p_under Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν σκωτωσεις τον δρακο , ολοι οι συμπαιχτες σου παιρνουν απο 240 gold, οχι μονο αυτος που τον σκωτωσε. Ενταξει δεν ειναι τεραστιο ποσο, αλλα για την αρχη, ειναι μεγαλο boost. Αν σκεφτεις οτι ενα kill δινει 300? ειναι σαν να δινεις στον καθενα στην ομαδα σου απο ενα kill 190 gold περνεις φιλε κ φυσικα απο τοσο σε ολο το team . κ ο last hiter περνει +25g για το minion
Zimbroghie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εννοείτε ότι έχω κάνει account και το game κατεβαίνει αν μπορώ να παίζω με botακια μέχρι να καταλάβω τι παίζει είναι οτι καλύτερο Θα κοιτάξω και ytube κάνα tuto tnx για τις απαντήσεις Επίσης υπάρχει ένα mode που λέγεται Co-op vs all. Είναι εναντίον bots που ψοφάνε εύκολα και και μπορείς να μάθεις έχοντας συμπαίκτες κανονικά άτομα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το μαιν σιτε του παιχνδιου καταρχας στο οποιο βγενουν ειδοποιησεις για το καθε τι ειναι το youtube.com/riotgamesinc οσω για το ingame με λενε ichigo175 με πειρα 900 παινχιδιων.οποιος θελει ας με κανει αντ
arianos16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 θέλω να δοκιμάσω το game δεν έχω παίξει ποτέ dota οπότε δεν έχω εμπειρία από τέτοιο στιλ παιχνιδιού (κάποτε έπαιζα age of empires 2 αν είναι το ίδιο στιλ παιχνιδιού) θα την παλέψω λέτε 'η τζάμπα ο χρόνος ? γιατί αν πρόκειται εγώ ο noobας να παίξω με τους άλλους που ξέρουν το game και να πάρω και στο λαιμό μου τους m8s μου άστο καλύτερα δοκιμασε ρε.. πολυ πιο ευκολο απο ντοτα σε ολα τα θεματα.. Ετσι κι'αλλιως 1lvl με noobia θα εισαι Και μην λετε easy champion! Δεν υπαρχει ο καθενας εχει τα combo του και τις δυσκολιες του.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχουν παικτες που ειναι πολυ ευκολοι.Πχ Miss fortune.Πολυ ευκολη ρε,ευκολα skill απο αποσταση,το μονο που πρεπει να μαθει καποιος ειναι να κρατα αποστασεις ασφαλειας.. Το ιδιο και ο warwick ,ευκολος παικτης
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα, οι αρχαιριοι πρεπει πρωτα να μαθουν τους ηρωες που απαιτουν λιγα Ip οπως ashe master yi κλπ πολυ κλασικοι και ευκολοι παιχτηεσ.σηνυθως οι 6300 παιχτες ειναι για πιο εμπειρους summoners
p_under Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχουν παικτες που ειναι πολυ ευκολοι.Πχ Miss fortune.Πολυ ευκολη ρε,ευκολα skill απο αποσταση,το μονο που πρεπει να μαθει καποιος ειναι να κρατα αποστασεις ασφαλειας.. Το ιδιο και ο warwick ,ευκολος παικτης κανενα mele dps δεν θα χαρακτηριζα ευκολο.. δεν ειναι οτι εχει απλα spells αλλα για να τα κανεις πρεπει να ξερεις ποτε θα χωθεις.
Zahariel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 κανενα mele dps δεν θα χαρακτηριζα ευκολο.. δεν ειναι οτι εχει απλα spells αλλα για να τα κανεις πρεπει να ξερεις ποτε θα χωθεις. Garen. Μονο με το Ε εχεις κατακτησει το 70% του ηρωα
p_under Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 πολλες φορες κ τον εχω παιξει μαλιστα αλλα δεν μετραει για μενα τουλαχιστον, ο garen οπως ειπα ειναι offtank.
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά είναι Bruiser offtank και tanky dps.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) λιγοι ειναι οι παιχτες που δεν ειναι οφφτανκ αφδου αυτοι ειναι στην ουσια το Late game.ο garen προκειτε για AD TANK.ενα κακλο build Που μπορειτε να κανετε, ειναι warmongs,sunfire cape, force of nature,frozen mallet και ATMAS IMPALlERS το οποιο μετατρεπει ποσο του HP σας σε damage.xμε αυτο το build και δεν σκοτωνεστε και "κοβετε" Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2011 από Pwnography
Προτεινόμενες αναρτήσεις