panosxry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 χαχα κάτι τέτοια συναντάω όποτε παίζω blind pick . ελπίζω με το team builder που θα έρθει να μπορείς να παίζεις πλέον παιχνίδια της προκοπής (aka less trolling)^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 παιζω το πρωτο το πρωι. κλειδωνουνε fiora - teemo - pantheon όλοι top στο chat. κανω leave παω απο 0 στους - 3. μπαινω στο δευτερο μια χαρα picks παιζω μεχρι το 10 και μου κοβεται το ιντερνετ για κανα 3ωρο. leave παλι. welcome to bronze 3. καταστροφη. btw οποιος παιζει πολυ gragas, ποιο item παει να βγαλει πρώτα? lich bane για mana? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 παιζω το πρωτο το πρωι. κλειδωνουνε fiora - teemo - pantheon όλοι top στο chat. κανω leave παω απο 0 στους - 3. μπαινω στο δευτερο μια χαρα picks παιζω μεχρι το 10 και μου κοβεται το ιντερνετ για κανα 3ωρο. leave παλι. welcome to bronze 3. καταστροφη. btw οποιος παιζει πολυ gragas, ποιο item παει να βγαλει πρώτα? lich bane για mana? athena δεν παιζω απλα αυτο βγαζουν πρωτο συνηθως lb για κανεναν λογο πρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 lb μονο το ψαρι νομιζω βγαζει πρωτο.Deathcap μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 αξιζει το 15ευρω για μεταφορα στο West η τσαμπα τα λεφτα?Τωρα τελευταια silver-low gold εχει γεμισει trollers ο eune.Aπο ping πως θα ειμαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα Ειναι γνωστο αλλωστε οτι στο silver/gold του EUW παιζουν σαν Diamonds αλλα δεν τους αφηνει το lag του server 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ξερουμε πως θα ειναι το ranked system στη season 4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 οπως ηταν αλλα θα πεφτεις και τωρα θα κλεγονται οτι πεφτουμε λογο troll και s5 θα αλλαξει τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα Ειναι γνωστο αλλωστε οτι στο silver/gold του EUW παιζουν σαν Diamonds αλλα δεν τους αφηνει το lag του server αχαχαχαχαχαχα...εχω κλαψει με τις τελευταιες σου ατακες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ξερουμε πως θα ειναι το ranked system στη season 4 ? Πεφτεις tier πλεον ( εχοντας safety net παλι αλλα με συγκεκριμενο αριθμο απο ηττες) οπως ο ειπε ο νατσος αλλα δεν υπαρχει κ clamping που σημαινει οτι κανεις grind k ανεβαινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 αξιζει το 15ευρω για μεταφορα στο West η τσαμπα τα λεφτα?Τωρα τελευταια silver-low gold εχει γεμισει trollers ο eune.Aπο ping πως θα ειμαι? Τωρα λογικα ειναι να υπαρχουν τριολλς φιλε.Ειναι η χειροτερη περιοδος για να ανεβεις ελο.Γιατι υπαρχουν αυτοι που tryharνταρουν να ανεβουν ελο,και υπαρχουν και αυτοι που δεν τους ενδιαφερει αν θα ανεβουν ελο[δεν προσπαθουν καθολου[πχ ειναι silver 3,η gold 5].Οποτε μερικοι απλα δοκιμαζουν champs ,και αλλοι tryharδαρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 trolling και afking ειναι προνομιο ελληνων και πολωνων κυριως απ οτι εχω δει.Υπαρχει περιπτωση στο west να αποφυγω τετοια φαινομενα η οχι?Τα wins δεν με νοιαζουν,με ενδιαφερει να γινονται καλα games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Πεφτεις tier πλεον ( εχοντας safety net παλι αλλα με συγκεκριμενο αριθμο απο ηττες) οπως ο ειπε ο νατσος αλλα δεν υπαρχει κ clamping που σημαινει οτι κανεις grind k ανεβαινεις What is clamping?Θα παιρνεις κανονικα 25 ποντους σε ξαθε game και ας εχεις αρνητικο mmr? Ακουσα για 10 ηττες για να πεσεις,10 ηττες συνεχομενες ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 What is clamping?Θα παιρνεις κανονικα 25 ποντους σε ξαθε game και ας εχεις αρνητικο mmr? Ακουσα για 10 ηττες για να πεσεις,10 ηττες συνεχομενες ή οχι? clamping και grind ουτε εγω καταλαβα τι ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 clamping και grind ουτε εγω καταλαβα τι ειναι! Clamping είναι όταν στο division 1 του κάθε tier σου δίνει λιγότερα LP με σκοπό να αποδείξεις ότι αξίζεις το επόμενο tier π.χ. από gold σε platinum. Απ' ότι διάβασα, αυτό θα ισχύει μόνο στο diamond 1. Τώρα για το grind δεν ξέρω τι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις