Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω εχω μια ηλιθια αν θελετε ερωτηση....

Πραγματικα υπαρχει κανενας ηλιθιος που ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να ειναι diamond?Εχετε γνωρισει κανεναν?Γιατι εγω απ οσους ξερω κανεις.

(ποσο ειναι η τιμη να με πανε απο gold σε diamond.τα σκαω)

Axaxaaxxaxa. Δε θέλεις να ξέρεις...

Plat 1/Diamond V να παίζουν σαν Silver 3 και χειρότερα.

To boostαρισμά και free και επι πληρωμή πάει και έρχεται. Ιδιαίτερα το bronze/silver->gold είναι κάτι παραπάνω απο καθημερινότητα. Τα $$ ποικίλλουν απο free skins μέχρι 35ρες paysafe κτλ για τα low που είναι ζήτημα μερικών games και πάνε ακόμα και τριψήφια για diamond.

D1 west accounts φεύγουν για 350+ στο ebay.

Και γώ αν ήμουν 17 και είχα τα δάχτυλα και την υπομονή πολλών φίλων που πάνε diamond σε μερικές μέρες, θα το έκανα for a living.

Btw τα παραπάνω είναι οι ελάχιστες ερασιτεχνικές τιμές μιας και σε "κανονικά" elo boosting sites πάνε αστεία ποσά

http://elo-boost.net/boosting/purchase

Το αν πρέπει να γίνεται ή όχι εμένα δε με πολυνοιάζει. Σε 10-20 games ο boostαρισμένος πάλι θα παίζει στο real elo του γιατί είναι ρεαλιστικά bad οπότε κακό του κεφαλιού του.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για πειτε κανενα καλο εργονομικο και δοκιμασμενο mouse για το παιχνιδι. ΕΙμαι με ενα τυπικο των 4 ευρω με τα 2 κλασσικα πληκτρα και σκεφτομαι οτι μαλλον θα με διευκολυνει ενα με επιπλεον πλαινα πληκτρα πχ για τα active skills των items ή για τα summoner spells.

Καμια ιδεα απο εχοντες και κατεχοντες?

Steelseries Kana. Το έχω λατρέψει!

Έχει 2 πλαϊνά πλήκτρα για item actives και βολεύει πολύ καλά ένα μεσαίου μεγέθους χέρι σαν το δικό μου. 

Γενικά, όλα τα Steelseries είναι φοβερά ;)

Αγορασα shyvana για σολο top ωστε να ξεφυγω απο jax,lee sin,renekton που επεζα μονιμως.

Προτασεις για masteries,runes,builds?

Μακραν καλυτερη σε jungling και ειναι fotm στο 3,13 . Σπερνει τα παντα

Top ειναι meh , αλλα αν πρεπει να παιξεις top

Runes

Ειτε Full AD , ειτε 5 Atk Speed Marks και 4 AD μαζι με AD Quints

Masteries

Ειτε 9/21 για πιο tanky ειτε 17/13 με both penetration για πιο yolo

Build

Sunfire

Botrk/Trinity

Omen

Visage/Banshees

Παιδια οποιος απο σας εχει team 3v3-5v5 σε diamond division ασ μου στειλει inbox. λογω σχολης δεν προλαβαινω το diamond στο solo q ειμαι plat 1 (eu east) και θελω αρκετα παιχνιδια για το dim  γι αυτο ζηταω οποιος εχει team dim και μπορει-θελει να με βαλει ασ μου στειλει inbox. ευχαριστω

καλα games!

Μακραν καλυτερη σε jungling και ειναι fotm στο 3,13 . Σπερνει τα παντα

Top ειναι meh , αλλα αν πρεπει να παιξεις top

Runes

Ειτε Full AD , ειτε 5 Atk Speed Marks και 4 AD μαζι με AD Quints

Masteries

Ειτε 9/21 για πιο tanky ειτε 17/13 με both penetration για πιο yolo

Build

Sunfire

Botrk/Trinity

Omen

Visage/Banshees

στην πλειονοτητα των παιχνιδιων μου παιζω top-adc οποτε ναι.Ειδα επισης εναν τυπα ονοματι RF legendary που την επεζε και αυτος τοπ οποτε λεω why not.Γελοιο damage μ φανηκε οτι εχει.(broken)

Edit:Ειδα σε ενα guide hybrid marks.worth?

btw gold 4 promo για gold 3.

Εχω παρει φωτια :P

Κολλημενος για εναν μηνα + στο silver παρατηρησα νομιζα οτι θα μεινω ο gatekeeper:p

Γι αυτους που γκρινιαζουνε οτι δεν μπορουνε να ανεβουνε(και εγω μεσα σε αυτους) πρεπει πραγματικα να κανεις carry το παιχνιδι

1.Νικησε το lane σου με μεγαλη διαφορα.Να εχεις παραπανω cs.
2.Περνε wards.Greens,pinks.Μην περιμενεις ο αλλος να παρει.Αμα εισαι solo top απο την blue side και εχεις νικησει το lane σου βαλε ενα ward διπλα απο τα wraiths και ενα στο L bush στο red.Αμα εισαι purple side (και εχεις νικησει το lane) βαλε ward deep στο blue τους.Οποιος μπει μεσα dead.
3.Oποιος μπει μεσα σφαξτον.Παρε ολο το jungle.
4.Περνε towers και μην κηνυγας too deep.
5.Αμα δεις οτι εχεις adc που νιωθει καντο προτεκτ με οποιοδηποτε κοστος.Να κανεις attack οτι target παει για το adc σου.Αμα δεν το νιωθει(πολύ συχνο φαινομενο) κανε focus αυτον που εχει feedαρειστει περισσοτερο στο αντιπαλο team.
6.Ζυγιζε καταστασεις(baron η inhibitor κ.α.)
7.Αμα θες να ανεβεις divisions μην περνεις συχνα adc εκτος και αμα εχεις θεικο positioning.Κανεις δεν θα σε κανει protect.Ουτε καν το supp σου.Θα σε αφησουνε με malph και jax να σε κοπανανε ενω αυτοι θα κυνηγανε την αντιπαλη trystana που εχει και w και flash.
8.Masterιασε jax.(απο τα καλυτερα picks imo)
9.Περνε κατι που να ειναι tanky dps η εχει escapes η long poke(lee sin.jax.jayce)
10.Μην παρεις ποτε κατι που δεν ξερεις καλα(first time donger no rage) και μην μιλας σε καποιον που κανει rage(εμενα).Θα σταματησει
11.Σε περιπτωση που χανεις lane μην πεθανεις.Βοηθα το team σου πανε tanky κανε Protect και secure objectives.Μην πας 1v1 με τον αντιπαλο απο την στιγμη που εχει προβαδισμα.Ετσι εχεις περισστοερες ευκαιριες να κανει carry το game καποιος αλλος.

Ολα αυτα απο την δικη μου οπτικη γωνια χωρις να θελω να το παιξω θεος.Αχρηστος ειμαι.Ουτε map aweareness ουτε τιποτα.Μονο mechanical ειμαι καπως καλος(πιστευω)

Παιδια οποιος απο σας εχει team 3v3-5v5 σε diamond division ασ μου στειλει inbox. λογω σχολης δεν προλαβαινω το diamond στο solo q ειμαι plat 1 (eu east) και θελω αρκετα παιχνιδια για το dim  γι αυτο ζηταω οποιος εχει team dim και μπορει-θελει να με βαλει ασ μου στειλει inbox. ευχαριστω

καλα games!

Δεν αρκεί απλά να μπεις σε μια ομάδα, πρέπει να κάνεις 10 νίκες παίζοντας με την ομάδα για να πάρεις τα rewards

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...