Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

btw gold 4 promo για gold 3.

Εχω παρει φωτια :P

Κολλημενος για εναν μηνα + στο silver παρατηρησα νομιζα οτι θα μεινω ο gatekeeper:p

Γι αυτους που γκρινιαζουνε οτι δεν μπορουνε να ανεβουνε(και εγω μεσα σε αυτους) πρεπει πραγματικα να κανεις carry το παιχνιδι

1.Νικησε το lane σου με μεγαλη διαφορα.Να εχεις παραπανω cs.

2.Περνε wards.Greens,pinks.Μην περιμενεις ο αλλος να παρει.Αμα εισαι solo top απο την blue side και εχεις νικησει το lane σου βαλε ενα ward διπλα απο τα wraiths και ενα στο L bush στο red.Αμα εισαι purple side (και εχεις νικησει το lane) βαλε ward deep στο blue τους.Οποιος μπει μεσα dead.

3.Oποιος μπει μεσα σφαξτον.Παρε ολο το jungle.

4.Περνε towers και μην κηνυγας too deep.

5.Αμα δεις οτι εχεις adc που νιωθει καντο προτεκτ με οποιοδηποτε κοστος.Να κανεις attack οτι target παει για το adc σου.Αμα δεν το νιωθει(πολύ συχνο φαινομενο) κανε focus αυτον που εχει feedαρειστει περισσοτερο στο αντιπαλο team.

6.Ζυγιζε καταστασεις(baron η inhibitor κ.α.)

7.Αμα θες να ανεβεις divisions μην περνεις συχνα adc εκτος και αμα εχεις θεικο positioning.Κανεις δεν θα σε κανει protect.Ουτε καν το supp σου.Θα σε αφησουνε με malph και jax να σε κοπανανε ενω αυτοι θα κυνηγανε την αντιπαλη trystana που εχει και w και flash.

8.Masterιασε jax.(απο τα καλυτερα picks imo)

9.Περνε κατι που να ειναι tanky dps η εχει escapes η long poke(lee sin.jax.jayce)

10.Μην παρεις ποτε κατι που δεν ξερεις καλα(first time donger no rage) και μην μιλας σε καποιον που κανει rage(εμενα).Θα σταματησει

11.Σε περιπτωση που χανεις lane μην πεθανεις.Βοηθα το team σου πανε tanky κανε Protect και secure objectives.Μην πας 1v1 με τον αντιπαλο απο την στιγμη που εχει προβαδισμα.Ετσι εχεις περισστοερες ευκαιριες να κανει carry το game καποιος αλλος.

Ολα αυτα απο την δικη μου οπτικη γωνια χωρις να θελω να το παιξω θεος.Αχρηστος ειμαι.Ουτε map aweareness ουτε τιποτα.Μονο mechanical ειμαι καπως καλος(πιστευω)

Το προβλημα σε ολο το παραπανω, ειναι οτι αναφερεται σχεδον αποκλειστικα σε τοπ lane. Το οποιο προυποθετει να εισαι 1ο-2ο pick ή αλλιως να εχεις team-mates που δεχονται να σου παραχωρησουν την θεση. Για gold δεν ξερω, παντως σε silver-bronze eune κομματακι δυσκολο αυτο το τελευταιο. Επισης τα games μπορουν να κουβαληθουν ευκολα και απο εναν καλο jungle ή εναν καλο mid-laner. Συμφωνω οτι απτο bot σε αυτα τα elo δεν υπαρχει το ιδιο potential κουβαληματος οσο απτα solo lanes, γιατι εξαρτασαι και απο αλλον.

Το top-lane, γιατι κι εγω εκει παιζω το 95% των παιχνιδιων μου, θελει aggressive play απο το 1ο δευτερολεπτο. Σε αυτα τα elo αν πας aggressive το παιρνεις ευκολα. Αρκει μην πας ανιωθα aggressive και feedareis. Πρεπει να ξερεις τα ορια του champ σου, αλλα και του αντιπαλου champ. Αν σε φοβηθει ο αλλος απτα trades σε τετοια elo, job done ή θα περιμενει στο turret του για να ξαναφαρμαρει ή θα σε feedarei. Btw μαθετε να cheesarete, οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα τι ειναι και ουτε καν ειναι υποψιασμενοι να το αποφυγουν, αρα πιανει και σου κανει τη ζωη ευκολη.

Επισης ποτε passive play με προσανατολισμο στο farming (λαθος που κανουν πολλοι). Εκτος αν ο αλλος ειναι μπροστα. Ειναι πιο σημαντικο να βγαλεις outfarm τον αλλο κι ας χασεις 20 creeps. Γιατι για 20 creeps που θα χασεις εσυ, αυτος θα χασει 50, worth.

Eτσι το βλεπω εγω, αλλα κι εγω silverI-II ειμαι κολημενος, εκανα και give up ως το τελος της season, οποτε μπορει να το βλεπω και λαθος το ολο θεμα.

Δυνατα picks για τοπ υπαρχουν πολλα, ο jax ειναι ενα απο αυτα, κυριως επειδη δεν ειναι δυσκολος και εχει presence σε ολα τα σταδια του παιχνιδιου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ πάντως έχω το εξής πρόβλημα: τις πιο πολλές φορές που θα παίξω adc (ας έχω γτπ support κλπ) καλώς ή κακώς στο lane μου θα τα πάω σαφώς καλύτερα από το αντίπαλο adc.Θα πάρω 20-30 cs παραπάνω στο δεκαπεντάλεπτο, θα πάρω 2-3 kills στο δεκάλεπτο αρκετές φορές και τα σχετικά.Έλα όμως που όταν θα ξεκινήσει η τσόντα στο bot θα καμπερώσει ο jungler και θα έρθει και το mid να κατασκηνώσει επίσης στο bot. Εντάξει, αν τα υπόλοιπα lanes των αντιπάλων δεν έχουν θέμα λογικό είναι να συμβεί και το καταλαβαίνω.Ούτε ζητάω ρέστα από τους δικούς μου που δεν έρχονται ή γιατί θα πέσω 1-2 φορές στην 5λεπτη πολιορκία.Το θέμα είναι ότι είναι τόσο κουλούρια οι υπόλοιποι συμπαίκτες που με άδειο το mid πχ για 2 λεπτά κ ενώ τους πινγκάρω να σπάσουν πύργο και ότι έχω τον αντίπαλο midder στο bot, δεν pushάρουν, δεν παίρνουν γραμμή τι γίνεται και αντί να σπάσουν πύργο, κάθονται και κάνουν (ανεπιτυχές κιόλας πολλές φορές last hit) στα minions.Αυτό το πράγμα δε μπορώ μέχρι στιγμής να το διορθώσω.Και δυστυχώς μου συμβαίνει συνέχεια.

Κάτι άλλο, το καλύτερο αντι-botrk αντικείμενο κατά τη γνώμη σας ποιό είναι;

Απλα παιξτε Shyvannah , Sivir , Tryndamere στο 3,13

Free elo

Ολο ακουω στα streams απο τους pro, το ειπε και ο Bjergsen χθες νομιζω οτι ο Rengar ειναι OP για soloQ αλλα δυσκολος να τον παιξεις σωστα.Προσωπικα μου αρεσει αλλα στο τοπ εχει πολλα δυσκολα matchup.

Δεν εχεις κ απειρες επιλογες

Omen στις περισσοτερες περιπτωσεις

FH αν εισαι Malphite

Thornmail αν εισαι singed + /laugh

Στον singed γιατί thronmail;Το frozen heart δε θα ταίριαζε και σε amumu και για το mana αλλά και για το cdr της ulti;

Το προβλημα σε ολο το παραπανω, ειναι οτι αναφερεται σχεδον αποκλειστικα σε τοπ lane. Το οποιο προυποθετει να εισαι 1ο-2ο pick ή αλλιως να εχεις team-mates που δεχονται να σου παραχωρησουν την θεση. Για gold δεν ξερω, παντως σε silver-bronze eune κομματακι δυσκολο αυτο το τελευταιο. Επισης τα games μπορουν να κουβαληθουν ευκολα και απο εναν καλο jungle ή εναν καλο mid-laner. Συμφωνω οτι απτο bot σε αυτα τα elo δεν υπαρχει το ιδιο potential κουβαληματος οσο απτα solo lanes, γιατι εξαρτασαι και απο αλλον.

Το top-lane, γιατι κι εγω εκει παιζω το 95% των παιχνιδιων μου, θελει aggressive play απο το 1ο δευτερολεπτο. Σε αυτα τα elo αν πας aggressive το παιρνεις ευκολα. Αρκει μην πας ανιωθα aggressive και feedareis. Πρεπει να ξερεις τα ορια του champ σου, αλλα και του αντιπαλου champ. Αν σε φοβηθει ο αλλος απτα trades σε τετοια elo, job done ή θα περιμενει στο turret του για να ξαναφαρμαρει ή θα σε feedarei. Btw μαθετε να cheesarete, οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα τι ειναι και ουτε καν ειναι υποψιασμενοι να το αποφυγουν, αρα πιανει και σου κανει τη ζωη ευκολη.

Επισης ποτε passive play με προσανατολισμο στο farming (λαθος που κανουν πολλοι). Εκτος αν ο αλλος ειναι μπροστα. Ειναι πιο σημαντικο να βγαλεις outfarm τον αλλο κι ας χασεις 20 creeps. Γιατι για 20 creeps που θα χασεις εσυ, αυτος θα χασει 50, worth.

Eτσι το βλεπω εγω, αλλα κι εγω silverI-II ειμαι κολημενος, εκανα και give up ως το τελος της season, οποτε μπορει να το βλεπω και λαθος το ολο θεμα.

Δυνατα picks για τοπ υπαρχουν πολλα, ο jax ειναι ενα απο αυτα, κυριως επειδη δεν ειναι δυσκολος και εχει presence σε ολα τα σταδια του παιχνιδιου.Σωσ

Σωστα τα λετε μαγκες,αλλα για να τα κανετε αυτα πρεπει να μαεθετε καποιυς champ παρα πολυ καλα ,αριστα θα ελεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Meh

Κακος δεν ειναι αλλα ειναι δεν ειναι για ολους οπως ειπες

Τον παιζουν 2-3 και απλα ειναι για αυτους ειναι ban worthy , για αυτο κ βλεπεις οτι τους φοβουνται στο Solo Queue .

Ξερουν τα combos , κτλ γιατι εχουν απειρα παιχνιδια . Βλεπεις κ φευγουν one shot κατι mid laners

Τωρα αμα παω εγω να το κανω ( το εχω κανει ... ) απλα θα κανω mash το keyboard , θα κοψω μιση ζωη στον αλλον και θα λεω γιατι δεν βγαζω τοσο dmg εγω και τι hax κανουν αυτοι . Οποτε δεν...

Πας στα fotm οπως ανεφερα παραπανω κ κερδιζεις free elo courtesy of Riot ( Η Sivir εχει βαρεσει 57% win rate στο Diamond )

@ Bigi Γιατι βαζεις κεφαλι κατω κ τρεχεις πανω στους αλλους κ τους αφηνεις να σε βαρανε εχοντας Q ανοιχτο . Εννοειται πρωτα εχεις παρει Omen βεβαια αλλα κ το thornmail σαν item παρολο που ειναι πολυ situational , τα stats του ειναι  vfm . 

Οσο για το FH στον Amumu ναι δεν ειναι κακο , παρολο που σαν item προσωπικα δεν μου αρεσει οταν ο αλλος εχει απλα ενα AD . Θα προτιμησω Omen . Αν υποθεσεις επισης οτι παιρνεις Golem + Locket εισαι στο 20% CDR + Masteries κτλ φτανεις 24 κ κατι ψιλα . 

Επεξ/σία από Atallos1

Στον singed γιατί thronmail;Το frozen heart δε θα ταίριαζε και σε amumu και για το mana αλλά και για το cdr της ulti;

το thormail στον singed ειναι πολυ καλο γτ το magic dmg που επιστρεφει το ενισχυουν τα hyb runes που παιζεται και magic pen απο τα masteries + οτ για να ειναι effective to thormail θες να εχεις ζωη και ο singed λογο passive και τα core items εχει ζωη οποτε αμα εισαι λιγο fed καλο ειναι να πας thormail (ακομα και αν δεν εισαι fed αλλα δεν εισαι και ψωμι)αλλιως randuins το cdr δεν το χρειαζεται τοσο ο singed και το life που περνεις απο την passive δεν ειναι τοσο τρομερο για να σηκωνεις μονο μανα δεν ειναι κακο το fh απλα δεν ειναι στις πρωτες επιλογες

• Like 1

Χωρις να ειμαι Singed expert

Νομιζω πως σπανιο θα παρει καποιος FH πλεον γιατι ολοι παιρνουν tear , οποτε το mana σου το stackαρεις απο εκει

Το CDR ειναι παντα καλο αλλα δεν ειναι priority νομιζω για τον Singed

Προσωπικα θα προτιμουσα το 10 παραπανω armor και το passive του για 700g λιγοτερα . Αυτο εφοσον παω tear και rylais

Για CDR εχω παντα την εναλλακτικη του Visage κ μετα Abyssal/Μασκα gia mpen

Οσο για το thornmail  στον Singed υπαρχει ενα ωραιο analysis post απο τον InvertedComposer ( Νομιζω πως δεν εχει αλλαξει κατι σε thornmail κ apen items ) στο guide του στο Lolking αν θελει καποιος να το κοιταξει

Tnx 4 the info.Το fh πάντως για amumu το ρώτησα, όχι για singed.Νομίζω στον amumu ταιριάζει πολύ γιατί μειώνει δραματικά το cd της ulti του.Πλέον του ότι έχει θέμα με το μάνα αν δεν έχει μπλε.Οπότε αν δεν έχεις manaless mid, νομίζω είναι καλή σαν σκέψη.

Πάντως locket στον amumu συνήθως δεν του φοράω.:P

Οπότε και με fh δεν μαξάρει το cdr.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...