antonisid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας.Σιγουρα πολλοι απο δω μέσα εχετε διαβασει οπως κι εγω turorials απο το http://www.w3schools.com Σημερα παρατηρησα οτι μπορεις να παρεις και πιστοποιητικό γνώσεων για διάφορες ενοτητες του web development.Ηθελα να ρωτησω καταρχειν αν εχει συμμετασχει κανεις και δευτερον -επειδη ειναι επι πληρωμη- αν έχει καποια αξία.Σιγουρα βεβαια για εκεινους που εχουν πτυχιο ανωτατης εκπαιδευσης δε μπορει ν αποτελει καποιο σημαντικό "χαρτι" και γι αυτο το σκεφτομαι να λαβω μερος ή όχι. Την αποψη σας λοιπον.... http://www.w3schools.com/cert/default.asp
djsolid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γνώμη μου είναι πως αυτα τα πιστοποιητικά δεν έχουν μεγάλη (ίσως και καμία) αξία και τα 75$ είναι τζάμπα λεφτά. Το κάλυτερο για εμένα είναι η δουλειά που έχεις κάνει και τα sites που έχεις φτιαξει είτε αυτά ειναι επαγγελματικά είτε είναι προσωπικά.
alexandr0s Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω με τον djsolid. Από την άλλη ότι πιστοποιητικά και να έχεις πουλάνε. Και ένα πελάτη παραπάνω να βγάλεις λόγο 'πιστοποιητικού' τα έχει βγάλει τα λεφτά σου.
djsolid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Από την άλλη ότι πιστοποιητικά και να έχεις πουλάνε. Και ένα πελάτη παραπάνω να βγάλεις λόγο 'πιστοποιητικού' τα έχει βγάλει τα λεφτά σου. Αυτό ισχύει, αλλά όπως το είπες για να "βγάλεις" πελάτη θα πρέπει να έχεις πολλά πιστοποιητικά (γιατί ένα δεν αρκεί) == Περισσότερα Λεφτά. Και όσο πιο μικρής βαρύτητας είναι τόσο περισσότερα πρέπει να έχεις. Με αυτό το σκεπτικό το είπα.
antonisid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν λετε πελατη εννοειτε καποιος που θ αναθεσει σε σας πχ να του φτιάξετε την σελιδα? Νομιζω δε παιζει κανενα ρολο το πιστοποιητικό , γιατι πολυ απλά ο πολυς ο κοσμος δε ξερεις (λογικο ειναι) τι ειναι Php,xml,sql κτλ....
StavrosD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ακριβώς επειδή δεν ξέρει ο κόσμος τι είναι αυτά, θα εντυπωσιάζονται όταν λέει κάποιος ότι είναι "πιστοποιημένος".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.