Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως μεταξυ μας, επειδη μια παρεα ειμαστε και πανω κατω γνωριζουμε και 5 πραματα αναμεταξυ μας, στα περι ηθικολογιων, χαλασμενου community κλπ, οι μισοι απο δω εχουν boostarei φιλους και οι αλλοι μισοι εχουν boostaristei απο φιλους. Αφιλοκερδως, σε φιλικο παντα επιπεδο τυπου "ελα να σε βοηθησω". Αλλοι (δεν εννοω απτο φορουμ) boost-αρουν τις γκομενες τους πχ ή τις wannabe γκομενες τους και γενικως το boostαρισμα παει κι ερχεται αβερτα με την ενοια της "βοηθειας". Αρα τα περι ToU πανε περιπατο γιατι ειμαστε ΟΛΟΙ μερος αυτου που κραζουμε (ανεξαιρετως) και μενουμε στη συζητηση γιατι να γινεται επι πληρωμη απο καποιους. Διοτι στην πραξη αυτο χαλαει ορισμενους και οχι το boost ως boost.

Η απαντηση λοιπον ειναι επειδη υπαρχει ζητηση. Και την ζητηση τη δημιουργουνε αυτοι που ψωνιζουν και οχι αυτοι που πουλανε.

εσυ ξερεις τι θα κανεις σε εναν μηνα εγω οχι

Παρεπιπτοντως η 1η αγγελια για να πουλησει το acc του, εγινε 1 βδομαδα μετα το giveaway που πηρε απτην sistah. Ε του φουστη να του ετυχε τετοιο απροοπτο μεσα σε 1 βδομαδα που να του αλλαξε τα σχεδια σε σχεση με οταν πηρε το giveaway.

• Like 2
Δημοσ.

Η απαντηση λοιπον ειναι επειδη υπαρχει ζητηση. Και την ζητηση τη δημιουργουνε αυτοι που ψωνιζουν και οχι αυτοι που πουλανε.

αυτο ισχυει αν και νομιζω αναφερονται στην ηθικη πλευρα του

Δημοσ.

Παλι συμφωνουμε Midi ( Δεν ξερω πως , μην με ρωτας :D )

Το θεμα κυριως ειναι τα κωμικοτραγικα λεφτα που παιρνουν

Γιατι αντε , το να βοηθησεις ενα φιλο/γκομενα/οτιδηποτε να παρει 1-2 division μπορω να το καταλαβω

Το να παιρνεις 10 ευρω το division απο bronze μεχρι gold ειναι εκμεταλευση και μαλιστα του χειροτερου ειδους

Πρεπει να εισαι πολυ θυμα κ να κουβαλας μπετο στο κεφαλι για να κατσεις να σε boostαρει ο αλλος κ να δωσεις 100 ευρω να πας Gold ξερω γω . Εκτος αν εισαι βολεμενος κ σου περισσευουν 

Και μετα υπαρχει και το αλλο . Αντε και σε boostαραν . Οκ πηγες Diamond απο Gold

Και?Τι εγινε?Αλλαξε κατι?Εγινες καλυτερος?

Δεν νιωθεις οτι δεν εχεις παρει το Diamond δικαια?

Δεν ξερω μου φαινεται καθυστερημενο

Και το οτι υπαρχει ζητηση δεν το δεχομαι ως απαντηση ( Ποιος χεστηκε αν το δεχεσαι θα μου πειτε )

Και στα ναρκωτικα υπαρχει ζητηση , still μαλακια

• Like 1
Δημοσ.

Παρεπιπτοντως η 1η αγγελια για να πουλησει το acc του, εγινε 1 βδομαδα μετα το giveaway που πηρε απτην sistah. Ε του φουστη να του ετυχε τετοιο απροοπτο μεσα σε 1 βδομαδα που να του αλλαξε τα σχεδια σε σχεση με οταν πηρε το giveaway.

κοιτα αν οντως το εκανε για να πουλησει ενα account που εχει full champs και 19 rune page που λεει οτι ειναι ε δεν παει τοσο μακρυα το μυαλλο μ

Δημοσ.

Παλι συμφωνουμε Midi ( Δεν ξερω πως , μην με ρωτας :D )

Το θεμα κυριως ειναι τα κωμικοτραγικα λεφτα που παιρνουν

Γιατι αντε , το να βοηθησεις ενα φιλο/γκομενα/οτιδηποτε να παρει 1-2 division μπορω να το καταλαβω

Το να παιρνεις 10 ευρω το division απο bronze μεχρι gold ειναι εκμεταλευση και μαλιστα του χειροτερου ειδους

Πρεπει να εισαι πολυ θυμα κ να κουβαλας μπετο στο κεφαλι για να κατσεις να σε boostαρει ο αλλος κ να δωσεις 100 ευρω να πας Gold ξερω γω . Εκτος αν εισαι βολεμενος κ σου περισσευουν

Ειπα και πιο πριν, οτι και εμενα αυτο μου κανει εντυπωση, οτι υπαρχουν τετοιων μεγατονων κοροιδα. Τις παραλογες τιμες τις εχω ξανασχολιασει παλαιοτερα γιατι κι εμενα κοροιδια μου φαινεται, αλλα οκ τι με κοφτει αν τα κοροιδα υπαρχουν κι αν τους τα παιρνουν οι εξυπνοι. Ανηθικο, ξεανηθικο κανεις δεν τους βαζει μαχαιρι στο λαιμο για να πληρωσουν 10 ευρω/div, that's the point.

Και το οτι υπαρχει ζητηση δεν το δεχομαι ως απαντηση ( Ποιος χεστηκε αν το δεχεσαι θα μου πειτε )

Και στα ναρκωτικα υπαρχει ζητηση , still μαλακια

Τα ναρκωτικα ειναι αλλη κουβεντα. Μιλαμε για κοινωνικο-οικογενειακες κατασασεις που σε οδηγουν σε αυτα, μιλαμε για θανατο, μιλαμε για πολλα πραγματα, τεραστιο κεφαλαιο για να συγκριθει με την ηλιθιοτητα που επικρατει σε ενα game. Εδω λοιπον ειναι ενα παιχνιδι που εχει κατι βλακες που πληρωνουν μονο και μονο επειδη ειναι ποζερια και αυτοεπιβεβαιωση για αυτους ειναι το να λενε σε ποιο division βρισκονται. Ε, καλα να παθουν, μια ζωη θα τους τρωνε λεφτα με τον εναν ή τον αλλο τροπο.

κοιτα αν οντως το εκανε για να πουλησει ενα account που εχει full champs και 19 rune page που λεει οτι ειναι ε δεν παει τοσο μακρυα το μυαλλο μ

Το point ειναι οτι πηρε το giveaway που εκανε η sistah ενω ειχε σκοπο να πουλησει το acc. Τι το ζητας ενω χαριζεις/πουλας το acc? Θα μπορουσε και η sistah να πουλαγε τα giveway με ευρω με την ιδια λογικη, αλλα προφανως το αντιμετωπισε πιο παρειστικα το ζητημα και βρεθηκε καποιος που εκμεταλλευτηκε την φαση απτην αναποδη πλευρα, that's all.
Δημοσ.

Το point ειναι οτι πηρε το giveaway που εκανε η sistah ενω ειχε σκοπο να πουλησει το acc. Τι το ζητας ενω χαριζεις/πουλας το acc? Θα μπορουσε και η sistah να πουλαγε τα giveway με ευρω με την ιδια λογικη, αλλα προφανως το αντιμετωπισε πιο παρειστικα το ζητημα και βρεθηκε καποιος που εκμεταλλευτηκε την φαση απτην αναποδη πλευρα, that's all.

Ο τζαμπας ζει.Οτι ειναι τζαμπα σε διαγωνισμο θα το παρει.Αρκετοι το κανουν αυτο.Υπαρχει ατομα που να εχουν πχ το nba 2k14 αλλα θα μπουν στον διαγωνισμο να το ξαναπαρουν [γιατι απλα ειναι τζαμπα]και μετα θα το πουθλησουνβ για τζαμπα φραγκα.Μην νομιζεις το 60 και βαλε των Ελληνων[ειδικα τωρα]ετσι ειναι.

Δημοσ.

το χερι μ στην φωτια δεν θα το βαλω για καποιον που δεν ξερω αλλα δεν θα δεχτω και οτι καποιος πηρε ενα skin για να μεγαλωσει την τιμη του accoynt οταν εχει πολυ περισσοτερα πραγματα σαν account δεν του ανεβασε την τιμη ενα skin τωρα αμα το πηρε γτ ειναι αρχιδι και για να μην το παρει κανεις αλλος δεν μπορω να το ξερω

Δημοσ.

Βρε δε σου λεω οτι το εκανε για να αυξησει την τιμη του account.

Ειναι αυτο που λεει ο Σωκρατης. Εχεις το nba 2k14, αλλα βαζεις συμμετοχη σε διαγωνισμο για το nba 2k14! Και να σε βλεπει ο αλλος οτι το κανεις ας πουμε...Και αυτος που στο δωσε και οι αλλοι που συμετειχαν στον ιδιο διαγωνισμο επειδη το θελανε να το παιξουν!

Δημοσ.

Καλε, εγω ειχα κανει το giveaway page για να μην γραφουμε χυμα τα ονοματα (και για το fun)
μιας και νομιζα οτι θα ειμαστε εμεις και εμεις αλλα κατεληξαν να κανουν apply 40 ατομα
με μερικους να κανουν καινουριο account στο insomnia....
Απο την αλλη, το κερδισε αρα το κανει οτι θελει.
Ασχετα αν ο σκοπος του giveaway ηταν να παει σε ατομα που οντως γουσταρουνε και θα παιξουνε τους champs με αυτα τα skins.

Δημοσ.

Εγω εχω μια ηλιθια αν θελετε ερωτηση....

Πραγματικα υπαρχει κανενας ηλιθιος που ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να ειναι diamond?Εχετε γνωρισει κανεναν?Γιατι εγω απ οσους ξερω κανεις.

(ποσο ειναι η τιμη να με πανε απο gold σε diamond.τα σκαω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yep γενικα θα υπαρξουν αρκετες αλλαγες

Postαρω μερικα infographics για AD , αργα μεν αλλα anyways . Το content τους θα ειναι outdated οταν μπει το PreSeason patch

Ακολουθει μεγαλο post για πολυ διαβασμα 

League of ADCs Part 1: Introduction & Picking Your Champion

Zt4T0aK.png

League of AD Carries Part 2: Gold Income, Last Hitting, Pre-Game Preparation, Rune & Masteries, What is 21/5/4!

rySpeTV.png

League of AD Carries Part 3: Gold Efficiency, Itemization, When to build certain items, Early-End Game Builds!

yWFPtAw.png

League of AD Carries Part 4-6: Support Synergy 

IROBIfz.png

J3GmpYE.png

EWjODzM.png

Επεξ/σία από Atallos1
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...