louros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 εχω το htc hd με λογισμικο windows mobile. το θέμα είναι ότι το σερφάρισμα είναι πολύ αργό και με operα και με ie.Τί μπορώ να κάνω?Γίνεται αντί windows mobile να περάσω linux?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Mπορεις να κατεβασεις τον Οπερα Μινι. Εγω εχω αυτον, συν τον κλασικο Οπερα και ειναι αχτυπητο διδυμο, ο καθενας στον τομεα του. Κατεβασε τον και θα καταλαβεις. Οσο για linux, οχι δεν νομιζω πως γινεται κατι τετοιο. Τελος ο i.e. στην εκδοση του για winmo ειναι κατα την γνωμη μου ο,τι χειροτερο.
louros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Mπορεις να κατεβασεις τον Οπερα Μινι. Εγω εχω αυτον, συν τον κλασικο Οπερα και ειναι αχτυπητο διδυμο, ο καθενας στον τομεα του. Κατεβασε τον και θα καταλαβεις. Οσο για linux, οχι δεν νομιζω πως γινεται κατι τετοιο. Τελος ο i.e. στην εκδοση του για winmo ειναι κατα την γνωμη μου ο,τι χειροτερο. 8anx dude!!!! Τώρα πάει σφαίρα! Μήπως ξέρεις και πως μπορώ να δς video απο youtube απο opera mini? Επειδη μου τα ανοίγει μέσω ie.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορεις γιατι δεν υποστηριζει flash. Η default εφαρμογη του youtube δεν σε καλυπτει? Αλλιως μπορεις να κανεις ενα "πειραγμα" στον Opera τον κλασικο για να τα παιζει. Στην θεωρια βεβαια γιατι προσωπικα δεν μου πετυχε οταν το προσπαθησα..
louros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορεις γιατι δεν υποστηριζει flash. Η default εφαρμογη του youtube δεν σε καλυπτει? Αλλιως μπορεις να κανεις ενα "πειραγμα" στον Opera τον κλασικο για να τα παιζει. Στην θεωρια βεβαια γιατι προσωπικα δεν μου πετυχε οταν το προσπαθησα.. ευχαριστώ και πάλι φίλε μου! Εκανες τη συσκευή μου υπερχρήσιμη! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ---------- πωπω μιλάμε καμιά σύγκριση το opera mini με τα άλλα!
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ και πάλι φίλε μου! Εκανες τη συσκευή μου υπερχρήσιμη! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ---------- πωπω μιλάμε καμιά σύγκριση το opera mini με τα άλλα! Και περιμενε να βγει και επισημα ο 5. Εγω που δοκιμασα τον Beta τον βρισκω κλασης ανωτερο, και φαντασου πως ηδη θεωρω τον 4 σουπερ!
Vasilisxd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μπούχου μπουχού, σερφάρισμα με Htc συσκευή ; Εγώ και τον mini τον βρίσκω τελείως δύσχρηστο
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μπούχου μπουχού, σερφάρισμα με Htc συσκευή ;Εγώ και τον mini τον βρίσκω τελείως δύσχρηστο Που δυσκολευεσαι δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.