Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχα κάτι τέτοια συναντάω όποτε παίζω blind pick :-D . ελπίζω με το team builder που θα έρθει να μπορείς να παίζεις πλέον παιχνίδια της προκοπής (aka less trolling)^^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιζω το πρωτο το πρωι. κλειδωνουνε fiora - teemo - pantheon όλοι top στο chat. κανω leave παω απο 0 στους - 3. μπαινω στο δευτερο μια χαρα picks παιζω μεχρι το 10 και μου κοβεται το ιντερνετ για κανα 3ωρο. leave παλι. welcome to bronze 3. καταστροφη. 

btw οποιος παιζει πολυ gragas, ποιο item παει να βγαλει πρώτα? lich bane για mana?

• Like 1

παιζω το πρωτο το πρωι. κλειδωνουνε fiora - teemo - pantheon όλοι top στο chat. κανω leave παω απο 0 στους - 3. μπαινω στο δευτερο μια χαρα picks παιζω μεχρι το 10 και μου κοβεται το ιντερνετ για κανα 3ωρο. leave παλι. welcome to bronze 3. καταστροφη. 

btw οποιος παιζει πολυ gragas, ποιο item παει να βγαλει πρώτα? lich bane για mana?

athena δεν παιζω απλα αυτο βγαζουν πρωτο συνηθως lb για κανεναν λογο πρωτο

Φυσικα 

Ειναι γνωστο αλλωστε οτι στο silver/gold του EUW παιζουν σαν Diamonds αλλα δεν τους αφηνει το lag του server

αχαχαχαχαχαχα...εχω κλαψει με τις τελευταιες σου ατακες 

Ξερουμε πως θα ειναι το ranked system στη season 4 ?

Πεφτεις tier πλεον ( εχοντας safety net παλι αλλα με συγκεκριμενο αριθμο απο ηττες) οπως ο ειπε ο νατσος αλλα δεν υπαρχει κ clamping που σημαινει οτι κανεις grind k ανεβαινεις

αξιζει το 15ευρω για μεταφορα στο West η τσαμπα τα λεφτα?Τωρα τελευταια silver-low gold εχει γεμισει trollers ο eune.Aπο ping πως θα ειμαι?

Τωρα λογικα ειναι να υπαρχουν τριολλς φιλε.Ειναι η χειροτερη περιοδος για να ανεβεις ελο.Γιατι υπαρχουν αυτοι που tryharνταρουν να ανεβουν ελο,και υπαρχουν και αυτοι που δεν τους ενδιαφερει αν θα ανεβουν ελο[δεν προσπαθουν καθολου[πχ ειναι silver 3,η gold 5].Οποτε μερικοι απλα δοκιμαζουν champs ,και αλλοι tryharδαρουν.

trolling και afking ειναι προνομιο ελληνων και πολωνων κυριως απ οτι εχω δει.Υπαρχει περιπτωση στο west να αποφυγω τετοια φαινομενα η οχι?Τα wins δεν με νοιαζουν,με ενδιαφερει να γινονται καλα games...

Πεφτεις tier πλεον ( εχοντας safety net παλι αλλα με συγκεκριμενο αριθμο απο ηττες) οπως ο ειπε ο νατσος αλλα δεν υπαρχει κ clamping που σημαινει οτι κανεις grind k ανεβαινεις

What is clamping?Θα παιρνεις κανονικα 25 ποντους σε ξαθε game και ας εχεις αρνητικο mmr?

Ακουσα για 10 ηττες για να πεσεις,10 ηττες συνεχομενες ή οχι?

What is clamping?Θα παιρνεις κανονικα 25 ποντους σε ξαθε game και ας εχεις αρνητικο mmr?

Ακουσα για 10 ηττες για να πεσεις,10 ηττες συνεχομενες ή οχι?

clamping και grind ουτε εγω καταλαβα τι ειναι!

clamping και grind ουτε εγω καταλαβα τι ειναι!

Clamping είναι όταν στο division 1 του κάθε tier σου δίνει λιγότερα LP με σκοπό να αποδείξεις ότι αξίζεις το επόμενο tier π.χ. από gold σε platinum. Απ' ότι διάβασα, αυτό θα ισχύει μόνο στο diamond 1. Τώρα για το grind δεν ξέρω τι είναι :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...