Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 6 πυρήνες με HT= 12 threads
grimpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ποιος σου είπε ότι το HT έχει καμιά σχέση με πραγματικούς πυρήνες; Μια παλιά τεχνολογία από τους Pentium 4 είναι την οποία πληρώνετε 100 ευρώ παραπάνω σε κόστος γιατί έτσι γουστάρει η Intel, με αποκλειστικό σκοπό να μην αφήνει τους πραγματικούς πυρήνες να κάθονται σε περιπτώσεις μεγάλων loads και βαριου Multitasking. Σε πολλές περιπτώσεις πραγματικών multithreaded εφαρμογών, οι επιδόσεις πέφτουν με το HT παρά αυξάνονται. Ξυπνήστε. Παιδια, εχω μια ερωτηση...Αφου οι i7 με το Hyper-Threading αποκτουν στην ουσια 8 πυρηνες και μπορουν να εκτελουν πολλες εργασιες ταυτοχρονα(διορθωστε με αν κανω λαθος), τοτε τι παραπανω θα εχουν οι 6 πυρηνες των επερχομενων i9;
le_bron Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Παιδια σας ευχαριστω ολους. Επειδη μπερδευτικαμε ο ssd ειναι για τον αδερφο μου που παει για i7 860 η i5 750. Καρτα γραφικων θελω εγω και λεω να δωσω τωρα την 4850 που πιανει κανα 60αρι ακομα και να παρω 4890 μια που θα βαλω υδροψυξη να την τρελανω στο o/c. grιmpr για αυτο ποια ειναι η γνωμη σου?
mihachris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ποιος σου είπε ότι το HT έχει καμιά σχέση με πραγματικούς πυρήνες; Μια παλιά τεχνολογία από τους Pentium 4 είναι την οποία πληρώνετε 100 ευρώ παραπάνω σε κόστος γιατί έτσι γουστάρει η Intel, με αποκλειστικό σκοπό να μην αφήνει τους πραγματικούς πυρήνες να κάθονται σε περιπτώσεις μεγάλων loads και βαριου Multitasking. Σε πολλές περιπτώσεις πραγματικών multithreaded εφαρμογών, οι επιδόσεις πέφτουν με το HT παρά αυξάνονται. Ξυπνήστε. Απ' οτι εχω διαβασει στο forum αυτο εχω καταλαβει και αυτο λενε οι περισσοτεροι. Δεν ειπα οτι ειναι πραγματικοι πυρηνες, και γι'αυτο ρωτησα, επειδη δεν ημουν σιγουρος.
pcos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ετσι ακριβως, αλλα μονο σε λιγες περιπτωσεις αυξανουν οι επιδοσεις
le_bron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν περιμένεις για μια 5850; Γιατι δεν ειμαι φανατικος gamer και η 5850 δε θα κανει 180 που εχει η 4890 (την ειχε το eworld ροσφορα 155!). Αραια και που παιζω games και για αυτο με βολεψε η 4850 που επαιξα το cod4 full ολα με 80 fps αλλα στο gta iv τα βρηκε πολυ σκουρα. Ε και λεω αν πουλησω την 4850 να παρω με αλλα 60-70 ευρω μια 4890 να την παω 1000mhz οταν ερθει η υδροψυξη να ειμαι κομπλε για 2-3 χρονια! Τι λες να το κανω η να περιμενω?
grimpr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Και όλα αυτά (νερά,4890) για το Grand Theft Auto;....
pcos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 περιμενεις μεχρι τις γιορτες, δεν ξερεις τι μπορει να φερει ο Αι Βασίλης
le_bron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Και όλα αυτά (νερά,4890) για το Grand Theft Auto;.... E τα νερα ειναι πιο πολυ γιατι θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και μου παραπονιεμαι. Εχω απο το πασχα να μου κανω δωρο που πηρα το Ομνια.
Romer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μιας και το thread είναι σχετικό με i5 ας κάνω έδω την ερώτηση μου . Έχω πάρει έναν intel i5 και μαζί πηρα και μια artic silver 5 πάστα αλλά απ'οτι βλέπω η ψήκτρα έχει πάνω της pre applied πάστα. Αξίζει να την βγάλω για να βάλω αυτή που πήρα κι αν ναι πώς τη βγάζω με πανάκι και λίγο οινόπνευμα ή μπορει να κάνω ζημια ;;;
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αφού την έχεις πάρει ήδη την AS5, βάλ' την, εγώ την προτιμώ από αυτές που συνοδεύουν τις stock ψύκτρες. Ακόμα και με σκέτο χαρτί μπορείς να την καθαρίσεις, αλλά με λίγο οινόπνευμα είναι καλύτερα.
Romer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Οκ θα την καθαρίσω και θα βάλω λίγη ac5 στο κέντρο του i5
le_bron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Φιλε ποια ψυκτρα πηρες? Εγω δεν βρισκω για s1156...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.