hashashin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 να φανταστω μιλασ για νορμαλ :-D :-D Οχι γιατι το λες?Μιλαω για platinum επιπεδο δεν ξερω τι γινεται πιο κατω η πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 μονο εγω εχω θεμα στο login?δεν με αφηνει να μπω EDIT ενταξει με εβαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Never give up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Οχι γιατι το λες?Μιλαω για platinum επιπεδο δεν ξερω τι γινεται πιο κατω η πιο πανω. γιατι υποτηθετε οτι στο πλατινουμ ξερουνε να παιζουνε συνηθως. και μου φαινετε παραξενο να πουσαρεις το lane με riven σπαμαροντας τα spell και μετα να μην μπορεις να κανεισ τιποτα στον υποτιθεμενο kha zix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχεις παιξει EUNE Platinum , για αυτο τα λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα εχεις κανεις αλλος προβλημα με το login?βαζω τους κωδικους και παραμενει σε κατασταση "συνδεση¨αλλα δεν κανει τιποτα. και κανα 2 φορες εχει πεταξει μηνυμα προβλημα συνδεσης με τον server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 και σε εμένα το κάνει αυτό το πρόβλημα.. το έβγαλα μια και ξανά προσπάθησα και μπήκε αλλά το κάνει πάλι τώρα και τα ping μου εφτασαν 145-150...που συνηθως ηταν 80... κατι θα εχει ο server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 και μένα μπήκε αλλά γενικά πολύ κόλλημα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως τελευταία έχω πολύ πράσινο ιστορικό.Μιλάμε για 13/15 κερδισμένα παιχνίδια το τελευταίο δεκαπενθήμερο και τέτοια φάση. Για να μην qqδίζουμε όλη την ώρα δηλαδή. [Α και btw χωρίς να θέλω να ξεκινήσω πάλι τη γνωστή κουβέντα, θεωρώ πως έπαιξα πολύ καλά ο ίδιος συμβάλλοντας καθοριστικά να κερδισθούν τα παιχνίδια.Και οι αριθμοί το λένε αλλά και η αίσθηση που αποκόμισα από το παιχνίδι.Προσωπικά πιστεύω πως από τότε που άλλαξαν τις ρυθμίσεις για το smartcast παίζω αισθητά καλύτερα.] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Dem throwz teemo?TEEMO??!?!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Faith to community restored! Έπαιξα ένα aram και ήταν κανονικό stomp. Είχαν πολύ καλύτερο comp και φαινόταν ότι θα το κέρδιζαν Έ, έκαναν και leave 2 από εμάς και άρχίσαμε το trololo. Dance, βόλτες μέχρι την βάση τους. Κάποια στιγμη ακόμα και pentakill με άφησαν να κάνω (και εγώ σαν άχρηστος δεν το κατάφερα κιόλας ). Τους σκότωσα και πήρα triple + double. Μετά από αυτό είπαν ότι ήμουν πολύ fed και το έκαναν surrender. Παίζει να ήταν και το πιο fun game μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 η riot γαμιεται ? o οτε γαμιεται ? ο Διας γαμιεται ?παντως δεν γινεται να παιξω σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 H Riot προφανως. Εχω θεματα απο το απογευμα με Cyta. 143 ms κολλημενα αλλα ΠΟΛΥ lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Welcome to the 140ms Club fellas! Και γω ολο το απόγευμα τόσο έχω... IP boost? @@ RP? @@ Στον EUW και τον ΝΑ για το παραμικρό παίρνουν, εμάς εδώ, μας έχουν Χ-Ε-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Υ-Σ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 έχει πρόβλημα η Seabone, οι HOL/Forthnet/Wind/Cyta που έχουν κυκλώματα με εξωτερικό από αυτή έχουν αυξημένα pings και γενικότερα σέρνονται με εξωτερικό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις