Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Του μηνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Κάποιος είχε ποστάρει παλαιότερα μια ιστοσελίδα στην οποία, μεταξύ άλλων στοιχείων, μπορούσες να δεις πότε έπαιξες ranked τελευταία φορά και πόσος χρόνος απομένει μέχρι το demote.Τη θυμάται κανείς;Επειδή ξεχνιέμαι συνέχεια. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Κάποιος είχε ποστάρει παλαιότερα μια ιστοσελίδα στην οποία, μεταξύ άλλων στοιχείων, μπορούσες να δεις πότε έπαιξες ranked τελευταία φορά και πόσος χρόνος απομένει μέχρι το demote.Τη θυμάται κανείς;Επειδή ξεχνιέμαι συνέχεια. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! quickfind.kassad.in 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μεχρι ποτε μπορουμε να δωσουμε/παρουμε mystery gifts? Υ.Γ. Ψηνεται κανεις για ανταλλαγη mystery gifts 1:1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 11 Νοέμβρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μεχρι ποτε μπορουμε να δωσουμε/παρουμε mystery gifts? Υ.Γ. Ψηνεται κανεις για ανταλλαγη mystery gifts 1:1 Εγω αλλα σε λιγες μερες ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εγω αλλα σε λιγες μερες ^^ Αν δε σε έχω ήδη στην friend list δε νομίζω ότι προλαβαίνουμε, γιατί πρέπει να σε έχω τουλάχιστον 2 βδομάδες φίλο προτού σου/μου κάνω(εις) gift. 11 Νοέμβρη. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phenomenal12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γνωμες για Οrianna support?? Την δοκιμασα μιας και ειναι στους free και ειχα καλα αποτελεσματα...Επισης κανεις πολυ ευκολα zone το αντιπαλο carry...Worth buying? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γνωμες για Οrianna support?? Την δοκιμασα μιας και ειναι στους free και ειχα καλα αποτελεσματα...Επισης κανεις πολυ ευκολα zone το αντιπαλο carry... Worth buying? Meh Αν την βλεπεις ως support οχι Ειναι squishy Το μονο που εχεις χωρις AP ειναι τα AA σου στο early game , Q και Shield Χαλαει αρκετο mana για να κανεις αυτα που θελεις χωρις regen και θα κανεις κ push το lane στις περισσοτερες περιπτωσεις Ειναι μια Lulu στο κακο version ( μιλωντας παντα ως support ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Worth buying σαν mid εννοείται. Σαν support plz don't. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 best top atm trynda?Η μονο εγω νομιζω οτι ειναι απιστευτο op? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τσεκαρε πριν 2 pages:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 οντως,εχω παιξει καποια ματς ο τυπος ειναι απλα op.Οτι και να του βαλεις σε runes μετραει.attack speep και life steal quint,full damage,attack speed k damage,οτι και να βαλεις απλα ξεκωλιαζει οτιδηποτε.Με jax απλα κανεις Ε away οταν κανει το dodge και μετα μπαινεις,με garen μετα απο την q κανεις max W και οποτε παει για combo το πατας,bb και αυτος. Ποια εινι τα καλυτερα runes για δαυτον?attack speed και life steal quints?Η μηπως attack speed και damage quints και ξεκινας με dorans shield? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Atk speed Marks και μπλε ( αν δεν θες MR ) Armor κιτρινα Lifesteal quints φανταζομαι Ghost Ignite/Exhaust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 full damage δεν λεει εε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις