3leven Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Armor εχεις απο τα runes Lifesteal εχεις απο τα quints + το heal του Q Για speed εχεις Ghost και Ε , εισαι πολυ πιο mobile απο πολλους champs MR δεν χρειαζεσαι αν δεν εχεις καποιον που κανει magic damage top Στο lane , στα 3 πρωτα lvls ειναι τυχη ναι ακομα κ με full fury μπορει να μην κατσουν τα crits Οταν ομως βγαλεις 1-2 items η τυχη σταματαει Τον δοκιμασα με full crit dmg runes αλλα οσο op ειναι late game τοσο δυσκολος ειναι early game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τα crit runes ειναι αχρηστα, ο tryndamere scalaρει με attack speed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια εχετε προβλημα στη συνδεση με το Lol τωρα? δεν ξερω αλλα πρωτη φορα μου βγαζει αυτο http://prntscr.com/22ivvz και δεν με αφηνει να συνδεθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ρε σεις και ο teemo ειναι σπαστικος αλλα οχι μονο vs trynda.... Εγω σημερα τον δοκιμασα με ls quints , mixed ad as marks, και mr armor τα υπολοιπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Edward πίσω στους Gambit απ' ότι φαίνεται. Let's see 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 αλήθεια? για αυτό έπαιζε μαζί με alex ich χθες το απόγευμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ηλίθια ιδέα να παίζεις την Annie sup, πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μας επεισες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ξέρουμε πότε αρχίζει η 4η σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Η 4η ως 4η μπορει να αρχισει και Φλεβαρη επισημα Στις 11 τελειωνει η 3η , οποτε και ξεκιναει το preseason της 4ης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Παιδες, ειμαι 81 LP Silver 1.. Αν ψηνει κανεις duo να με βοηθησει λιγο στο promotion για Gold, ας με κανει add (eune) : DeluminatoR 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosxry Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ψήνεται κανείς για mystery gift trade? θα γράφω στο status "mystery gift", όσοι με έχουν στην friend list στείλτε μήνυμα στο chat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Για οσους θελουν να δουν τον Forgiven με την νεα του ομαδα http://www.twitch.tv/kaostv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μήπως ήρθε το τέλος του LOL??? Heroes of the Storm με όλους τους ήρωες της BLIZZARD (WOW-STARCRAFT-DIABLO)http://www.youtube.com/watch?v=f_fAkO3WOSY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Όχι ρε παιδιά, ποιο τέλος του LoL, καθήστε να δούμε τι και πως με το game να παίξουμε κιόλας και βλέπουμε Εγώ προσωπικά παίζω LoL πολύ χαλαρά όποτε και δεν έχω κάποια άποψη αλλά και πάλι ας μην προτρέχουμε μιας και το LoL είναι το πιο δημοφιλές MOBA αυτην την στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις