Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω παίξει EUW, έχω account και είδα μια μέρα 25win IP Boost. (Μου έχουν μείνει ακόμα 19).

Δεν λέω να δώσουν για τα 140ms, αλλά γενικά δίνουν πολύ σπάνια (βασικά μια φορά θυμάμαι να έχουν δώσει, τον Φλεβάρη), ούτε καν τον Αύγουστο/Σεπτέμβρη δεν πήραμε που υπήρχαν συνεχώς θέματα.

Το τελευταιο boost δωθηκε τον Ιουνιο για προβληματα μεσα στο Απριλιο-Μαιο. Και οταν λεμε προβληματα εννοω 1 ομαδα να μη κανει connect, login q πανω απο ωρα, game να μη ξεκιναν ποτε, μεγαλο downtime του σερβερ και αλλα ωραια καθε μερα. Το αστειο ειναι οτι μεχρι και την προηγουμενη βδομαδα αυτα τα προβληματα συνεχιζαν τους τελευταιους μηνες. Δε ξερω αν μπαινεις reddit αλλα τους 1-2 τελευταιους μηνες ειχαν βαλει sticky την κατασταση του σερβερ γιατι ανοιγαν συνεχεια απειρα thread καθε μερα για τα crash και φυσικα καμια αποζημιωση(οχι οτι θελω, αλλα για να καταλαβεις οτι δε τα δινουν ετσι ευκολα και το εχουν πει). Οποτε τα προβληματα που εμφανιζονται μια στο τοσο και διαρκουν ελαχιστα σε αλλους σερβερ δε μου κανουν καμια αισθηση :P

Edit: και μολις τελειωσα το ποστ ειδα και αυτο http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1pqyaw/euw_and_compensations_this_is_why_i_love_riot/

Δημοσ.

Γιαυτο αλλωστε δεν εδωσαν παραταση στο Season Finale? Και καλα οι δυτικοι με ολα αυτα εχασαν πολυτιμο χρονο για να φτασουν στο elo που θελανε.

Δημοσ.

Ξερω βρε , απλα το account ειναι καινουριο κ φτιαχτηκε μονο για την αγγελια

Εγω εννοω ποιος ειναι κανονικα

Δημοσ.

Ααααααα :P

Εγώ άλλο αναρωτιέμαι. Ποιος θα πληρώσει 15€ για να του ανεβάσουν το account από level 5 σε 30. Αυτό προσφέρει ένας σε μια αγγελία που είδα :D

Δημοσ.

Πωλείται έλω boosting, σε όλους τους ευρωπαϊκούς server. Το έλω boosting έρχεται από έμπειρο παίχτη που είναι Diamond 1

Ομολογώ, εγώ είμαι, το 1 με προδίδει. Και έτσι για τον τσαμπουκά θα το κάνω με Soraka.

Σε κάτι που δεν είναι σπαμ, μερικές σκέψεις μου για τις αλλαγές που έχουν ανακοινωθεί, περισσότερο για να γίνει κουβέντα. Αντικειμενικά (τεχνικά αν θέλετε) κάνουν το παιχνίδι καλύτερο και διορθώνουν κάποιες ανισορροπίες που υπήρχαν (πχ στη ζούγκλα). Θα βελτιώσουν, πιστεύω, σημαντικά την εμπειρία των ομάδων και των high elo παικτών, ή εν πάσει περιπτώσει όσων λειτουργούν συνεργατικά σε ένα Α επίπεδο. Σε competitive επίπεδο θα δούμε ΠΟΛΥ ανεβασμένο επίπεδο, πιστεύω, με όσα έχουν ανακοινωθεί για τα support να αλλάζουν σημαντικά το ρόλο τους και να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα. Αυτό που δεν έχω καλοκαταλάβει σε ό,τι αφορά το scaling είναι αν θα αφορά γενικά μια κατηγορία buff/ cc/ οτιδήποτε ή θα είναι champion specific, δημιουργώντας έτσι μια κατηγορία "καθαρών" support. Δε θα ήθελα να δω τέτοιο καλούπωμα, αν ίσχυε αυτό δε θα βλέπαμε ούτε Annie ούτε Fiddlesticks ούτε, πχ, Zyra, που κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.

Στα δικά μου, εδώ στα χαμηλά, το όλο σκηνικό είμαι σίγουρος πως θα χειροτερέψει ακόμα περισσότερο. Αν το vision ήταν μια φορά δύσκολο τώρα, με κάθε θέση πλην του support να αγοράζει 1 - 2 wards στο lane στην καλύτερη και να τα περιμένει όλα από το χαμάλη - το έχω συνηθίσει, δε με ενοχλεί, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Τώρα, όταν ο χαμάλης θα αδυνατεί να καλύψει το vision, το παιχνίδι θα παίζεται ουσιαστικά στα τυφλά, λες και είμαστε Bronze με AP Nidalee. ΔΕΝ βλέπω τους ένδοξους Silverάδες να φιλοτιμούνται να βάζουν το χέρι στην τσέπη (ούτε καν να παίρνουν trinkets) και προβλέπω μεγάλη μίρλα για πολύ καιρό. Η αλλαγή του pink ward θα ευνοήσει πάλι το ομαδικό παιχνίδι αλλά θα καταστρέψει τα low elo, όπου θα τσακώνονται όλοι με όλους για no wards.

Δημοσ.

Μια που λεμε για αγγελιες, για καποιον επιασε τοπο το giveaway :P

Αaaaand the winners are:

EUNE

Arcade hecarim: maldino
Riot Blitzcrank: ssns

EUW

Arcade hecarim: p_under
Riot Blitzcrank: GiannisWalker

Θα σας στειλω με pm τα codes!

Συγχαρητηρια! Εnjoy!  :-D 

(υπαρχει και video με την κληρωση για οποιον θελει)

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/207505-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-lol-account-west-server/

Οσο για τον robertcaza εχει ξαναβαλει αγγελιες http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/204591-3-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-league-of-legends/

Δημοσ.

Έλω boosting!

Inb4 είναι scumbagιά για να τσιρέψει accounts.

Αν έπαιρνα 10ρικα ανα division/tier($$ γενικότερα) τώρα θα είχα κάνει την προίκα μου πάντως.

Ααααααα :P

Εγώ άλλο αναρωτιέμαι. Ποιος θα πληρώσει 15€ για να του ανεβάσουν το account από level 5 σε 30. Αυτό προσφέρει ένας σε μια αγγελία που είδα :D

Εγω αναρωτιέμαι ποιος θα κάτσει να το κάνει αυτό..

15 ευρώ για άπειρα καρκινοlevelupgames. Wtf. Πόση απελπισία.

Δημοσ.

Δεν πιστευω να λες εμενα ,δεν εχω βαλει τεετοια αγγελια και ουτε εβαλα ποτε.Γιατι ειχες πει μια παπατζα για εμενα πριν κατι μηνες.

Δημοσ.

Οχι δεν το ειπα για σενα , γενικη απορια ηταν

Αυτο που ειχα πει δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου προφανως

Δημοσ.

Έλω boosting!

Inb4 είναι scumbagιά για να τσιρέψει accounts.

Αν έπαιρνα 10ρικα ανα division/tier($$ γενικότερα) τώρα θα είχα κάνει την προίκα μου πάντως.

Εγω αναρωτιέμαι ποιος θα κάτσει να το κάνει αυτό..

15 ευρώ για άπειρα καρκινοlevelupgames. Wtf. Πόση απελπισία.

Μπορει να εφαγε κανα ban στο main acc του και να ειπε να περασει δημιουργικα τον χρονο του μεχρι να φυγει το ban :D

Εγω δεν απορω με αυτους που πουλανε ελω boost/accounts/lvl up κλπ, αλλα απορω με αυτους που αγοραζουν, δεν αισθανονται κοροιδα? Απτην αλλη δεν απορω και τοσο γιατι πχ στο lineage2 που επαιζα σε Private server (server με ημερομηνια ληξης κοινως) κι εγω και clan mates μου, ειχαμε πουλησει items σε διολου ευκαταφρονητες τιμες οταν ειχαμε μυριστει τη δουλεια οτι παει για κλεισιμο. Και δεν ηταν λιγοι οι τυποι που ζηταγαν items, παροτι ο server δεν ειχε και τον απειρο κοσμο και παροτι ηταν εμφανως στα τελευταια του. Κι ολο αυτο για να παρουν την ηθικη ικανοποιηση τυπου "ειμαι diamond στο lol", "εχω epic jewels στο l2" κλπ.

Για να καταληξω μετα απ'ολα αυτα: Ειτε ο Σωκρατης ειναι, ειτε ο Πλατωνας, ειτε οποιος αλλος ειναι που κανει το ελω boosting, εμας για ποιο λογο πρεπει να μας νοιαζει? Μαγκια του οποιου το κανει ΑΝ βρισκει κοροιδα. Η για να το πω αλλιως: Γιατι να ΜΗΝ το κανει αφου μπορει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...