Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέων οθονών μέχρι 1200 ευρώ

mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γειά χαραντάν,

χρειάζομαι να αγοράσω 2 οθόνες από 24" και πάνω μέχρι τα 1200 περίπου ευρώ έκαστος βεβαίως.

Τί μου προτείνετε?

Θα χρησιμοποιηθεί ευρέως για DTP (Σελιδοποίηση) και λίγο Photoshop τονική/χρωματική διόρθωση.

Τώρα το ζητούμενο ποιό είναι:

έχουμε αγοράσει ήδη στο παρελθόν 2 Eizo (S2411), οι οποίες όμως οθόνες

δεν καλιμπράρονται, τουλάχιστον δεν τα κατάφερε κανένας τεχνικός που έφερα.

Και μάλιστα δεν έχει αποτέλεσμα ούτε με το Eye One calibrator της Gretag-Macbeth που έχω στην κατοχή μου.

Θέλω κάποια οθόνη λοιπόν που να καλιμπράρεται FOR SURE με το calibrator που διαθέτω.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και προτάσεις...

Φιλικά

Δημήτρης

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά στο site του κατασκευαστή του calibrator δεν πρέπει να έχει λίστα με οθόνες που μπορεί να calibrάρει ή όχι? εκτός βέβαια αν είναι άμπαλος ο τεχνικός...

τώρα με 1200 each παίρνεις και 30αρια monitors που έχουν 2560χ1600 ανάλυση η οποία θα σε βολέψει αρκετά...

Δημοσ.

mitridi γιατι δεν καλιμπραροντε; Εχω επισης το eye-one και ειναι πολυ απλη η διαδικασια. Δεν νομιζω πως υπαρχει monitor που δεν καλιμπραρεται! Απ οτι φαινεται οι τεχνικοι ηταν αμπαλοι...

Δημοσ.

guys, είχα φέρει φίλο που έχει PhD στην Διαχείριση χρώματος, έναν άλλον Γερμανό τεχνικό mega geek αλλά κι εγώ είχα επιχειρήσει να φέρω τις οθόνες σε ένα επίπεδο να είναι ανεκτά τα χρώματα, χωρίς αποτέλεσμα.

Για να διευκρινήσω οτι είμαι γραφίστας και η λέξη ΧΡΩΜΑ είναι μεγάλο κεφάλαιο για μας.

Όσοι είναι συνάδελφοι, θα με καταλάβουν...

Δημοσ.

για samsung xl24 υπάρχει περιθώριο? δεν εχω προσωπική εμπειρία άλλα έχω ακούσει/διαβάσει πολύ θετικά πράγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρα πολύ ακριβές γμτ, στην Ελλάδα τουλάχιστον...

οι μόνες LED που αξίζουν, πχ της LG είναι gtp...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...