Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή iso σε cd - dvd

ΜΑΝΟΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά . Εχω σε μορφή iso κάποια προγράμματα οπως office microsoft αι θέλω να τα μετατρέψω - γράψω σε cd - dvd για να μπορω μετά να τα βάλω σε οποιδήποτε pc για εγκατάσταση ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:12 ----------

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα κάνω μετατροπή ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση αλλα δεν μπορώ να το κάνω με το nero express που εχω δεν υπάρχει πουθενά καμία καρτέλα στο προγραμμά του που να λέει για μετατροπή iso ? Eχει τις κλασσικές οπως cd δεδομένων dvd δεδομένων αντιγραφή . Εγω θέλω το αρχείο iso να γίνει μετατροπή σε ενα απλο cd οπου θα μπορώ μετα να το δώσω κάπου και να κάνουν εγκατάσταση για παράδειγμα το office .

Δημοσ.

Μανολη, αν ανοιξεις το nero και πας εκει που λεει image burn και φορτοσεις το image μπορεις να το γραψεις σε cd ή dvd οτι εσυ θες.. αρκει να μην ειναι πανω απο 800ΜΒ κ θες να το γραψεις σε cd... ;-)

Δημοσ.
Κατέβασε το imgburn και μετά απλά επιλέγεις write image file to disc και τα υπόλοιπα τυφλοσούρτης..

και το imgburn ειναι πολυ καλο προγραμμα το χρησιμοποιω και αυτο αλλα αν θελει ο μανολης να γραψει απλα ενα iso τωρα και τελος, δλδ αν δε το χρησιμοποιει συχνα, δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να κατεβασει εξτρα προγραμμα μονο για αυτο.. και με το νερο θα κανει τη δουλεια του αφου το εχει ηδη.. ;)

Δημοσ.

Για δοκιμασε το Alcohol 100% σε καποιο σημειο δεχεται οτιδηποτε τετοιου στυλ αρχειο.Ακομα ακομα σε επιτρεπει να δημιουτγησεις μια πλασματικη (εικονικι) συσκευη cd που ομως λειτουργει σαν αληθινη. Κανεις mount το αρχειο και μετα το βλεπεις σαν να το ειχες καψει και απο εκει κανεις οτι θελεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Για δοκιμασε το Alcohol 100% σε καποιο σημειο δεχεται οτιδηποτε τετοιου στυλ αρχειο.Ακομα ακομα σε επιτρεπει να δημιουτγησεις μια πλασματικη (εικονικι) συσκευη cd που ομως λειτουργει σαν αληθινη. Κανεις mount το αρχειο και μετα το βλεπεις σαν να το ειχες καψει και απο εκει κανεις οτι θελεις.

Ο φίλος έχει ήδη το nero και ψάχνει για burn Μέσω αυτού. Αλλιώς, καλύτερα να κατεβάσει το imgburn που τα κάνει ΟΛΑ και είναι και freeware!

Υποστηρίξτε τους Independent Developers!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...