες
grimpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Γιατί νομίζεις έχω καμιά υποχρέωση απέναντι σου για να σου δίνω τις πληροφορίες μου; :lol: Οποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει, και θα βρει. Απλα πράγματα. Δεν ανέβασα post στις ειδήσεις για να κάτσω να δώσω πλήρες πηγές και πληροφορίες. Το τι κάνεις με την ζωή σου, ποσώς με ενδιαφέρει. Συνεχίζω να απολαμβάνω την πλήρη άγνοια σου σε αυτά που προανέφερα.
euklidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Γιατί νομίζεις έχω καμιά υποχρέωση απέναντι σου για να σου δίνω τις πληροφορίες μου; :lol: Οποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει, και θα βρει. Απλα πράγματα. Δεν ανέβασα post στις ειδήσεις για να κάτσω να δώσω πλήρες πηγές και πληροφορίες. Το τι κάνεις με την ζωή σου, ποσώς με ενδιαφέρει. Συνεχίζω να απολαμβάνω την πλήρη άγνοια σου σε αυτά που προανέφερα. To να ανεβαζεις αβασιμες ειδησεις για να τιμησεις τις αγορες σου ομως περνεις και αλλους στο λαιμο σου... Η μονη ειδηση που σιγουρα ισχυει και εχει δωσει η ιντελ ειναι οτι οι επερχομενοι ι9 θα βγουν σε 1366 και οτι σε 1156 θα περασουν οι c2d. Τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο. Τωρα ανοριμοτητες του στυλ "δεν σου δινω τις πληροφοριες μου" με κανουν να αναρωτιεμαι για την ηλικια σου... Αμα μαθω θα το πεις στον μπαμπα σου; χαχαχαχα
pcos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν γνωρίζεις την ίδια προσωπικότητα στο Video και στην Photo, τότες πρέπει να βάλεις γυαλιά, τέτοιο φρύδι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Έχει πλάκα πάντως να βλέπεις fanboys της Intel, και να μην ξέρουν ούτε ένα δημόσιο πρόσωπο από την εταιρεία. εχεχεχε, σωστα αυτος, και ο συγχωρεμενος καραμαν-αλης
MasterX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Αδερφια το εχω ξαναπει..Τα pc δεν ειναι επενδυση..Αγοραζεις αυτο που χρειαζεσαι σημερα στην πιο συμφερουσα σημερινη τιμη.. Με τα παραπανω πας καρφι σε socket 1156 και i5 750 και εαν σου περισσευουν για τσαχπινιες τσιμπας κ εναν ssd... μαζί σου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 και οτι σε 1156 θα περασουν οι c2d. μην τα λες έτσι, μοιάζει με αυτό που είχες πει ότι οι Core i5 είναι Core 2 Quad rebranded...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.