Cpkdemian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχεις παιξει EUNE Platinum , για αυτο τα λες plat ειμαι στον eune
zachaoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχω προβλημα. Εχω windows 7 εβαλα το lol και δεν ανοιγει. Τι εσβησα καποιους φακελους π ειδα σε αλλα ποστ , τι κατεβασα αλλη εκδοση τιποτα. Δε τρεχει το launcher. Τι αλλο εμεινε να κανω για να ανοιξει; Βοηθεια
Eadornian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Οκ λοιπον ,ερωτηση,μεσα σε 30 νικες μπορει καποιος να παει Diamond 1 ?
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πιο random ερωτηση δεν υπαρχει 30 νικες απο τι division και με τι MMR? Και παιζει ρολο κ τι ησουν S2 αν εισαι unranked , με φρεσκο unranked το ξεχνας 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πιο random ερωτηση δεν υπαρχει 30 νικες απο τι division και με τι MMR? Και παιζει ρολο κ τι ησουν S2 αν εισαι unranked , με φρεσκο unranked το ξεχνας Αληθεια ,placement δεν υπαρχουν πλεον?Να δινουν 50 ποντους κτλ?Γιατι ετσι αν κανεις 30 νικες και 0 ηττες νομιζωο ιτ γινετε.
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα και υπαρχουν placement αλλα και νομιζω οτι ειναι λιγες οι 30 σερι νικες Στην S4 παλι placements θα παιξουμε , αφου μας πεταξει βεβαια στο resetted MMR
jonakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη αυτο που θα γινει σε ολους μας ειναι οτι ουσιαστικα θα ξεκινησουμε απο 1200 ελο?
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Nope Αν γινει αυτο που εγινε περυσι θα ειναι : Το τωρινο σου Elo + 1200 / 2 Αν δηλαδη τωρα εισαι 1800 , στην S4 θα σε πεταξει στο 1500 elo πριν παιξεις τα placements και απλα θα χρειαστει να ανεβεις ξανα Οποτε οσοι εοστε φρεσκοι Gold/Plat/Diamond ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησετε κοντα στις αρχες του προηγουμενου tier Δηηλαδη ενας φρεσκος Gold που τωρα ειναι Gold 4/5 θα ξεκινησει χαλαρα silver 3 . Θα παιξει τα placement που δινουν πολλους ποντους στην αρχη και αναλογα μετα θα τον πεταξει σε division oficially Κι εγω δηλαδη Plat θα ξεκινησω , τωρα ποσο κτλ κανεις δεν ξερει . Ελπιζω γυρω στο 3 ωστε να μπορεσω μεσα στα placements να ξαναβγαλω το Diamond ευκολα χωρις grind
ssns Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Nope Αν γινει αυτο που εγινε περυσι θα ειναι : Το τωρινο σου Elo + 1200 / 2 Αν δηλαδη τωρα εισαι 1800 , στην S4 θα σε πεταξει στο 1500 elo πριν παιξεις τα placements και απλα θα χρειαστει να ανεβεις ξανα Οποτε οσοι εοστε φρεσκοι Gold/Plat/Diamond ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησετε κοντα στις αρχες του προηγουμενου tier Δηηλαδη ενας φρεσκος Gold που τωρα ειναι Gold 4/5 θα ξεκινησει χαλαρα silver 3 . Θα παιξει τα placement που δινουν πολλους ποντους στην αρχη και αναλογα μετα θα τον πεταξει σε division oficially Κι εγω δηλαδη Plat θα ξεκινησω , τωρα ποσο κτλ κανεις δεν ξερει . Ελπιζω γυρω στο 3 ωστε να μπορεσω μεσα στα placements να ξαναβγαλω το Diamond ευκολα χωρις grind Παλι απο bronze θα ξεκινησω...που λεει ο λογος.αχαχαχαχα
SOADNICK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παλι απο bronze θα ξεκινησω...που λεει ο λογος.αχαχαχαχα Γενικά, οι πιο πολλοί Silver, από Bronze ή στην καλύτερη Silver V θα ξεκινήσουμε.
Ακραίος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αν κάνω διορθώστε με. Κάπου είδα και νομίζω και πέρσι όσοι ήταν κάτω από 1.200 elo τους έκανε hard reset στα 1.200. Είμαι λάθος? Θυμάται κανείς σίγουρα?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη αυτο που θα γινει σε ολους μας ειναι οτι ουσιαστικα θα ξεκινησουμε απο 1200 ελο? Θα ηταν unfair να γινονταν αυτο.Οποις ειχε τον diamond στην ομαδα θα κερδιζε. Αν κάνω διορθώστε με. Κάπου είδα και νομίζω και πέρσι όσοι ήταν κάτω από 1.200 elo τους έκανε hard reset στα 1.200. Είμαι λάθος? Θυμάται κανείς σίγουρα? Σωστα. Και αν θυμαμαι καλα,το ανωτατο που μπορουσες να φτασεις απο το resetbηταν plat 1
Eadornian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον αυτος που εχω στο friend list ξεκινησε απο silver και μεσα σε 31 νικες ,δεν ξερω για ητες πηγε Diamond 1 .oh well,του χρονου και challenger χεχεχε.
Tobajara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Υποθέτω ότι τα placement θα γίνουν από 0 MMR, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις