Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κάποιος είχε ποστάρει παλαιότερα μια ιστοσελίδα στην οποία, μεταξύ άλλων στοιχείων, μπορούσες να δεις πότε έπαιξες ranked τελευταία φορά και πόσος χρόνος απομένει μέχρι το demote.Τη θυμάται κανείς;Επειδή ξεχνιέμαι συνέχεια. :P

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιος είχε ποστάρει παλαιότερα μια ιστοσελίδα στην οποία, μεταξύ άλλων στοιχείων, μπορούσες να δεις πότε έπαιξες ranked τελευταία φορά και πόσος χρόνος απομένει μέχρι το demote.Τη θυμάται κανείς;Επειδή ξεχνιέμαι συνέχεια. :P

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

quickfind.kassad.in :)

• Like 1

Εγω αλλα σε λιγες μερες ^^

Αν δε σε έχω ήδη στην friend list δε νομίζω ότι προλαβαίνουμε, γιατί πρέπει να σε έχω τουλάχιστον 2 βδομάδες φίλο προτού σου/μου κάνω(εις) gift.

11 Νοέμβρη.

Thanks

Γνωμες για Οrianna support?? 

Την δοκιμασα μιας και ειναι στους free και ειχα καλα αποτελεσματα...Επισης κανεις πολυ ευκολα zone το αντιπαλο carry...
Worth buying?

Γνωμες για Οrianna support?? 

Την δοκιμασα μιας και ειναι στους free και ειχα καλα αποτελεσματα...Επισης κανεις πολυ ευκολα zone το αντιπαλο carry...

Worth buying?

Meh 

Αν την βλεπεις ως support οχι

Ειναι squishy

Το μονο που εχεις χωρις AP ειναι τα AA σου στο early game , Q και Shield

Χαλαει αρκετο mana για να κανεις αυτα που θελεις χωρις regen και θα κανεις κ push το lane στις περισσοτερες περιπτωσεις

Ειναι μια Lulu στο κακο version ( μιλωντας παντα ως support )

• Like 1

οντως,εχω παιξει καποια ματς ο τυπος ειναι απλα op.Οτι και να του βαλεις σε runes μετραει.attack speep και life steal quint,full damage,attack speed k damage,οτι και να βαλεις απλα ξεκωλιαζει οτιδηποτε.Με jax απλα κανεις Ε away οταν κανει το dodge και μετα μπαινεις,με  garen μετα απο την q κανεις max W και οποτε παει για combo το πατας,bb και αυτος.

Ποια εινι τα καλυτερα runes για δαυτον?attack speed και life steal quints?Η μηπως attack speed και damage quints  και ξεκινας με dorans shield?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...