filetos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Όχι ρε παιδιά, ποιο τέλος του LoL, καθήστε να δούμε τι και πως με το game να παίξουμε κιόλας και βλέπουμε Εγώ προσωπικά παίζω LoL πολύ χαλαρά όποτε και δεν έχω κάποια άποψη αλλά και πάλι ας μην προτρέχουμε μιας και το LoL είναι το πιο δημοφιλές MOBA αυτην την στιγμή. Είπα μήπως είναι.... και όχι ότι είναι το τέλος. Μην ξεχνάμε ότι το LOL έχει 35 εκτ παίχτες.... Αλλά από την άλλη blizzard είναι αυτή...και έτσι όπως είναι στο video είναι κατά πολύ ανώτερο το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 gold V -> gold II σήμερα, έτοιμο , 2 μέρες και plat και το smurf xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είπα μήπως είναι.... και όχι ότι είναι το τέλος. Μην ξεχνάμε ότι το LOL έχει 35 εκτ παίχτες.... Αλλά από την άλλη blizzard είναι αυτή...και έτσι όπως είναι στο video είναι κατά πολύ ανώτερο το game Σε 2 λεπτα βιντεο το εκοψες οτι ειναι κατα πολυ ανωτερο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σε 2 λεπτα βιντεο το εκοψες οτι ειναι κατα πολυ ανωτερο? Αν το παρατηρήσεις καλύτερα το 2λεπτο και αν όντως ισχύουν αυτά που μέχρι στιγμής έχουν πει στην Blizzcon - γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη - θεωρώ ότι θα ναι καλό να δούμε και την beta πρώτα ομως και μετά κρίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 one for all ---> 5x5 blitz. yolo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μήπως ήρθε το τέλος του LOL??? Heroes of the Storm με όλους τους ήρωες της BLIZZARD (WOW-STARCRAFT-DIABLO)http://www.youtube.com/watch?v=f_fAkO3WOSY Αν το παρατηρήσεις καλύτερα το 2λεπτο και αν όντως ισχύουν αυτά που μέχρι στιγμής έχουν πει στην Blizzcon - γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη - θεωρώ ότι θα ναι καλό να δούμε και την beta πρώτα ομως και μετά κρίνουμε Να 'σαι καλά φίλε... Εμείς εδώ LOL παίζουμε και για LOL μιλάμε. Καλή συνέχεια στο νήμα των Ηρώων της καταιγίδας και της χιονοθύελλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 one for all ---> 5x5 blitz. yolo one for all ---> 5x5 zilean yol10times Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Να 'σαι καλά φίλε... Εμείς εδώ LOL παίζουμε και για LOL μιλάμε. Καλή συνέχεια στο νήμα των Ηρώων της καταιγίδας και της χιονοθύελλας.Δεν συνεχιζω Δεν συνεχίζω όντως γιατί βγαίνω off topic. (ήθελα να ξέρα πάντα τόσο είρωνας είσαι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 one for all ---> 5x5 zilean yol10times what if i told you that you can buy a g.a. for each zilean. #_#" Δεν συνεχίζω όντως γιατί βγαίνω off topic. (ήθελα να ξέρα πάντα τόσο είρωνας είσαι?) Το 'χω και αυτό... Εμφανής νομίζω ο σκοπός του μυνήματός σου. Περίμενες κάποια διαφορετική αντιμετώπιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 what if i told you that you can buy a g.a. for each zilean. #_#" Το 'χω και αυτό... Εμφανής νομίζω ο σκοπός του μυνήματός σου. Περίμενες κάποια διαφορετική αντιμετώπιση? εχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Αμα πεσουν γαμωσταυριδια πειτε μου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Αν το παρατηρήσεις καλύτερα το 2λεπτο και αν όντως ισχύουν αυτά που μέχρι στιγμής έχουν πει στην Blizzcon - γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη - θεωρώ ότι θα ναι καλό να δούμε και την beta πρώτα ομως και μετά κρίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Αμα πεσουν γαμωσταυριδια μειτε μου. Τι γαμωσταυρίδια να πέσουν μωρέ? Χέστηκε η Φατμέ στο Γιενή Τζαμί τώρα για ένα comment... Απλά όταν είδα το επικό "Μήπως ήρθε το τέλος του LOL???" και μου 'ρθαν εικόνες Λιακόπουλου να μιλάει για τα ελοχιμ στο εξτρα3 δεν κρατήθηκα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Τελευταιο game του promotion και ενω ειμαστε πολυ μπροστα,victory καραμπινατο δηλαδη, η lux μας αποφασισε να παει afk μεχρι το τελος του παιχνιδιου.... Παω να παιξω κανα single player.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εγώ δεν έρχομαι να φαρμάρω στις λωρίδες σας. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΡΜΑΡΕΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΟΥ? (τσαντίλα άπειρου jungler που βλέπει τύπους που γκρινιάζουν για gank να του τρώνε το camp που βαράει εκείνη την ώρα απλά για να του σπάσουν τα νεύρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις