menios97 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχω προβλημα. Εχω windows 7 εβαλα το lol και δεν ανοιγει. Τι εσβησα καποιους φακελους π ειδα σε αλλα ποστ , τι κατεβασα αλλη εκδοση τιποτα. Δε τρεχει το launcher. Τι αλλο εμεινε να κανω για να ανοιξει; Βοηθεια το pc στα ελληνικα το έχεις??? και τι συστημα εχεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Welcome to the 140ms Club fellas! Και γω ολο το απόγευμα τόσο έχω... IP boost? @@ RP? @@ Στον EUW και τον ΝΑ για το παραμικρό παίρνουν, εμάς εδώ, μας έχουν Χ-Ε-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Υ-Σ. Μ αρεσει γιατι προφανως δεν εχεις παιξει ΠΟΤΕ EUW και ξερεις τι γινεται εκει. Και ειναι και λιγο αστειο για 140ms να πρεπει να δωσουν και boosts/rp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μ αρεσει γιατι προφανως δεν εχεις παιξει ΠΟΤΕ EUW και ξερεις τι γινεται εκει. Και ειναι και λιγο αστειο για 140ms να πρεπει να δωσουν και boosts/rp. Έχω παίξει EUW, έχω account και είδα μια μέρα 25win IP Boost. (Μου έχουν μείνει ακόμα 19). Δεν λέω να δώσουν για τα 140ms, αλλά γενικά δίνουν πολύ σπάνια (βασικά μια φορά θυμάμαι να έχουν δώσει, τον Φλεβάρη), ούτε καν τον Αύγουστο/Σεπτέμβρη δεν πήραμε που υπήρχαν συνεχώς θέματα. Garen/Annie/Jinx farm OP (έπαιξαν όλο το παιχνίδι κανονικά, χωρίς AFKing/DC). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τρανή απόδειξη ότι στο soloQ μόνος σου δεν κουβαλάς εγγυημένα, για όσους λένε πίπες.Τα 2 ward στο top-side jungle είναι από μένα, ενώ πήρα 2 φορές το red τους κρατώντας χρόνο. Σκορ εκείνη τη στιγμή 5-6. Αντίπαλος εκείνη τη στιγμή γύρω στα 120 cs. Ε λοιπόν χάθηκε!.Δεν είναι post γκρίνιας απλά δείχνω ότι σε ένα game που έκανα το 120% απ' όσα απαιτούσε ο ρόλος μου χάσαμε. Άμα ο συμπαίκτης έχει φάει boost ή είναι ζώο τελείωσε μερικές φορές. Μερικές άλλες όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον αυτος που εχω στο friend list ξεκινησε απο silver και μεσα σε 31 νικες ,δεν ξερω για ητες πηγε Diamond 1 .oh well,του χρονου και challenger χεχεχε. Δεν υπαρχει περιπτωση μετα τα placement να βγηκε silver και με 31 νικες να πηγε Diamond 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Welcome to the 140ms Club fellas! Και γω ολο το απόγευμα τόσο έχω... IP boost? @@ RP? @@ Στον EUW και τον ΝΑ για το παραμικρό παίρνουν, εμάς εδώ, μας έχουν Χ-Ε-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Υ-Σ. στον WEST εδώ και ένα χρόνο δεν θυμάμαι να έχουν δώσει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 στον WEST εδώ και ένα χρόνο δεν θυμάμαι να έχουν δώσει κάτι... Πώς ρε συ? Και μένα γιατί μου δώσανε? Και δε νομίζω ότι το Acc είναι πάνω από 1 χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 τώρα που σκέφτομαι καλύτερα μπορεί να κάνω και λάθος. Και ναι όντως πρέπει να είχαν δώσει το Boost αυτό - το οποίο πρέπει να είναι αρκετά παλιό btw. Δεν θυμάμαι όμως γτ το είχαν δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 #ThingsTheNewApJannaDoes Τι κανει η καινουρια Janna με AP Δινει πανω απο 200 extra AD στο AD σου μαζι με ασπιδα για περιπου 1κ dmg Α και εχει ενα σωρο MS γτ κανει κι αυτο scale Α και το W ουσιαστικα ειναι root γιατι scalαρει κ αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μήπως, λέω μήπως, το παρακάνουνε λίγο? Δηλαδή 200 dmg..... είπαμε το support να έχει ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους ρόλους να κουβαλήσει ένα game, όχι να κουβαλάει ΚΑΘΕ game.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 H συγκεκριμενη ειναι AP Janna με γυρω στο 1k AP Αλλα ακομα και 600 AP να εχεις που ειναι ευκολο , τοτε ειναι κ παλι 100 + extra AD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ προβλέπω lcs tactics, assassination τέτοιων ap/supports (ap=squishy) ώστε να στερούν το utility από την αντίπαλη ομάδα και να κάνουν τα πράγματα απλούστερα. Αυτό φανταστείτε ότι σε μερικά games έχει γίνει και σ' αυτή τη σεζόν.Όπως επίσης προβλέπω άπειρα 2v4 & 2v5, με adc+supp vs enemy team μέχρι να κατανοηθεί η νέα δύναμη των support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Oι assassins εχουν nerfαριστει ( Εκτος απο τον Kassadin που για καποιο λογο το nerf που του κανανε βγηκε τελικα buff ) αρκετα και το snowball θα ειναι λιγοτερο , ισως αυτο σταματησει αυτο που λες . Βασικα παιζει να αλλαξει και το meta . will see Προσωπικα μ'αρεσει που θα μπορω να ειμαι κατι εκτος απο ενα ward bot και θα μπορω να εχω 1-2 items εκτος απο Sighstone . Απλα μου δινει επιλογες στο τι θελω να ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλή είναι η ιδέα απλά δεν ενισχύουν ένα τομέα των support αλλά 2, το gold flow και το scale, και λέω ότι ίσως είναι too much. Δηλαδή να πιάνω μια janna στο jungle και να μου σκάει 2 φορές 500άρα ασπίδα (λόγω των cooldowns) για μένα είναι broken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Κάπου νομίζω διάβασα από rioter ότι αυτά τα ratios για την janna δεν πρόκειται να βγούνε στον live. Δεν παίρνω και όρκο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις